Yeme & İçme Starbuks kahvesini denediniz mi? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Nescafe gibi baymıyor👍Her ne kadar yerinde içmek kadar keyifli olmasada hoşuma gitti.Kahve sevmeyen ben bile müptelası olabilirim. 😀😀 Starbuks kahvesini denediniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet, denedim. Ofiste çekmecemde birçok çeşidi var.Ara ara içiyorum. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bunları degilde kutuda satilanlari denedim fena degildi. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben kahve tüketmiyorum :) ama evde var bunların her çeşidinden sormadım nasıl lezzeti diye zaten anlatsalar da anlamam kahvenin tadını 1 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ön yargını kır yumuşak içim baya güzel oluyor.Vanilya Latteyi tavsiye ederim. Yorumla merakettimmişte +1 yıl önyargı değil kahve türevlerini içim almıyor Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 391 cevap paylaştı. Yerinde içtim ama böyle paket denemedim. Aklımda olsun, alıp deneyeyim. 1 13 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Dene mükemmel Yorumla perlamare +1 yıl Teşekkür ederim. Muhakkak deneyeceğim. Ama bunlar markette mi yoksa Starbucks'in kendi dükkanında mi satılıyor? Yorumla u _Süveyda +1 yıl Happy Center dan aldık biz ama Migrorta da varmış. Yorumla perlamare +1 yıl Tamam, görmedim şimdiye kadar ama deneyeceğim. burada mutluluk merkezi yok maalesef. Üzüyorlar bizi hep 😂😂😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Biz burada hep mutluyuz ya zaten sorma😀 Yorumla perlamare +1 yıl Valla, öyle baksana size merkez bile açmışlar 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Bunu da kıskanmazsın dimi😀 Yorumla perlamare +1 yıl Ben herşeyi kıskanırım 😂Hele de mutluluğu hepten kıskanırım. Mutluluk paylaştıkça çoğalır diyorlar bir de.. Neden paylaşmıyorsunuz bizimle? Cadılar 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Bize kadar var herkesin mutluluğu kendine bu saatten sonra kusura bakma ortak😀😀 Yorumla perlamare +1 yıl Ortak dedik bagrimiza bastık, mutluluğu çok gördü ya laaaaaa😂😂😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl İşine gelirse ortak 🤣🤣 Yorumla perlamare +1 yıl İşime gelmese de yapacak bişey yok. N'apalim biz de kendimize bir happy buluruz 🤣🤣🤣 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ahahahah😀😀 Yorumla
yünçoraplıkız Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Seviyorum evet özellikle Vanilla Latte olanını. Gittikçe pahalılaşıyor ama maaş yattığında her birinden üçer beşer alırım 1 0 Yorumla
kimse_bilmesinbeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl ay starbacksa iki kez gittim gitmez olaydım kazık uzak durun 😐 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Evet öyle maalesef Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hic gitmedim, Türk kahvesinden baska bir çeşit kahve icmeyen bana hitap etmiyor Starbucks ambiyansi 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 456 cevap paylaştı. Türk, filtre ve Americano kahve severim. 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Paramız yok 🥺 1 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ajitasyon yapma 😀 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Cmcmcmcm Yorumla u _Süveyda +1 yıl Cnmcnmcnmxnm Yorumla
Thecruciaall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet filtre kahvesini kullanıyorum çok güzel 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Denedim güzeldi. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hepsini denedim ve en güzeli mocha.. 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Denemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet, denedim. Ofiste çekmecemde birçok çeşidi var.
Ara ara içiyorum.
Bunları degilde kutuda satilanlari denedim fena degildi.
ben kahve tüketmiyorum :) ama evde var bunların her çeşidinden sormadım nasıl lezzeti diye zaten anlatsalar da anlamam kahvenin tadını
Ön yargını kır yumuşak içim baya güzel oluyor.
Vanilya Latteyi tavsiye ederim.
önyargı değil kahve türevlerini içim almıyor
Yerinde içtim ama böyle paket denemedim. Aklımda olsun, alıp deneyeyim.
Dene mükemmel
Teşekkür ederim. Muhakkak deneyeceğim. Ama bunlar markette mi yoksa Starbucks'in kendi dükkanında mi satılıyor?
Happy Center dan aldık biz ama Migrorta da varmış.
Tamam, görmedim şimdiye kadar ama deneyeceğim. burada mutluluk merkezi yok maalesef. Üzüyorlar bizi hep 😂😂😂
Biz burada hep mutluyuz ya zaten sorma😀
Valla, öyle baksana size merkez bile açmışlar 😂
Bunu da kıskanmazsın dimi😀
Ben herşeyi kıskanırım 😂
Hele de mutluluğu hepten kıskanırım. Mutluluk paylaştıkça çoğalır diyorlar bir de.. Neden paylaşmıyorsunuz bizimle? Cadılar 😂
Bize kadar var herkesin mutluluğu kendine bu saatten sonra kusura bakma ortak😀😀
Ortak dedik bagrimiza bastık, mutluluğu çok gördü ya laaaaaa😂😂😂
İşine gelirse ortak 🤣🤣
İşime gelmese de yapacak bişey yok. N'apalim biz de kendimize bir happy buluruz 🤣🤣🤣
Ahahahah😀😀
Seviyorum evet özellikle Vanilla Latte olanını. Gittikçe pahalılaşıyor ama maaş yattığında her birinden üçer beşer alırım
ay starbacksa iki kez gittim gitmez olaydım kazık uzak durun 😐
Evet öyle maalesef
Hic gitmedim, Türk kahvesinden baska bir çeşit kahve icmeyen bana hitap etmiyor Starbucks ambiyansi
Türk, filtre ve Americano kahve severim.
Paramız yok 🥺
Ajitasyon yapma 😀
Cmcmcmcm
Cnmcnmcnmxnm
Evet filtre kahvesini kullanıyorum çok güzel
Denedim fakat pek sevmiyorum kahvelerini.
Denemistim ama begenmemistim ben.
Denedim güzeldi.
Caffe latte ve caffe mocha guzel
Hepsini denedim ve en güzeli mocha..
Denemedim
Fakirliğin gözü kör olsun 😑
Denemedim
Kahve içmiyorum.