Yeme & İçme Tadını sevdiğiniz en garip şey ne? vanilyalımum_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor garip sayılmaz belki ama ben şöyle aşağı yukarı yarım çay bardağının içine 1 tatlı kaşığı kadar tuz koyup içiyorum neredeyse 2 günde 1. Tansiyon hastası olucam herhalde 🥲 Tadını sevdiğiniz en garip şey ne? Cevapla Sevgi Soruları Kaş Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sana bunu yapmak yerine turşu suyu içmeyi tavsiye ediyorum. Hem yararlı da. Tadı da daha güzel. Salatalık suyu turşusu favorim. 0 1 Yorumla vanilyalımum_ +1 yıl Onu da çok severim 😍 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl garip sayılır bence. sadece tuz bu renge getiremez, bal vs mi var :) 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Sarımsak ve limonlu su 0 0 Yorumla
kelamakarizma Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 88% +1 yıl One yaaa ıhlamur mu 0 4 Yorumla vanilyalımum_ +1 yıl Bilmem Yorumla kelamakarizma +1 yıl Yahu insan içtiği şeyi bilmez mi? Yorumla vanilyalımum_ +1 yıl Yazmışım ya. insan görüş yazdığı soruyu okumaz mı? Yorumla kelamakarizma +1 yıl 😂 soru başlığına göre cevap yazdım bundan sonra dikkat ederim. Pardon yaaa Yorumla