Yeme & İçme Dikkat: Bu sorum hediye kazandırıyor! Sence en keyifli atıştırma anı ne zaman? (Sayfa 6) TencereYemeği_12 Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4859 Dikkat: Bu sorum hediye kazandırıyor! Sence en keyifli atıştırma anı ne zaman? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 107 kişi beğendi
gnllm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence barbekülü lays en lezzetlisi 😋birde büyük boy olucak 0 0 Yorumla
kainat-rfhcg Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl net gece herkes yatarken ya da film izleyincede olabilir tabi yine gece 0 0 Yorumla
SevilKeser Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yorgun bir günden sonra eve gelip filmin yanında atıştırdığım an benim için başta gelir. 0 0 Yorumla
kader222022 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Böyle alsam üzeri ikindiden sonra akşam arası bisey 0 0 Yorumla
suuu01_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Gece 1 2 gibi 🥲🥳 yani tam kilo aldircak zamanlarda 0 0 Yorumla
Havucçorbasi Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Akşam 11,12 gibi bi film açıp filmi izlerken atıştırmak benim için en iyi vakit 0 0 Yorumla
kır_papatyası23 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Film izlerken ve kız arkadaşlarla sohbet ederken bu ikisi kapışır. 0 0 Yorumla
thedilolog Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yemekten 1 saat sonra tv karşısında battaniye altında sıcak çikolatayla birlikteer 0 0 Yorumla
Merve374 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tabiki gece guzel bir film eşliğinde cips kola gibisi yoktur 😌 0 0 Yorumla
bilmiyom565 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Film izlerken tabii kii. Veya arkadaşlarla sohbet ederken bayılıyorummm 0 0 Yorumla
Merve122b Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl işten gelip yemegini yiyip pijamanla berber tv izlerken bence 0 0 Yorumla
maya__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Gece film izlerken çok güzel gidiyor. 1 2 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl gece keyfi çok iyi geliyor :) Yorumla maya__ +1 yıl Ayn Yorumla
gerigeldimmm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Gece battaniyelere sarınıp guzel bir film izlerken 1 1 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl içim sınıdı :) Yorumla
miumeow Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Lays yoğurt ve mevsim yeşillikleri 💚❤️🔥 1 2 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl lezzetine doğum olmaz :) <3 Yorumla İkbalada +1 yıl Kesinlikle💥 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Keyif yapacak anım yok o yüzden tek basıma kalıp Birgün akşama kadar oturup keyif yapmak isterdim kimse yok kafan dinleniyor 0 0 Yorumla
Htc25 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Lays fırından bizde cips kazanacak mıyız peki 0 1 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl Evet uzun, doyurucu ve yaratıcı görüşleri yazanlar kazanacak :) Yorumla
PrettySam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Spor sonrası çok yemek yiyesin geliyor 1 1 Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Spordan sonra Çiğ köfte yiyeceksin🙂 Yorumla
Swayss Takip Et Xper 4 Yaş: 104 , eic 87% +1 yıl Canım lays çekti ya kesinlikle lays başka. 1 0 Yorumla
furkantino Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gece uykudan uyanıp mutfağa dadanmanın tadı başka hiçbirşeyde yok. 0 0 Yorumla
zeusfantasy Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Film izlerken, bazende boş boş otururken ve en iyisi kitap okurken 👌 0 0 Yorumla
dgnext Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle tuzlu veya soslu fıstık 7/24 yiyebilirimmm 0 0 Yorumla
By_suskun24 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tabiki gece bana göre …. Guruldayan midenin sesini bastırmak 0 0 Yorumla
bestsimple Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Açlıktan ölüyorken 😋 Tokken yiyesi gelmiyor insanın 0 0 Yorumla
FasaFiso_Bunlarr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Gece çok sevdiğin bir diziyi izlerken ya da yabancı film izlerken. 0 0 Yorumla
Yalçın-biri Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Okul çıkışından-o yorgun ve bitkinlikten-sonra severek aldığım bir şeydi 0 0 Yorumla
1karaoğlan Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Filim izlerkenDizi izlerkenYılbaşı gecesini geçirken Pijama partisi yaparken 0 0 Yorumla
isanıntorbacısı Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Manitayla sarmaş dolaş film izlerken elleriyle lays yedirmesini seviyorum 0 0 Yorumla
Aveos Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl işte buu Fırndan kadar güzel bir şey yok hepsi birbirinden güzel 0 0 Yorumla
Hollywoodk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl kesinlikle tam olarak mükemmel bir şekilde diyebilirim ki keyfim gelince 0 0 Yorumla
lonelymansz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İşten geldiğinde yorgunluğun geçsin diye çay demediğin esnada yanında olursa süper olur 0 0 Yorumla
anon06 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Gece uykudan kalktığında gelen tatlı yeme isteği... En keyifli an. 0 0 Yorumla
Attax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Akşam yemeği sonrası çerez atıştırmalık saatinde 1 2 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl akşam çayı yanında kısacası :) Yorumla Attax +1 yıl 👍🏻😀👍🏻👍🏻 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lays fırından bir başkadır 1 1 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl benim için de öyle :) Yorumla
AFTERHARDİNAFTER Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Her zaman benim favori Lay's Fırından. ^^ 1 0 Yorumla
Demir_yumruk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Gerçekten mi ne hediyesi kazandırıyor 1 0 Yorumla
Muhammetdh Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl Lays ürünleri çok iyi özelllikle bahatarlı 😊 0 0 Yorumla
ibrahim01234 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Akşam film izlerken yemeyi tercih ederim 0 0 Yorumla
kitapsevenlerevi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Hediye mi ihtiyacı olanlara şans diliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bence barbekülü lays en lezzetlisi 😋birde büyük boy olucak
net gece herkes yatarken ya da film izleyincede olabilir tabi yine gece
Yorgun bir günden sonra eve gelip filmin yanında atıştırdığım an benim için başta gelir.
