Çaktırmadan çekmeye çalıştım elimin duruşuna bakın rezalet :D İlk kez evde buluşmuştuk evine yakın çok güzel bi restoran varmış söyledi. Daha çok yeniyiz o yüzden utanma nolcak sevgilin demeyin utandım yine de :(
Manitle ilk ev buluşmasında noodle söyledik çubuklarla yiyemedim. Rezil olmuş muyumdur?
Ne olacak daldır elini ne var ne yok götür ne dert ediyorsun 😄 Çubukla yemeye çalışmayın çatal kaşık kullanın başkası çubukla yemek yiyiyor diye siz de öyle yapmak zorunda değilsiniz hem sevginize de ayıp olduğunu sanmıyorum böyle şeyleri dert etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ben olsam çubukla yemeye çalışmazdım çubukla yiyene kadar gelen yemek soğur bir anlamı kalmaz aç kaldığınızda kalırsınız. Direkt çatalı kullan ne var ne yoksa doyana kadar tüket sevgilin de öyle yapmalı uğraşmayın çubukla falan gereksiz şeyler bunlar.
Çatal yok mu desene ne uğraşıyorsun. Bizim kültürümüz değil sonuçta niye bu özentilik anlamış değilim. Bir Çinli eve zeytin yağlı dolma, pilav üstü döner söyleyince çatal mı kullanıyor sanki.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
hindistana gidersen elinle yersin. oranın kültürüdür bu. ben de çatalla yedim beceremediğim için zaten ama çubukla yemek de özentilik değil
Çubuklarla yiyemedin diye niye rezil olasın? pardon biz çinli miyiz yoksa sen veya sülalen çinli mi? Eğer ekmeği banamadım efendime söyleyeyim menemeni soğansız yaptım ne bilim yaprak sarmasını burnuma soktum desen rezil olurdun baya ama bu ne ya
Kolay değil tutması özellikle noodle sushi yine tutuluyor ama noodle çok zor ilk yediğimde küçük lastik tokayla iki çubuğu birleştirip arasına kağıt peçete koymuştum öyle tutmuştum 😂😂
Çinli olup da yiyemeseydin büyük rezil ve kepazeydin. Ama Türk oğlu Türk olduğun için yöremizde çehremizde çubukla yemek yemek gibi bir geleneğimiz yok. Neden rezil olasın ki? Aksine keşke çubuğu fırlatıp çatalla yeseymişsin. Ayrıca noodle ı karton kutuyla yollayan çapsız zihniyetin egzotik bir şekilde çubuk yollamasına da hayran kaldım 🤦🏻♂️
Böyle saçma sapan şeylere takılan insanlarla sevgili olmazsınız, olur biter. Ne var yani allah aşkına dert mi bu? Bana sadık olsun, sevsin, yüzümü güldürsün yeter yahu.
İnsanlık hali, utanabilirsin. Ben de utanırdım ama o çubuklarla yiyemeyeceğimi bildiğim için en başından direkt çatal kullanırdım. Sen de öyle yapmalıydın.
Ortada utanılacak bir durum yok olabilir yenisizniz öyle hisediyor olabilirsin gayet normal ama zamanla bunları birbirinize karşı asarsiniz zaten önemli olan bir ilişkide partnerinize karşı her konuda rahat olabilmek doğal davranabilmek içinden geldiği gibi olabilmek yani sonuç olarak zaman ilerledikçe her halinizi göreceksiniz ve bu daha güzel bişey bir insanın her haliyle sevebilmek eglenebilmek o yüzden bu tür şeyleri kafana takmaya bille değmez
Gülün geçin yahu. Ne rezilliği? Sen kendinle dalga geçebil ki, başkaları dalga geçtiğinde yıkılma. Yiyemediysen, canım tuttuysan salla gitsin. Sen gülünce o da gülecektir zaten. Mükemmel değilsin, hiçbir zaman da olmayacaksın. Bu tip şeyler seni insan yapıyor. Eğlenmene bak, keyfini çıkar.:)
Hepimiz anamızın karnından cubuklarla makarna yiyerek doğuyoruz çünkü değil mi... Ya o senin sevgilin onun yanında olduğun gibi olacaksın. Utanacak bir şey yok..
Ne alaka canım burası Asya değil kültürümüzde çubuk yok herkes bilicek diye bişey de yok bu tamamen normal
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu nerden buldunuz sokak kedilerine verilen makarnayı alıp eve getirip yemek nasıl bir acizliktir ya. Kedilerin köpeklerin yemeklerine göz dikmeyin bari
Cidden buna takmış olamazsın ben de bilmiyorum kullanmayı ve o kadar da önemli bisey değil daha önce denemedim dersin karşındaki insan da buna takacak biri değilse zaten güler geçer 😂
Çatal diye bişey var ya hani knk Çinli değilsin sen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
4 veya 5. ayımda beni uzak doğu lokantasına götürdüğünde aynı sorun ile karşılaşmıştım. Rezil oluncak bir şey değil takma kafana. Zaten sevgilin bunu sorun yapacaksa ayrıl ondan
çok komik bi durum, ama rezil oluncak bi şey yok senin yerinde olsam en başta ben çubukla yiyemiyorum diyip gülerdim sonra sana öğretmeye falan çalışırdı, azcık rahat olun ya sonuçta sevgilin aynı zamanda en yakın arkadaşın olmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunun rezilligi mi olur herkes kullanamaz çubuğu insanlık hali
Sonuçta noodle yerken tutuşun onun sana olan sevgisini etkilemez ki. Olduğun gibi görünmek seni sen yapan tek şeydir. O yüzden bırak çubuklamayı tak çatalı yapıştır gitsin.
Seni gerçekten seviyorsa bu durumu önemsemez bence sevmesede önemsemez herhalde yaa onemsencek bir konu değil çünkü djeidnowkeowmwowk takma sen boş ver
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Neden rezil olacan olmadı elinle dal bişi olmaz rahatlık şart abi😂😂