Eskiye gitmeye tostcuya gitmeye gerek yok ben evde yapiyorum... Bizim cocuklugunuzun en buyuk kiyak lezzetlerinden simdi. gencler bilmezler bizim. ocin luks seyler di. bunlar. İlk defa tost makinesi gördüğümüzde uzayli gormus gibi bakakalmistik.
Ben daha bu sabah yagli ekmeğe acılı antep biber salcasini çalıp yedim
İnsan utanır ya bunu yazmak için cidden söylüyorum. Esnaflık bitmiş artık ülkemde. Ulan boş tost mu olur? Öyle tostu ben yer miyim? Diye soracağına birde sürpriz gibi yansıtıyorlar.
Lut kavminin başına gelenler gelecek Allah cezalarını verecek bunların..
Boş baklava, boş tost falan bence bu ülkedeki çoğunluğun hak ettiği şeyler bunlar, zerre acımıyorum olan bizlere oluyor ama en çok zararı görenler bunları hak edenler bence hepsi açılıktan geberene kadar herşeyin fiyatı artsın, ülke g*** zekalılardan temizlenir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Esnafın ya da şirketlerin yapmaları gerken bir şey yok- yapabilicekleri bir şey de yok bazılarının. Tüm problem devlet ve yöneticiler. stokçuluk ve fırsatçılığa izin veriliyor. Bunları yapan halk değil. İçten anlaşmalı firmalar ya da ultra zengin bireyler.
Bizim ülkede firsatci buyuk sirketler oldugu surece bu durum hayra alamet degil domatez 20 lira yani Allah belanizi versin insallah jlan rusya ukraynaya savaş acacana turkiueye ac da enazindan kurunun yaninda toplu yaşda gitsin