Yeme & İçme Bir çay kaşığı kaç tane pirinç alır? Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir çay kaşığı kaç tane pirinç alır? Güncellemeler+1 yıl Bu akşamki yarışmanın galibi (sikkinbaskabiri'ni) tebrik ediyorum Bir çay kaşığı kaç tane pirinç alır? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Oturup sayalım gadası 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Say gadasini aldığım Yorumla
NÜktECiii Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ne bileyim ben princine gör 7-14 alır galiba 🤷♂️😁😁 0 3 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl 😅😅😅 Yorumla NÜktECiii +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Say şaşıracaksın Yorumla
sussucuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 22 alir 1 9 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bence 100 tane alır Yorumla sussucuk +1 yıl Pirincler küçük değil mi Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bildiğin pirinç Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl En az 100 tane ve üzeri Yorumla sussucuk +1 yıl Büyük ki onlar 100 fazla Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Büyükte olsa 100 tane alır Yorumla sussucuk +1 yıl Nereye aliyo 100 alamaz Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Var mısın iddiaya Yorumla sussucuk +1 yıl Çok yorgunum yokum sanırım.. Yorumla
Sikkinbaskabirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl 100-150 gibi, max 150 0 4 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Saydın mı 🙂 Yorumla Sikkinbaskabirisi +1 yıl Gözümün önüne getirdim. Yorumla Sikkinbaskabirisi +1 yıl a pardon ben bulgurla karıştırmışım, onu da gözümde daha küçük canlandırmışım Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Neyse bisvey yarışma bitti Yorumla
justimagineittt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl 9 tane alır bu bilgi ne işine yarayacak 0 2 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Efendim çok iddia kazandım sizde kazanabilirsiniz Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bir tabak tatlısına iddiaya varım Yorumla
hisroyalmadness Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl 15 tane saydım tabii ki 0 3 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Sen yalan söylüyorsun Yorumla hisroyalmadness +1 yıl saydım tabii ki diyince şaka yapmış oluyorum yani Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Anlıyorum Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok almaz 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Kaç tane alır ben diyorum ki 100 ün üzerinde Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 12 tane 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Yanlış Yorumla
Noodlesever00 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl 15.. 0 3 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Sadece gülüyorum 🙂 Yorumla Noodlesever00 +1 yıl Neden Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl 15 tane alirmi hiç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oturup sayalım gadası
Say gadasini aldığım
Ne bileyim ben princine gör 7-14 alır galiba 🤷♂️😁😁
😅😅😅
🤣🤣
Say şaşıracaksın
22 alir
Bence 100 tane alır
Pirincler küçük değil mi