Yeme & İçme Bir yemek kaşığına kaç pirinç sığar 😉 ? Lion27 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilene eig hadi yine iyisiniz 😉 buyrun ankete... 25 pirinç tanesi 😉 Abi pirincin markası ne 😃 110 olabiler 😉 Kaşık demir mi 😃 Ben pirinç sevmiyorum 😃 Bu soruyu soran kör oldu 😃 Neden bulgur değil de pirinç 😃 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir yemek kaşığına kaç pirinç sığar 😉 ? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ofselcuk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bu soruyu soran arkadaş sen yiyecek misin sayacak misin?Kaşığa ve pirincin türüne göre değişir ama ortalama bir rakam vardır elbette.100-120 arası bir rakam diyorum :) 1 5 Yorumla Lion27 +1 yıl Sana hangisi lazım gülüm 😉 Yorumla ofselcuk +1 yıl Soruyu soran sensin canım Yorumla Lion27 +1 yıl Tahmin et 😉 Yorumla ofselcuk +1 yıl 110 ila 120 arası değişir Yorumla Lion27 +1 yıl Doğru cevap eig moruk 😉 Yorumla
ilgilen Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Yemek kaşığına binden fazla sığar. O bahsettiğin ortalama bir çay kaşığı! 😉 0 0 Yorumla
-Eyll- Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kaşığa ve kişiye göre değişir.Ben çatalla yerim 😂 1 1 Yorumla Lion27 +1 yıl Değişik 😉 Yorumla
illalazımmıki Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,5b cevap paylaştı. ya kırık prinç kullanıosan? goreceli kavram. 1 5 Yorumla Lion27 +1 yıl Mantıken mantıklı 😃 Yorumla illalazımmıki +1 yıl :) :) Yorumla Lion27 +1 yıl Yaklaşımı mantıklı bularaktan eig ilan ediyorum efenim 😉 Yorumla illalazımmıki +1 yıl tesekkür ettım o halde :) Yorumla Lion27 +1 yıl Ne demek Yorumla
Kabuk3495 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yemek kaşığından bahsediyoruz yüzlercesi sığar eğer pişmemişse 1 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. Polemiğe girmem, yer geçerim. 1 4 Yorumla Lion27 +1 yıl Adamsın 😉 Yorumla SinirliBiber +1 yıl Master de olsan fark etmiyor. İsmini bilmediğim masterlar var. Önemli olan kişilik ve konum olarak master yapabilmek diyorum. Yorumla SinirliBiber +1 yıl Yanlış yere yazdım. Alakasız olarak şikayet edin de kaldırılsın. :): Yorumla Lion27 +1 yıl Tamamdır 😉 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu soruyu cevaplamak isteyen pembe gizli kör oldu 1 1 Yorumla Lion27 +1 yıl Kıyamam 😃 Yorumla
hazardoğa Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Lapa bir pirinç pilavıysa ohoo^^ 1 1 Yorumla Lion27 +1 yıl Imm 😃 Yorumla
maH_peri Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl 40 :) 1 2 Yorumla Lion27 +1 yıl Nohut demedim 😃 Yorumla maH_peri +1 yıl 40 nohut sigmaz... Yorumla
En İyi Cevaplar