Yeme & İçme Acıkınca saati görmeyenlerden misiniz? C0skunn Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Açlığın verdiği yetkiye dayanarak Güncellemeler+1 yıl 4. Dilime geçtim duramıyorum Acıkınca saati görmeyenlerden misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çok aç olmam lazım ki gece yemek yiyeyim. 0 0 Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet hiç umrumda olmaz ama şu an hastayım iştahım yok hiç 1 1 Yorumla C0skunn +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Evet. Acıkmama gerek bile yok canım istesin yeterli. 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saat kaç olursa olsun aç hissediyorsam soluğu mutfakta alırım. "Şu saatte yemek yenmez" diyenlerden değilim. Canım ne zaman, neyi istiyorsa onu yerim. 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Gece gece yine bi bütün buğday ekmeği gömdüm)))) 1 2 Yorumla C0skunn +1 yıl Yarasın Yorumla HardChoice +1 yıl Sağol sana da afiyet olsun) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece vakti yemek duyunca midem bulanıyor. Ben yiyemem. Ya çok açıkmış olmam lazım ya da aşırı stresli olmam lazım yiyebilmem için 0 0 Yorumla
JOHNNYBIRAVO Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Mısırsız zeytinsiz Pastırmalı olur o iş tavsiye için yazdım 1 0 Yorumla
sizaw Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Seninle kapışır öyle lezzetli duruyor😋😀 1 2 Yorumla C0skunn +1 yıl Deme öyle deme utanırım Yorumla sizaw +1 yıl ☺️🤭 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Afiyet olsun bro 1 0 Yorumla
aleynabtw0 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Evet dayanamıyorum ve yiyorum hep 🤣 0 3 Yorumla C0skunn +1 yıl Az kaldı benide yicen hadi bakalım Yorumla aleynabtw0 +1 yıl Yeriz sıkıntı yok 😆🤣🤣 Yorumla C0skunn +1 yıl Yersin tabi ama beni değil😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok aç olmam lazım ki gece yemek yiyeyim.
Evet hiç umrumda olmaz ama şu an hastayım iştahım yok hiç
Geçmiş olsun
Evet. Acıkmama gerek bile yok canım istesin yeterli.
Saat kaç olursa olsun aç hissediyorsam soluğu mutfakta alırım. "Şu saatte yemek yenmez" diyenlerden değilim. Canım ne zaman, neyi istiyorsa onu yerim.
Gece gece yine bi bütün buğday ekmeği gömdüm))))
Yarasın
Sağol sana da afiyet olsun)
Gece vakti yemek duyunca midem bulanıyor. Ben yiyemem. Ya çok açıkmış olmam lazım ya da aşırı stresli olmam lazım yiyebilmem için
Mısırsız zeytinsiz
Pastırmalı olur o iş tavsiye için yazdım
Bi yemeği 7 saatte anca hazmeden ben
Seninle kapışır öyle lezzetli duruyor😋😀
Deme öyle deme utanırım
☺️🤭
Afiyet olsun bro
Bende acıktım şu an 🙄
Evet dayanamıyorum ve yiyorum hep 🤣
Az kaldı benide yicen hadi bakalım
Yeriz sıkıntı yok 😆🤣🤣
Yersin tabi ama beni değil😂