Yeme & İçme Biscoff 70 TL, çakması 15 TL :D Muadil ürün sever misiniz? vanilyalımum_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ay o kadar güzel ki tadı. Dişlerinize yapışıyor ama olsun eriyor sonra. Denemeyen denesin Biscoff'a para vermeye gerek yok :D Biscoff 70 TL, çakması 15 TL :D Muadil ürün sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Ürün Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Yahu bir ucuzlamadı bu ürünler. Bari bir kampanya yapın 0 1 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Selam ürünü hangi Migrosda buldunuz iki migrosa sordum bize gelmiyor dedi Yorumla
alfamıyımne Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Maaşımın yarısı patiswisse gidiyor her ay 1 2 Yorumla vanilyalımum_ +1 yıl Diğer ürünleri de çok güzel diyorlar hiç denemedim daha, var mı önerdiğin Yorumla alfamıyımne +1 yıl Evet, dene mutlaka. Çikolataları var ve harika. Portakal kurusu var bitterli. Onu bence en güzeli. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dido orijinalinden güzel 0 2 Yorumla vanilyalımum_ +1 yıl Dido'nun orijinali ney kız ben onu orijinal sanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kit kat Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Ainsley_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Nerde satılıyor 0 1 Yorumla vanilyalımum_ +1 yıl Migros'ta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yahu bir ucuzlamadı bu ürünler. Bari bir kampanya yapın
Selam ürünü hangi Migrosda buldunuz iki migrosa sordum bize gelmiyor dedi
Maaşımın yarısı patiswisse gidiyor her ay
Diğer ürünleri de çok güzel diyorlar hiç denemedim daha, var mı önerdiğin
Evet, dene mutlaka. Çikolataları var ve harika. Portakal kurusu var bitterli. Onu bence en güzeli.
Dido orijinalinden güzel
Dido'nun orijinali ney kız ben onu orijinal sanıyorum
Kit kat
Sevmem
Denemedim hiç
bazen evet
Tad olarak daha iyi bile olabilir
Nerde satılıyor
Migros'ta