- Superfresh pizza tost , tost makinasinde pişirin diyorlar *
- Evde tost Makinesi yok. Eski tost Makinesinden var o da ocakta olanlardan.
- Ocakta veya fırında olur mu? Veya ocakta yapsak üzerini tereyağ ile yağlasak olur mu? deneyen var mı aranızda?

Bi ara Superfesh’ in bu pizza tostundan almıştım, tost makinesinde yaptım ama lezzet olarak hiç hoşlanmadım. Senin soruna gelecek olursak elinde bulunan ocak tostu ya da fırında pişirmek ya da tavada arkalı önlü pişirmek te işini görür. Önemli olan pişmesi zaten. Nasıl piştiğinin bir önemi yok bence. Lezzetli olmadıktan sonra ha tost makinesinde pişirmişsin ha tavada ha fırında. Bence önemli olan lezzetiydi, ki zaten lezzetli de değildi bana göre. Sana afiyet olsun ama 🌸
Ben çok umutluydum ama beklediğim gibi çıkmadı dediğin gibi lezzeti yok
Öncelikle merhaba, pizza tost yapmak için ocak üstü tost makinesini kullanabilirsin
Ocak üstü tost makinesinin arasına koy ocağın en küçük yerine koy ve her iki yüzeyi de 6 dk kadar ısıt toplamda 12-13 dakikada hazır hale gelecektir. Afiyet olsun
Cevap
4Cevap

Ürün hem tavada hem de fırında ısıtılıp yenebilecek durumda. İçindeki malzemeler genelde noodle gibi hızlı servis tarzında önceden ısıtılmış fırına atarsın 10 dk pişer.
Tavaya koyarsın ısındıktan sonra 3.5 dakika bir tarafını 2.5 dk diğer tarafını ısıtırsan da pişmiş olur tabi ürün don değilse.
Mikrodalga kullanıyorsan süre 3-6 dk arasında pişirme uygularsan kolaylıkla ısınır.
Ürünü çok fazla pişirmeye kalkarsan yanar ve dışındaki ekmeği hemen pişmesi için yapıldığından çıktıktan 1-2 dk sonra taş gibi donar dikkat et.
Kısık ateşte pişirilir denemedim ancak bahsettiğiniz şeyin arasina yağlı kağıt sererek pişirirseniz sanirim yanma ve yapışma olmaz.
Pişer okul kantininde favorimdi liseye geçince kantincide değişti eski tad kalmadı 4₺ alırdım.. şimdi 8₺ köfte yiyorum.. oda olmuştur 10₺ şimdi:(
ocakta olur
Nasıl yapmam lazım
üstünü birazcık yağla eski tost makinesinin arasına koy döndürerek pişir :)
Firindada piser
Kaç dakika olması gerek
pişirilir
Düzgünce cevap verirseniz
Pişer bence
Abi yeme onu ya
Niye la
Para tuzağı hemde tadı berbat kendin yap ddaha sağlıklı
Aldım artık ya denicem bi nasılmış
Öğkkk
Evet...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?