Yeme & İçme Trileçe mi cheesecake mi hangisini tercih edersin? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hangi tatlıyı tercih edersin traliçe mi cheesecake mi? Ben traliçeye bayılırım cheesecake hiç yemedim Traliçe Cheesecake Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Trileçe mi cheesecake mi hangisini tercih edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Zor soru ikisi de en sevdiğim tatlılardır birini seçecek olursam cheesecake diyeyim.❤️ 0 0 Yorumla
delirdimişte Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İkisine de bayılırım ama trileçenin yeri bir başka. Cheesecake'i yapması çok keyifli, trileçeyi de yemesi dfsfdsfg ๑ 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Traliçe bu savaşı kazanır 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. İkisini de yemedim galiba 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Traliçe tabiki. Peynirli şeyler uzak dursun benden 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zor soru ikisi de en sevdiğim tatlılardır birini seçecek olursam cheesecake diyeyim.❤️
İkisine de bayılırım ama trileçenin yeri bir başka. Cheesecake'i yapması çok keyifli, trileçeyi de yemesi dfsfdsfg ๑
Traliçe bu savaşı kazanır
İkisini de yemedim galiba
ikisini de hiç yemedim merak ediyorum
Traliçe tabiki. Peynirli şeyler uzak dursun benden
cheesecake severim
Bence cheesecake çünkü çok güzel görünüyor..
Cheesecake favorim.