Bir kahve içelim kırk yıl hatrı kalsın dediğim biri yok. Kahve içmeyi seven biriyim sürekli her gün içmem ama genelde tükettiğim bir içecektir. Nescafe olarak da tüketirim Türk kahvesi olarak da ama tabi Türk kahvesinin yerini başka hiç bir kahve alamaz. Türk kahvesinin tadı kokusu o kadar iyi ki herkesi kendine hayran bıraktığı aşikar kahve sevmeyen biri için bu böyle değildir ama kahve severler için genel olarak favori kahvenin Türk kahvesi olduğunu düşünüyorum sadece kokusu bile insanı mest etmeye yetiyor.
Vallahi 40 yıl yaşayıp yaşamayacağım bile meçhul hatırı matırı düşünecek hiç halim yok ama biz yinede içelim yaşadığım ömür boyunca kalsın hatrı olsun. Hatta hatırdan daha fazlası olsun saygının sevginin değerin hatrı kalsın. Komple aradan çıkaralım hepsini en güzeli böyle şimdi gidip kahve yapıcam tek başıma içicem atıcam faladdin'e ciğerpareme yoklasın beni bir baksın şu olaylarıma belki telvede güzel şeyler çıkar. Hemde kendime de hatrım kalmış olur✨☕
Soruyu soran 500. Kişi plaketi vercektim ama param yetmedi zamlardan sonra😃😄 kız kahvenin hatrı kahveyi 20 liraya alabiliyorken 40 yıldı. Şimdi 140 lira. Hatrıda bi 200 sene eder. Kimse kusura bakmasın😅😅
Kimsenin ne yüzünü görmek ne de kahve içmek istiyorum. En güzel şeyleri insanlar için feda etsen bile insanlar çiğ süt içmiş derler ya öyle işte.40 yıl hatrı falan olmasın artık. Yeteri kadar üzüldük.