Selam KScanlar, Zodi uykusuz, hava buz, İstanbul pek keyifsiz sanki. 🐍 Bugün karışık ızgara yiyelim dedik. Yanında gelen minnak pideler çok lezzetliydi. Bir arkadaşım pidesini çatalla aldı. Tabii kendisi bilir ama ben elle yemeyi tercih ediyorum.
Peki ya sence pide elle mi yenir yoksa çatalla mı?
Bi arkadaşım çatalla yiyor ve ben onunla yerken kendimden rahatsız oluyorum 😬 o sebepten onunla dışarı çıkmışsam asla elle yiyebileceğim şeyler sipariş etmiyorum. Lahmacun ve pide elle yenir aksini iddia eden etmesin 😃
Selam , Ben midesine düşkün biriyim göründüğü üzere.. Yemek yemek muhteşem bisey... Yerken mutlu oluyorum sanki :) Pideyi elimle parmaklarımı bile yalayarak yerim🙂 Eti kıymayı severim.. Pizzayı ev yemeklerini herseyi severim.. Ekmek banma olayı bile var bende Ortamda tabi bu kadar rahat olamıyorum ama birde beni sevgilimle yaşadığım evde görün :) Ona da yediririm sıkıysa yemesin Onu da ellerimle beslerim🙂
Pide, pizza, poğaça vs. gibi ekmek ve türevleri elle yenir. Bazıları kendini kasmaktan adap dışına çıkıyor ama doğrusu elle yenmesidir. İskender vs. hariç. 🙄 Tercihen değişiyor işte.
Dilimlenmişse çatalla yerim ama bütün haliyle önüme geliyorsa elle yerim. Çatalla kesilmez ki bu. Kalın bir hamur çünkü. Eziyet edemem kendime vallahi.