Yeme & İçme En sevdiğiniz maden suyu markası nedir? gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim KıNIK soda Güncellemeler+1 yıl Sizce hangisi En sevdiğiniz maden suyu markası nedir? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Beypazarı içerim gadası 0 1 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Neden Yorumla
BeniBöyleBill Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl En iyi maden suyu sodyum miktarı en düşük olandır... O da Freşa ve ya İnişdibi. 0 2 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Sodyumun ne zararı var Yorumla BeniBöyleBill +1 yıl Aşırı tuz Yorumla
MahmutUcar Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 75% +1 yıl Kızılay Maden SuyuDiğerlerinden aynı lezzeti alamıyorum nedense.. 0 0 Yorumla
reisaga Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 874 cevap paylaştı. Kınık güzel. Bulursam onu alıyorum. Bulamazsam Beypazarı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızılay , Beypazarı.Bir gün peş peşe 3 tane içtim 🤣 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevapsız bırakma da ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl . ddd Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Freşa Karpuz Çilek Maden Suyunu Çok Seviyorum 0 2 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Karpuzu severim ama karpuzlu şeyleri hiç sevmem Yorumla RıfatŞen +1 yıl Karpuzu Seversinde Karpuzlu Şeyleri Neden Sevmiyorsun Sorabilir Miyim? Yorumla
Eurast26 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Türk Kızılay'ı idi kalkti 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 627 cevap paylaştı. Beypazarı 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Kınık iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Beypazarı içerim gadası
Neden
En iyi maden suyu sodyum miktarı en düşük olandır... O da Freşa ve ya İnişdibi.
Sodyumun ne zararı var
Aşırı tuz
Kızılay Maden Suyu
Diğerlerinden aynı lezzeti alamıyorum nedense..
Kınık güzel. Bulursam onu alıyorum. Bulamazsam Beypazarı.
Kızılay , Beypazarı.
Bir gün peş peşe 3 tane içtim 🤣
Cevapsız bırakma da ama
. ddd
Freşa Karpuz Çilek Maden Suyunu Çok Seviyorum
Karpuzu severim ama karpuzlu şeyleri hiç sevmem
Karpuzu Seversinde Karpuzlu Şeyleri Neden Sevmiyorsun Sorabilir Miyim?
Kızılay Afyonkarahisar
Hepsi aynı benim için
Türk Kızılay'ı idi kalkti
Freşa meyveli
Beypazarı
Kızılay, akmina
Beypazari
Kınık iyidir
Beypazarı
Kınık yoksa kula
Beypazarı tek gerçek
İnişdibi