Haşlarken çatlamayan yumurtalara gül fırlatıyorum 🌹 

Cıvık
Rafadan
Kayısı
Katı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben aslında rafadan kafadan yumurta seviyorum. ama bazen kayısı cıkınca hosuma gidiyor. katı yumurta sevmiyorum ama olursa da mecburen yiyiyorum. sonracığıma beyaz peynirli omlet favorim. ama kucukken sucuklu yumurta favorimdi. onun dısında pastırmalı yumurta da seviyorum ama sık sık degil. bir de cılbır seviyorum, böyle sulu yumurtalı beyaz peynirli.
Pismemis yumurta 🙄
Hayır pişiyor sen ne bilecen zaten ağzının tadını 🤭
Makarnaya zeytinyagi koyan birimi söylüyor kdjdjdj
Ayçiçek yağı ile daha mı lezzetli oluyor tabiki zeytinyağı koyacan 🤭
Tereyaği😒
Biz buna italyan usulü makarna diyoruz. Kaynama suyuna da kekik atarsan eşsiz bir lezzet ortaya çıkarırsın 🤭😂
Tamam sus sus 😄
Merhaba 🍭
Ben Yumurtayı pek sevmem aslında, yazın hele hiç yemem. Canım çektikçe yapar yerim. Haşlanmış asla yiyemiyorum çünkü yumurtanın o beyazının yumuşak dokusu midemi bulandırıyor. Çoğunlukla omlet yaparım. Tam pişmiş olcak şekilde birazcıkta kızartırım. Hem tadı güzelleşiyo hemde o yumuşak dokudan uzaklaşmış oluyo 😄 Başka türlü asla yiyemiyorum.
Sağlıklı Günler Dilerim 🍭
Kayısı kıvamında. Çok pişmiş kokar, rafadan çiğ gelir bana.
Tam ortası kayısı kıvamında olan yumurta kokmaz ve bulantı yapmaz.
Karabiber ve tuz eklenirse şahane olur. 😌
Tavada pişirildiğinde ise sarısı dağılmamış ama beyazı pişmiş şekilde olursa yerim.
Katı tercih ederim. Birkaç parçaya kesip üstüne de tuz ve karabiber ektin mi oh misss. Amaaaaa yumurtanın sevmediğim bir modeli de yok. Hele de tereyağlı çılbır dedin mi orada olay biter. Her gün 5-7 yumurta yiyen birisi olarak asla bıkmam.
Of tokum ama yine de bir çılbır mi yesem şimdi?😂
Cevap
50Cevap
Yunurtami kayısı kıvamında seviyorum ama ramazan olursada hayır demem bayilila bayıla yerim 🤤
Kayısı olacak üzerine de zeytinyağı ve pul biber..
Haşlama dışında herhangi bir şekilde yiyebilirim. Haşlama tüketemiyorum.
Cıvık cıvık asla sevmem tamamen pişmeli. Omlet tarzı yaparken de iyice çırpıyorum tavada da kurutuyorum🤕
Bu arada çatlamaması için çok az sıvıyağ ve azıcık tuz döküyorum suya, deneyebilirsiniz..
Pek sevmez oldum ya. Tat konusunda pek iyi gelmiyor artık
Haşlanmış yumurta.. bu arada tavuklara yeterli kalsiyum verilmiyor.. kabukları zayıf kısık ateşte haşlayın kaynamaya başlayınca ateşi artirin
Pişeceeeek pişe pişe pişecek abiii. Sonra ayçiçek yağı ile harmanlanacak baharatlanacak veee yiyilecek
Ben pişmiş halini seviyorum. Ocağın altını kısıp margarin ile yavaş yavaş pişiriyorum canım çekti şimdi imkan olsa yerdim.
Bir cıvık severdim birde yağda. Ama en vücut gelişimi için protein için rafada önerdiler ona geçiş yaptım
Katı severim yumurtasalatası iyi oluyor, çatlamamadı için dolaptan çıkarıp kaynatmamalısın biraz beklemelisin ısınması için ve kısık ateşte...
Çatlamaması için haşlamadan önce soguk suya tuz atabilirsin. Hem daha kolay soyulur.
Yumurtayı çiğ bile olsa yerim , severım 🤤
Katı severim gerçi yumurtanın her türlüsü çok lezzetli
Benimde öyle bi sıkıntım var 😀 çatlamadan çıkarsa zarar vermeden kabuklarından ayırırsam Gül fırlatırım valla 😅
Sarısı çok pişmemiş ama az da pişmemiş Rafadan mı oluyor, kayısı mı?
Haşlanmış yumurta pek sevmem ama yersem de kayısı kıvamı şeklinde olan yumurta hoşuma gidiyor.
En az 6 dakika kaynaması lazım yumurtanın yenilebilmesi için benim açımdan.. o yüzden katı.
Kayısı severim. Böyle yumuşacık olsun üzerine pul biber ekip yiyeyim miss.😌
Kayısi kivamindan biraz fazla kaynadiktan sonra 4 dk yetiyor😁
Eskiden sabahları 12 tane yerdim şimdi 4-5 yiyorum ve gerçekten boğazımdan geçmiyor ya. Çok faydalı ama yenmiyor. En iyisi bence Kayısı kıvamı.
Cıvık nasıl la
Sıdırılması pişmesi mi kırıp
Haşlarlenn çatlayan yumurta asla yemem ben
Şu soruya yorum atayım da görseli testis gibi çıkıp durmasın karşıma.
Kabuğunla birlikte yedigim icin farketmiyor 😂😂😂😂
Sunny side up diyesim geldi. :D Haşlanmış yumurta pek sevmiyorum...
Valla ocakta kendi kendini soyacak dereceye gelinceye kadar pişiyor artık siz tahmin edin😏😀😀
haşlandıktan ve dilimlendikten sonra üzerine zeytinyağı ve toz kırmızı biberi
itiraf et seninde hoşuna gitti hemen mutfağa koştun
Her türlüsünüde severim
Kayısı kıvamında severim ve öyle de yaparım
Sevmiyorum mecburiyetten katıyı tercih ederim
Kayısı kıvamı bol karabiberli
her türlü yerim genelde tereyağlı
Benim için hiç farketmez. Yeterki yumurta olsun.
Haşlama sevmiyorum maalesef
rafa da ama tam pişmemiş
Rafadan bazen sahan 🍳 da
Kayısı kıvamında severim.
Katı severim,18-20 dakika haşlıyorum.
Kayısı kıvamında severim
Kayısı kıvamından başka yiyemiyorum
Haşlanmış hiç bir şekilde yemiyorum.
Aramıza kara kedi girdi yemiyorum artık.
Rafadan yumurta aşktır.
Her çeşidini seviyorum ben.. Keyifli günler..
Sucuklu yumurta yapacaktım tam dkdk
Bazen rafadan bazen kayısı.
Çiğ olmasında gerisi önemli değil
Hayatımdan hiç yumurta yemedim
Bataklık yumurtası seviyorum.
Orta severim ben c gibi
Cıvık severim yumurtayı 😊
Yumurta sevmem hele haşlama hiç
Rafadan severim iştah açıyor
Yumurtasız yumurta severim
Hepsi de uyar 😄
Kayısı güzel oluyor