İçlerinden herhangi birini seçebilirsiniz. Ayrıca özellikle hangi tatlı olduğunu belirtirseniz de iyi olur.
Şerbetli
Sütlü
Çikolatalı
Dondurmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tatlı yemeyi çok seven biriyim. En sevdiğim tatlı muhallebidir tatlı sorularında hep belirttim muhallebiye bayılırım hafif olmasından dolayı sütlü tatlıları diğer tatlılara göre daha çok severim. Sütlaç severim fırında sütlaç yedim geçen gün çok güzeldi yemeyen varsa mutlaka tavsiye ederim muhteşem oluyor. Muhallebi yemeyen varsa da yesin tadı enfes hafif ve güzel. Baklava yemeyi severim geçen almıştık küçük şekilde olanlardan onlar da güzel oluyor. Muhallebi baklava olduktan sonra başka tatlı kolay kolay aramam.
Tatlı olduğunda akan sular durur 😂
Beaklava
Ben sütlü tatlıları çok seviyorum O yüzden tercihimi sütlülerden yana kullandım muhallebi Magnolia profiterol ve eklerin içindeki o muhallebi varya o muhallebinin girdiği her türlü sütlü tatlıya bayılıyorum Onun haricinde de soğuk baklava Çok güzel favorilerim arasında hatta üstü çikolata kaplı ve içi bol sütlü bayağı bir süt koyuyorlar O yüzden bayılıyorum ona çok hoşuma gidiyor alındığı zaman yavaş yavaş yiyorum hemen bitmesin diye✨😋
Dondurmalı tatlılarla aram hiç yok. Çikolatalı tatlıları severim ama olmadığında aramam. Sütlü tatlılarla da aram eh işte. Şerbetli tatlılar ise favorim. Özellikle baklava ve şekerpare.
Cevap
15Cevap
Şerbetli tatlılardan ziyade sütlü tatlıl türünü daha çok seviyorum. Sütlaç, kazandibi, profiterol, ekler, magnolia en sevdiklerim.
Hem çikolatalı hem dondurmalı hem sütlü hem şerbetli. Hiçbirini ayırt etmem.
Şöbiyete asla hayır diyemem. İşin ehli biri yapıyorsa mükemmel oluyor.
Sütlü tatlı ne olursa yerim
hem hafif oluyorlar.
Ama diğer tatlı türlerini de severim
Sütlü tatlıları çok severim.
Şerbetli dışında hepsi
sütlü tatlılar ayrı bi olay ya hem hafif hem de yararlı yedikçe yiyesin geliyor
az önce sorunuz kaldırıldı takip eder misiniz?
Çikolatalı ve sütlü tatlılar
Kız mı erkek mi
çift mi
Şerbetli tatlılar. Özellikle Tereyağlı Baklava.
Tatlı diyince aklımda pasta canlandı 😋
Çikolatalı her şey
Hepsi
Künefeeeee
Künefe
Baklava ❤
Şerbetli.
Sufle
Hepsi
Sütlü,
Hepsi tatlılara bayılırım
Çikolatalı pastaa