Yeme & İçme Hangi içecek mutluluk seviyenizi yükseltiyor? LezzetPerisi Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Hangi içecek mutluluk seviyenizi yükseltiyor? Benim için bu içecek kesinlikle kahve :) Hangi içecek mutluluk seviyenizi yükseltiyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
snow_flakes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kola , fanta , sprite, enerji içeceği, milkshake, Frappuccino, salep... 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Harika
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kakaolu süt içince mutlu oluyom. hastayken hep içerim ama ev yapımı-_- 0 2 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl :) süper Yorumla Occus +1 yıl :) Yorumla
rom75 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Gündüzleri filtre kahve akşamda bir kadeh kırmızı şarap 0 0 Yorumla
souvenirx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kahve, çikolatalı süt, kola 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl nefis Yorumla
YessiiM Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Kahve ♥️ 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl bayılırmmm Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı. Kola hariç sıvı tüketmiyorum 0 2 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl su? :D Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl içmiyorum maalesef haftada bir bardak belki o da çok nadir Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kesinlikle çay... 0 0 Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Filtre kahve 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Çok severim Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Su lezzetli 0 2 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl aa sadece su mu Yorumla Eğitilme +1 yıl Genelde su içmek rahatlatıyor. Vişneyi kaynatıp, dolaptan, soğuk içersem oda muhteşem Yorumla
çılgınkurye Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl buzz gibi bira 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl o da güzel :D Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kahve 0 2 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl çeşit fark eder mi Yorumla eL_mACOo +1 yıl Pek değil Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Herhangi bir kahve 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Çeşit fark etmiyor sanırım Yorumla
Revival_20 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Türk kahvesi 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl En güzeli Yorumla
incinmişbirkadın Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl karpuz çilekli soda ya da kakalou süt 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Ben de severim çilekli karpuzlu soda Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Limonata 0 2 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Yazın soğuk soğuk nefis oluyor Yorumla DenizYıldızı3581015 +1 yıl Aynen öyle katılıyorum sana Yorumla
Hug_me Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk şarabı 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl hahahahh iyi bu Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Alkollü olanlar 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl anladım Yorumla
Gomis1 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 57% +1 yıl Türk kahvesi 0 2 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl en iyi seçim Yorumla Gomis1 +1 yıl 👍🤝 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. votka enerji 0 0 Yorumla
mervetaylanxx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Milkshake 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Neli :P Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kola , fanta , sprite, enerji içeceği, milkshake, Frappuccino, salep...
Harika
kakaolu süt içince mutlu oluyom. hastayken hep içerim ama ev yapımı-_-
:) süper
:)
Gündüzleri filtre kahve akşamda bir kadeh kırmızı şarap
Kahve, çikolatalı süt, kola
nefis
Kahve ♥️
bayılırmmm
Kola hariç sıvı tüketmiyorum
su? :D
içmiyorum maalesef haftada bir bardak belki o da çok nadir
Buz gibi bir su
veya buz gibi kola
Kesinlikle çay...
Sarap soguk cikolata muz safti
Öyle özel bir içecek yok
Önce çay, sonra sigara, sonra rakı..
Filtre kahve
Çok severim
Su lezzetli
aa sadece su mu
Genelde su içmek rahatlatıyor. Vişneyi kaynatıp, dolaptan, soğuk içersem oda muhteşem
buzz gibi bira
o da güzel :D
Kahve
çeşit fark eder mi
Pek değil
Herhangi bir kahve
Çeşit fark etmiyor sanırım
Türk kahvesi
En güzeli
karpuz çilekli soda ya da kakalou süt
Ben de severim çilekli karpuzlu soda
Limonata