Yeme & İçme Yağ fiyatlarından sonra yağsız yapılan yemeklere yöneldiniz mi? LezzetPerisi Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fiyatı geçtim ortada yağ yok :D Birçok markette tükenmiş zaten. Yağsız yapılan yemeklere yöneldiniz mi? Yağ fiyatlarından sonra yağsız yapılan yemeklere yöneldiniz mi? Cevapla Market Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı. Yağ tükenmedi bir çok market yağı stokluyor bu kadar hain aç gözlü olmayı ne ara benimsediler 0 1 Yorumla _Anubis_ +1 yıl Serbest piyasa.. Bu hakkı tanıyor tüccara. Yorumla
__çâğlâa__ Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Dün markete alışveriş yapmak için gittim. Yağlar bitmiş. Ne desem bilmiyorum 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Yoktu ben de baktım valla Yorumla
kayboldumsanki Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yağsız yemek mi olur 🙄 0 2 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Oluyormuş :D Yorumla kayboldumsanki +1 yıl Tadı çıkmaz ki öyle Yorumla
blesyou Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Bimde dolu yağ var 0 2 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Ben baktım yoktu Yorumla blesyou +1 yıl Sizin BİM feyk dir belki bizde dolu var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yağ tükenmedi bir çok market yağı stokluyor bu kadar hain aç gözlü olmayı ne ara benimsediler
Serbest piyasa.. Bu hakkı tanıyor tüccara.
Dün markete alışveriş yapmak için gittim. Yağlar bitmiş. Ne desem bilmiyorum
Yoktu ben de baktım valla
Hayır daha yönelmedik
Yağsız pek güzel olmaz stok yaptık
bu gidişle haşlamaya devam
Yağsız yemek mi olur 🙄
Oluyormuş :D
Tadı çıkmaz ki öyle
Bimde dolu yağ var
Ben baktım yoktu
Sizin BİM feyk dir belki bizde dolu var
zateb az yağlı yapıyorum mide rahatsız