Yeme & İçme Yerde yemek mi yoksa masada yemek mi? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yerde yemenin tadı bir başka 😍Ayakta yemek zararlı zaten o ayrı Yerde yemek mi yoksa masada yemek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
LezzetPerisi Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kalabalıksa yerde yemek daha keyifli oluyor, rahatlık açısından da daha iyi. Az kişiysek hiç indir kaldır yapmaya gerek yok bence :D 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Mantıklı ☺️ Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Masada yemeğe alıştım. 1 2 Yorumla beyt_16 +1 yıl Yaşına göre modernsin 😅 Yorumla Berk666 +1 yıl 😂 Yorumla
kantitatif Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle masa 1 9 Yorumla beyt_16 +1 yıl Kesinlikle mi 😅 Yorumla kantitatif +1 yıl Menisküsüm var Yorumla beyt_16 +1 yıl Hımm kemik suyu çorba iç ☺️ Yorumla kantitatif +1 yıl Menisküs bağ. Yorumla beyt_16 +1 yıl Kemik suyu iyi gelir işte soruştur istersen Yorumla kantitatif +1 yıl Yok gelmiyormuş. Yani kıkırdak falan icin iyi de. Şu an sana sadece buz iyi gelir dedi ortopedistim Yorumla beyt_16 +1 yıl Yoğurt sür o zaman 🤪 Yorumla kantitatif +1 yıl Ekşi ekşi kokar o da 😂 buz + verdikleri bir antienflamatuar krem iyi geliyor yine de yere oturmak yasak namazı bile sandalyede kılacaksın dedi Yorumla beyt_16 +1 yıl Şaka yaptım sürme zaten sakın 😅 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Masada 1 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Afiyet olsun 😅 Yorumla kimbu032 +1 yıl Sağol 😂 Yorumla beyt_16 +1 yıl Sen de Yorumla
Gün_batımım Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Yerde yemek daha güzel insanın iştahı açılıyor 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Evetttt 😅😅 Yorumla
Avukod Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Hayatımda hiç yerde yemek yemedim bilmiyorum 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Bi demen lazım Yorumla
bazen_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl yerde seviyorum 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Daha sağlıklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kalabalıksa yerde yemek daha keyifli oluyor, rahatlık açısından da daha iyi. Az kişiysek hiç indir kaldır yapmaya gerek yok bence :D
Mantıklı ☺️
Masada yemeğe alıştım.
Yaşına göre modernsin 😅
😂
Kesinlikle masa
Kesinlikle mi 😅
Menisküsüm var
Hımm kemik suyu çorba iç ☺️
Menisküs bağ.
Kemik suyu iyi gelir işte soruştur istersen
Yok gelmiyormuş. Yani kıkırdak falan icin iyi de. Şu an sana sadece buz iyi gelir dedi ortopedistim
Yoğurt sür o zaman 🤪
Ekşi ekşi kokar o da 😂 buz + verdikleri bir antienflamatuar krem iyi geliyor yine de yere oturmak yasak namazı bile sandalyede kılacaksın dedi
Şaka yaptım sürme zaten sakın 😅
Masada
Afiyet olsun 😅
Sağol 😂
Sen de
Yerde yemek daha güzel insanın iştahı açılıyor
Evetttt 😅😅
Hayatımda hiç yerde yemek yemedim bilmiyorum
Bi demen lazım
Masada
yerde seviyorum
Daha sağlıklı