Pizzamatik ile airfry arasında kaldım
. Annemde pizzamatik var. Gayet geniş hacimli et , balık, hamur işleri yapabiliyor.. Ve çoğunluğa yetecek kadar yapabiliyor. Hem de 500-600 tl cvarı fiyatlar.
Airfry ise daha hızlı pişirdiği söyleniyor ve pek de ucuz değil. Hacimleri genelde küçükmüş , temizleme skkıntısı varmış. Henğz test etme imkanı bulamadım ama bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Bir de nedir bu airfry kerameti dezavantajı yok mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bugün bizimkiler airfry aldılar yarın deneyecekler yazarım buraya hangisi olduğunu ama kullananlar çok memnunmuş
sonuç?
Tüm Airfry' ların hepsi aynı değil. Philips olanlar güzel. Birde hiç yağ koymadan nasıl yapıyor acaba? Mutlaka çok az da olsa koyuluyordur.. sıcak hava teknolojisi ile pişiriyor galiba. Turbo fan fırınlar gibi..
Sizce sağlıklı mı? Mikrodalga da çok pratik ama çok sağlıksız.. Isıtırken yiyeceklerin kimyasal bağlarını hızlıca bozduğu için yiyecek zararlı hale geliyor..
Airfry' ın özelliği yağsız olarak yapması yemeği. Yani kendi yağında. Sağlıklı diyorlar bu yüzden..
8 - 10 bin lira filan en iyi modelleri. Gidip karaca filan almayın. Çin'den getirtilen cihazlar onlar.. Çin de biliyorsunuz 5 kalite cihaz üretiliyor. 1. nci kalite olanı da var , en kötüsü olan da var. 👍
Deniyorum şuanda kaynanamgil almışlar da eğer güzelde alırım ben de ama pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Yağsız ama kimyasal bağların çözülmesi de mühim.. Mesela buzlu tavuğun üstüne kaynar su dökerek buzunu çözmek sağlıksızdır..
Mikrodalga da tavuğu defrost kısmında buzunu açmalısınız önce. 15 - 20 dakika kadar. Üzerinde bu tuş var zaten mikrodalganın..
https://www.hizliresim.com/4pkdb2e
XXL modelini alın bütün tavuk sığıyor, yanlarına da brokoli ve elma dilim patates - yeşil köy biberi.👍👍
airfry
Sizce sağlıklı mı? Ben ilikli kemiği bile suyunu çıkartmak için düdüklü tencere kullanmıyorum. 5 saat tencerede kaynatırım ilikli kemik suyu daha sağlıklı olsun diye.. Bir şeyi hızlı pişirmek sağlıklı mıdır?
bilmiyorum kararsız kaldım
@sedanuurrrr sana bir sürprizim var kanki
@Fukibaba?
@sedanuurrrr yanaş
@Fukibaba ne diyon be
@sedanuurrrr fisildicam
@Fukibaba eeee
Arkadaş yaşın kaç senin
@Fukibaba napcan dayı
Bebe misin dayısı
@Fukibaba ne boş yaptın be
Aşk olsun cici kuş. Dinle.