KFC çok başka benim için..
Burger King
Mcdonald's
KFC
Popeyes
Arby's
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En sık tercih ettiğim fast food markası Burger King en çok tercih ettiğim ürün ise double texas smoke house ürünüdür, 2-3 adet yiyebilirim tek bir öğünde. Her bir hamburgerinde sitelerinde belirttiklerine göre 1111 kalori var bir hamburgerde 70gr yağ 70gr protein 45 gram da karbonhidrat var. Ama son zamanlarda peşpeşe gelen fiyat zamları zamanında 30 liraya yediğim bir hamburgerin 80-90 gibi fiyatlara çıkmasına neden oldu. Tabii fiyat şubeden şubeye değişiyor en son yediğim fiyatı yazdım.
https://www.youtube.com/embed/HUlP-f-EvZ4Papa johns tercih ediyorum artık
Mc ve burger fiyatları çok uçtu hem de kalite düştü nusrette bile daha uyguna burger menüsü var hem daha bol malzemeli ve gerçek etli
Hiç biri ya yemek yemekte marka oldu mk hani kıyafet marka onu anladım da yemek ne alaka ki geldi nimet önüne geleni ye şükret ye kalk ne seciyon o marka bu marka saçma sapan şeyler dünya iyice b*k kuyusuna doğru gidiyor valla Allah sonumuzu hazır eylesin
Hiç birii.. 😷🤭
Yıllar önce bu markalardan birinin bayat ürünleri zehirlemişti.. iğrendim
Kendi markasını oluşturmuş güzel bir mekan var taze üretim oradan yiyorum sadece.
Oldukça da kaliteli
Bunları ikiye çarpar dörde böler
Cevap
7Cevap
Mc favorim burgerin burgerleri guzel ama patatesleri kısa o yuzden sevmiyorum.
Hiçbiri uzun zaman önce buralardan yemeyi bıraktım. En son yıllar önce MC Donalds da yiyordum
Uzun zamandır hiçbirini tercih etmiyorum, sağlıklı beslenmedir gidiyoruz bakalım.
Burger King.
Çünkü oğlum çok seviyor o yüzden beraber hep ondan alıyoruz.
Çok sağlıksız ve hepsi aynı bence. Yiyince vicdan azabı çekiyorum içime öküz oturuyo sanki ahsj
Çok tüketen biri değilim ama burger king
Fastfood yemiyorum.. Midem almıyor bulanıyor..
Biti kfc diğeri Burger King
Mc Donalds ve Burger King
Aylardır yememiş olmama rağmen burger king diyorum
Burger king ve ya Popeyes
Küçükpark Et&Köfte 😂
KFC 🤤
Adamlar KFC de hakkını veriyor
Burger King bir de Popeyes
Burger King
burger king
Fastfood sevmiyorum
Hepsinin ben de ayrı yeri var