Merhaba, bu akşam bir misafirim gelecek ama resmen şu an beynim durdu kafamda binlerce çeşit var ama karar veremiyorum. Tarif istemiyorum sizi yormak istemem sadece fikir vermeniz yeterli olacaktır. Tabii herkesten farklı yaptığınızı düşünüyor iseniz püf noktalarınıda verirseniz sevinirim.Birazdan makete gideceğim, ona göre malzeme alışverişi yapacağım. Ara sıcaktan ziyade şu an as olan ana yemek ve en az 2 kişilik bir yemek olmalı, bir de maksimum 2 saatte hazırlanan bir şey olursa çok sevinirim. Yardımı olur mu bilemiyorum ama şarap tercihim şiraz (Shiraz) olacaktır. Yani kırmızı et ağırlıklı bir yemek önerirseniz çok sevinirim.
Özel misafirim için akşam yemeği önerisi alabilir miyim?
ordöv tabağı yap bi tane et yanına mantar sosu seviyosa tabiki sevmiyorsa domi glas sos olur tabağın 1 köşesine iyi yapılmıs pilav çok hafi corba olabilir bi kaç parça sigara böreği fısıtıklı dana salamı al dilimlerin ortasına rusu salatası koy ayrı bir tabak yap et varsa kırmızı şarap iyi gider tabikide tatlı olarak ta kabak tatlısı öneririm masaya bi kaç kokulu mum farklı peceteler vede küçük bir çiçek koy büyük koyma birbirinizi görün gerekirse 1 2 tane gulu yatır masaya vazosuz bile olur
Fırında kuzu incik iki tane Karışık sebze ( brokoli, havuç, fasulye) Pirinç pilav Ve süzme yoğurtlu haşlanmış şeker pancarı rendesi üstüne hafif yağda kavrulmuş ceviz.
Direkt steak et yap bence baharat ya da salça soğan gibi şeyleri baskın kullanırsan gecenin ilerleyen saatlerinde sıkıntı çıkabilir. Kırmızı et her zaman ortamın ateşini de yükseltir