Böyle alsam üzeri ikindiden sonra akşam arası bisey
Gece 1 2 gibi 🥲🥳 yani tam kilo aldircak zamanlarda
Akşam 11,12 gibi bi film açıp filmi izlerken atıştırmak benim için en iyi vakit
Film izlerken ve kız arkadaşlarla sohbet ederken bu ikisi kapışır.
Yemekten 1 saat sonra tv karşısında battaniye altında sıcak çikolatayla birlikteer
Tabiki gece guzel bir film eşliğinde cips kola gibisi yoktur 😌
Film izlerken tabii kii. Veya arkadaşlarla sohbet ederken bayılıyorummm
işten gelip yemegini yiyip pijamanla berber tv izlerken bence
Gece film izlerken çok güzel gidiyor.
gece keyfi çok iyi geliyor :)
Ayn
Gece battaniyelere sarınıp guzel bir film izlerken
içim sınıdı :)
Lays yoğurt ve mevsim yeşillikleri 💚❤️🔥
lezzetine doğum olmaz :) <3
Kesinlikle💥
Akşamları oluyor genelde 🤣
Keyif yapacak anım yok o yüzden tek basıma kalıp Birgün akşama kadar oturup keyif yapmak isterdim kimse yok kafan dinleniyor
Lays fırından bizde cips kazanacak mıyız peki
Evet uzun, doyurucu ve yaratıcı görüşleri yazanlar kazanacak :)
Spor sonrası çok yemek yiyesin geliyor
Spordan sonra Çiğ köfte yiyeceksin🙂
Gece dizi izlerken müthiş gidiyor
Gece yarısı film izlerken 😍😍
yoğurtlu mevsim yeşillikli layssss😋😋
Canım lays çekti ya kesinlikle lays başka.
Film izlerken atıştırmak bence
Akşam saatleri iyi oluyor
Denemedim ama güzel duruyor🤔
Akşam vakitleri en keyifli saatler
Film keyfisindeeee """ olabilir
Aksam üzeri 4 5 gibi bence
Dizi izlerken yemek çok iyi
gece dizi izlerken kesinlikle
Erkekler Ne Diyor
Gece uykudan uyanıp mutfağa dadanmanın tadı başka hiçbirşeyde yok.
Film izlerken, bazende boş boş otururken ve en iyisi kitap okurken 👌
Kesinlikle tuzlu veya soslu fıstık 7/24 yiyebilirimmm
Tabiki gece bana göre …. Guruldayan midenin sesini bastırmak
Açlıktan ölüyorken 😋 Tokken yiyesi gelmiyor insanın
Gece çok sevdiğin bir diziyi izlerken ya da yabancı film izlerken.
Okul çıkışından-o yorgun ve bitkinlikten-sonra severek aldığım bir şeydi
Filim izlerken
Dizi izlerken
Yılbaşı gecesini geçirken
Pijama partisi yaparken
Manitayla sarmaş dolaş film izlerken elleriyle lays yedirmesini seviyorum
işte buu Fırndan kadar güzel bir şey yok hepsi birbirinden güzel
kesinlikle tam olarak mükemmel bir şekilde diyebilirim ki keyfim gelince
İşten geldiğinde yorgunluğun geçsin diye çay demediğin esnada yanında olursa süper olur
Gece uykudan kalktığında gelen tatlı yeme isteği... En keyifli an.
Akşam yemeği sonrası çerez atıştırmalık saatinde
akşam çayı yanında kısacası :)
👍🏻😀👍🏻👍🏻
Lays fırından bir başkadır
benim için de öyle :)
Her zaman benim favori Lay's Fırından. ^^
Gerçekten mi ne hediyesi kazandırıyor
Hım lays ile sinema harika olurdu
Aç olduğun zaman Aman, aman
Lays ürünleri çok iyi özelllikle bahatarlı 😊
Akşamüstü bence öyle düşünüyorum
Film izlerkenn çok seviyorum 😅