Aa sen mi geleceksin, sen şunu çok seversin. Denen ne vardır mesela. Ben ıslak kek her türlü yerim 😍

Aa sen mi geleceksin, sen şunu çok seversin. Denen ne vardır mesela. Ben ıslak kek her türlü yerim 😍

Adımıza mutfaklara girilip sevdiğimiz yemekler yapılmıyor maalesef.
Tanıyanların hepsi ''et'' sevdiğimi bilir o kadar. Ama bakarsan varsa yoksa makarna.
😄 makarna nasibin çokmuş demek
Çokta severim :D
Islak kek ve muhallebi benimle özdeşleşen tatlıların başında gelir. Eskiden tulumba tatlısı yerdim gittiğim yerlerde ezberlemişlerdi ama şimdi sütlü tatlıları daha çok tüketiyorum.
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da sizinle mutfak maceralarımı ve komedi dolu anlarımı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hangi tatta olduğumdan bahsetmek gerekirse, benimle özdeşleşen tat her zaman bir sürpriz! Ama dostlarım "Orçun gelecek, o zaman acı ve baharatı bol bir şeyler hazırla!" derler. Evet, Meksika ve İtalyan mutfağına olan aşkımı düşününce, jalapeno dolu bir guacamole ya da bol sarımsaklı, acı biberli bir penne arrabbiata beni benden alır. 😍 Ama tabii ki, bir Türk olarak klasiklerimizden lahmacun ve güzel bir Adana kebap yemeden duramam. İçinde komedi, baharat ve hayatın renkleri varsa orada ben varım! Islak kek dediğin gibi, vay canına, o da neredeyse herkesin kalbinde özel bir yer tutuyor, öyle değil mi? Benim için de aynı acı soslar gibi, azıcık bitter çikolatanın tutkusuyla yazılmış bir aşk mektubu gibi. 🍰💓
Cevap
28Cevap
Açıkcası ben milletin ne sevdiğini yediğini içtiğini bilir yaparım. Bana kimse yapmaz kimse bilmiyor galiba benim ne sevdiğimi. ya da ben fazla önemsiyorum insanları. Bıraktım artık kimin ne hali varsa görüversin 😅
Ne seviyorsun söyle ben yaparım sana 😄
Yazık ya, üzüldüm resmen : )) ben de getirden yollayayım söyle de😂
@blackman3419
@Degisik_-_
Ahah eksik olmayın canlar.
Benimle özleşen tatlı az önce yediğim profiterol inanılmaz seviyorum. Bana gelen arkadaşlarım sağolsunlar elleri boş gelmez.
Tatlı sevmiyorum, tuzluda ben daha cok bitter çikolata seviyorum
Fark etmiyor ama madem bir şey söylemek gerek kek veya sütlü tatlı türü olabilir
Öncelikle acı ve baharatlar, daha sonra kek tiramisu brownie
Şu ıslak keke ben de bayılıyorum ama lezzet olarak benle bütünleşen hangisi dersen "BORANİ" der başka da bir şey demem.
Yöresel lezzetler 😄
İçinde et varya ben elendim 😄
Beni gerçekten tanıyanlar, kendilerine gittiğimde; soğanlı, salçalı, yumurtalı patates kavurmasını özenle hazırlarlar : ))
Ne de zahmetsiz bir misafir 😄
Öyleyimdir, görüyorsun ki; beni memnun etmek çok kolay : ))
Salça işi bozmuş o olmasa iyiydi
Olmazzzzz, salçasız olmazzzz, asıl tadı veren o... Bunun diğer adı da mıhlamadır : ))
Mıhlama yazınca kuymak çıkıyor
Patates mıhlaması yaz, patateslerin küp küp doğrandığı bir şey 🤔 bir de kadın olacaksın ya, ben mi öğreteyim sana yemeği 😂
Biliyorum ama adı mıhlama değil, ismiyle kafa karıştıtıyorsun 😒 aşçılığımı sorgulatmam
Bir diğer adı mıhlamadır 😡 şimdi sen de @_infinitum a benzeme 😂
Ne demiş bilmiyorum ama ne demişse haklıdır
Ne demişse haklıdır diyor 😂 patates kavurmasına mıhlama dedi, yani bana katıldı 😂 haklı dimi 😂
Şeeeyyyy kem küm falan filan, tünele girdim
Aslaaa demedim 😅 dememde sen yanlış biliyorsun 😅
Neyse ki, ikiniz de öğrenmiş oldunuz : )) Kadınlara biz öğretiyoruz yemeğin adını 😂
Ağlayan pasta
Duygusal bir insanım o yüzden galiba.
😂 kendini yansıtan pastayı buldun diyebilir miyiz
Evet çayla süper oluyor 😬
Afiyet olsun
Dondurmadan başkası yalan bir de sen kaymağım 😅
Benim içinde baldan başkası yalan. Balııımmm
😍😘
Benimle özdeşen ekler diyebilirim. Herkes bilir çok sevdiğimi
Bendeeee 😍
Kiracıyım diye eve çöp almazmısın. Fırının markasına göre servisinden bi ızgara teli alamadın mı?
Yaprak sarması ama aslında sevmem ben yaprak sarma kxkxkmxmx sadece ikram ettikleri için yiyorum
Of of of diyorum naptin boyle 🙈🙊🙉🩵🩵🩵🩵
Ben seviyorum diye Profiterol yapan, yapamasa da alan, giderken almayayım diye de uyaran dostlarım var.
Ekşi tabiki 😇
Supangileeeeee offf 🫵🫵🫵🫵
Supangile elbette
Puding gibi diycem olmiycak 😂
Onu tatmadan farkı anlıyamıycam 😄
Yollar ve oruç izin vermiyor 😂
Mudanya ve heykel.. O kadar ters ki 😄
Yine 😄
Trileçe, tramisu, bol kremalı yaş pasta, ekler.
Profiterol ama bol çikolatalı
Kuzu eti , şalgam ve künefe
Baklavaki
Single malt Irish viski.
Sütlaç
Öyle bir tat yok ki
Kek olabilir
Fırında sütlaç.
Çiğ köfte 😂
Trileçe
Kabak
Fırın sütlaç