Yeme & İçme Ne tür köfte seversiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor İcli köfteİyi geceler ka halkı Hangi tür köfte seversin? ben etsiz çiğköfte ye bayılırım Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenenlere teşekkür ederim Güncellemeler+1 yıl güncel Ne tür köfte seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Her türlü köfteyi severim gadası 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. İçli köfte. İçli köftenin içine tavuk konulamaz mı? 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Hayir koyulmaz Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Niçin olmasın? Tavuk döner, tavuk tantuni, tavuk iskender oluyorsa tavuklu içli köfte de olabilir Yorumla
Devrim6219 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Mardin usulü içli köfte bol acılı çiğköfte ve normal et köftesini seviyorum 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İçli köfte Mercimek köftesi Etli çiğ köfte Izgara köfte 0 0 Yorumla
gizemm134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl icli köfte limon sıkıcaksın üstüne ooff cok güzel yaparım ayıptır sölemesi wlelşwqq 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Kuru köfte içli köfte dalyan köfte sulu köfte meşe köfte. 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. İçli köfteye hastayım.❤ 0 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Köftenin hiçbir çeşidini sevmiyorum. 0 0 Yorumla
EvrenDurmzz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl patates kzıartması ile sunulan köfte 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Hepsini yerim ayırt etmem... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Görselin içli köfte yalnız 🤣 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Et sevmem seven çok dikkat çekmesi için koydum içli koftenin resmini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki emeğine sağlık.. ben etsiz çiğköfte severim Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Tavada 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Her türlü köfteyi severim gadası
İçli köfte. İçli köftenin içine tavuk konulamaz mı?
Hayir koyulmaz
Niçin olmasın? Tavuk döner, tavuk tantuni, tavuk iskender oluyorsa tavuklu içli köfte de olabilir
Mardin usulü içli köfte bol acılı çiğköfte ve normal et köftesini seviyorum
İçli köfte
Mercimek köftesi
Etli çiğ köfte
Izgara köfte
icli köfte limon sıkıcaksın üstüne ooff cok güzel yaparım ayıptır sölemesi wlelşwqq
Kuru köfte içli köfte dalyan köfte sulu köfte meşe köfte.
İçli köfteye hastayım.❤
Ben Çiğköfte Severim Tabikide
İçli köfte efsanedir ya
Köftenin hiçbir çeşidini sevmiyorum.
Kızartma köfte severim
Gece gece 😛😛 içlendim köfteye
Fark etmez ama içli köfte favorim
patates kzıartması ile sunulan köfte
Hepsini yerim ayırt etmem...
Görselin içli köfte yalnız 🤣
Et sevmem seven çok dikkat çekmesi için koydum içli koftenin resmini
Peki emeğine sağlık.. ben etsiz çiğköfte severim