Sevgilim Adanalı ama ben sakatat sevmiyorum. Sevenlere saygı duyuyorum ama kendim yemek zorunda mıyım? Her seferinde "çok güzel, lütfen ye" diye ısrar ediyor. Bir kere denedim midem bulandı ama anlamıyor ya. :( Çok saçma değil mi ısrar etmek.
Sevgilim, beni şırdan yemeye zorluyor ama sevmiyorum. Birine istemediği bir şeyi yemesi için ısrar eder misin?
Biz Adanalılar: şırdan yenmez mi ya, siz ağzınızın tadını bilmiyorsunuz 😀 bak bir kere dene sevecekesin sonra hep şırdan yemeye gidek diyeceksin😂 kız yer yok aşkım beğenmedim. Adanalı: Yahu koklamadan yiyeceksin bunu 😂 bir de koklamadan dene 😂 kız yer aşkım midem bulandı. Adanalı: Aşkım senin Şırdana karşı alerjin olmasın 🤣
Israr ediyorum. Ama herşeye değil. Kendimde aynı israra farklı tadlarda maruz kalıyorum. Finalde birbirimize anlayış gosteriyoruz. Zorlamiyoruz ama zorlandigimiz zamanlar hissedilmediginde biraz Allahimmmm sana geliyorum hissini yaşıyoruz.
Ben şirdana bir kere denk geldim hayatım boyunca da yemem. Seni zorlaması saygısızlık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
benim eski sevgilim de öyleydi kelle paça bile yemezdi bu ne ya sevgilimle bile yiyemiceksem paça, kimle yiyeyim ben? sıkıcı olmayın yiyin gitsin psikolojik o mide bulantısı. kendini doldurma boşuna