Bonjour! Yemek geç saatlerde yemek çok sağlıklı değil ama en sevdiğimiz yemek için bir tık saatleri esnetebiliriz bence. İçli köftelere tek atarım geceleri. Kalmışsa tabi :) . ❤
Evet var köfte ekmek. Saati yoktur gece atıştırması olur, öğle aperatifi olur, akşam iş dönüşü dışarda yiyim eve geçiyim uyuyayım olur.
Yani köfte ekmeğin saati yoktur. Şahsen bence her öğün kahvaltı hariç tüketilebilen bir yiyecek. Onun dışında başka ekstra bir yemek gelmiyor aklıma bende en çok yenileni seçiyorum.
Yanına da öğününe göre ayran, kola vb. herhangi bir içecek olabilir tabi köftenin baharat durumu biraz problem olabilir onu öğün ayarlaması yapmak lazım dışarıda yeniyorsa köfte tezgahları yani seyyar satanlar her zaman tercihim olur. 🙂
Yok galiba eski hesapta seni engellemiş olabilirim ama tam hatırlamıyorum valla, tabi ki selamlaşmak olabilir görmezsem kusura bakma ama sonra kavga olmasın bende severek selam veririm. 🙂
Valla hatırlamıyorum desem yeridir ufak bir sorun olmuştur büyümemesi için engellemiş olabilirim. Ya da iki ve fazla aynı nick vardır karıştırıyorumdur. Şu an emin olamadım. 🙂
Ölme ölme merak edilecek bir şey yok yahu seninle kavga etmedik etsek hatırlardım o yüzden ne gerek var şimdi yeni hesaba odaklandım o yüzden belli bir standart çizgide gideceğim modluk alınca koyarım büyük ihtimal profilimi ama o zamana kadar sessiz sakin ilerleyeceğim. 🙂
Saati olmaz dediğim yemek var. Mesela kahvaltıda bile Adana dürüm yediğimi bilirim 😄 Ama gece yemek yemiyorum hiç. En sevdiğim olsada yiyemem. Gece yemesi beni mahvediyor. Geceler bitmiyor gibi oluyor.