Yeme & İçme Offf çok bunaldım sizce yemek yesem mi uyusam mı? malarma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Uyku tutmadı sapıklar gelmesin❌ Güncellemeler+1 yıl Limonata ile poğaça yiyicem Allah affetsin 😒zaten moralim bozuk Offf çok bunaldım sizce yemek yesem mi uyusam mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Alpiiiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Spor yap yapıştır 10 sınav hop dopamin seretonin şölenine hoş geldin hop güle güle moral bozuklugu 0 0 Yorumla
Lacidert Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Sorunu geç gördüm ama uyumaliydin. Bu saatte yemek yenmez 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Gözlerim karışık görmeye başladım saplar mi gelmesin yazdın 0 0 Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bende bir şey yemeden uyuyabilmek için vicdan kasıyorum hali hazırda 0 0 Yorumla
MİRİOGLU0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Limonata güzeldir sonra yatağa geç uyku gelir zaten 😂 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Bence yeme, yat uyu.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Direk sapık olasım ve gelesim geldi. Değilim halbuki. Algılarımla oynama kızım ! 0 0 Yorumla
Suzanna6 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Bende bugün yemek yemeği unutmuşum olacak iş değil bence yemeyelim vücut dinlensin 😂yarın acısini fena çıkartırız o ayrı😂 0 0 Yorumla
isinvar Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Uyu bu saaten sonra napcan hep kilo bunlar. Hep gıdık 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yemek yede duba gibi olNot"Sapık 0 1 Yorumla malarma +1 yıl 🤣🤣🤣senin daha önce hesabın var mıydı Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bende açıktım gece gece tost yapıyorum 😅 0 4 Yorumla malarma +1 yıl Neylii Yorumla hazarayva +1 yıl Karışık Yorumla malarma +1 yıl Afiyet olsun kuzuuu Yorumla hazarayva +1 yıl Teşekkürler bebiş Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl yapta yiyelim güzel gözlerini seyrederim hem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yemek ye ama hafif yemekler ye 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu knk neden moral bozuk sen neşeli iken iyisin ya Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 725 cevap paylaştı. kuru fasulye pilav ye.☺ 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yemek yeme bu saatte 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Yedim kuzum artık Yorumla
HüseyinnCaNN46 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ne aptal insanlar var ya KS de böyle sorumu olur 0 3 Yorumla malarma +1 yıl İstediğimi sorarım sanane Yorumla HüseyinnCaNN46 +1 yıl Beynini kullanarak sorsan keşke bende bunu yazmak zorunda hissetmezdim kendimi Yorumla malarma +1 yıl Öff beyni olanlar düzgün cevap vermiş sen olmayan şeyi zorladığın için bu kadar sancı çekiyosun by Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uyuyun bence. 0 0 Yorumla
byEngeneer Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Uyuu uyuu bu saatte yemek tersen daha uyuyamazsın 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Açsan ye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Spor yap yapıştır 10 sınav hop dopamin seretonin şölenine hoş geldin hop güle güle moral bozuklugu
Sorunu geç gördüm ama uyumaliydin. Bu saatte yemek yenmez
Gözlerim karışık görmeye başladım saplar mi gelmesin yazdın
Bende bir şey yemeden uyuyabilmek için vicdan kasıyorum hali hazırda
Limonata güzeldir sonra yatağa geç uyku gelir zaten 😂
Bence yeme, yat uyu..
Direk sapık olasım ve gelesim geldi. Değilim halbuki. Algılarımla oynama kızım !
Bende bugün yemek yemeği unutmuşum olacak iş değil bence yemeyelim vücut dinlensin 😂yarın acısini fena çıkartırız o ayrı😂
Uyu bu saaten sonra napcan hep kilo bunlar. Hep gıdık
Yemek yede duba gibi olNot"Sapık
🤣🤣🤣senin daha önce hesabın var mıydı
Bende açıktım gece gece tost yapıyorum 😅
Neylii
Karışık
Afiyet olsun kuzuuu
Teşekkürler bebiş
Mutfağa gitmemek için direniyorum..
yapta yiyelim güzel gözlerini seyrederim hem
Ben bi bütün ekmek yedim hala açım 🙄
Yemek ye uyu kilocuklari al
Daha oturacaksan yemeği göm bari
uyumak her zaman daha iyidir..
Yemek ye ama hafif yemekler ye
Ne oldu knk neden moral bozuk sen neşeli iken iyisin ya
kuru fasulye pilav ye.☺
Geceye başlamış vaziyetteyim
Yemek yeme bu saatte
Yedim kuzum artık
Ne aptal insanlar var ya KS de böyle sorumu olur
İstediğimi sorarım sanane
Beynini kullanarak sorsan keşke bende bunu yazmak zorunda hissetmezdim kendimi
Öff beyni olanlar düzgün cevap vermiş sen olmayan şeyi zorladığın için bu kadar sancı çekiyosun by
Gubaydinnnn
Ye gitsin
Aç aç uyuma ye
Bence ac isen yoksa uyuya mazsın
Uyu gitsin
ye tabi ye
Yemek önemli
Uyu uyu yemek zararlı
Uyuyun bence.
tıkın bir şeyler
Uyuu uyuu bu saatte yemek tersen daha uyuyamazsın
Bilmiyoruummm