Yeme & İçme Uyandıktan kaç saat sonra kahvaltı yapıyorsunuz? Manquer Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sabah uyanır uyanmaz insanın canı bir şey istemiyor çoğunlukla. Üstünden birkaç saat geçince acıkmaya başlayabiliyoruz.🍳🥚☕️🥣Peki siz, uyandıktan kaç saat sonra kahvaltı yapıyorsunuz?Ben öğlen yapıyorum 😅 Uyandıktan kaç saat sonra kahvaltı yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 316 cevap paylaştı. Yaklaşık 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum bazen daha da uzun sürebiliyor. Bir de bunun hazırlama aşaması var tabii, uzun süren bir şey yapacaksam süre uzayabiliyor. Erken uyanıyorum bu yüzden, bazen de üşeniyorum hazır olanları koyuyorum masaya :D 1 0 Yorumla
Soulforged Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Kahvaltı yapmıyorum, uyandıktan yaklaşık 5dk sonra kahve içiyorum... 1 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl 30 dakika / 1 saat aralığında bir kahve keyfim oluyor önce 1 0 Yorumla
goraci Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 64% +1 yıl genelde kalkip lavabo islemlerinin ardindan sofraya oturulur bizde. neden vakit kaybedeyim ki? bir an once ciksin aradan 😅 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Önce kahve, sonra brezel işe giderken kahvaltıyı kim hazırlicak ya. Haftasonu acıkınca yapıyorum tostumu :D 0 0 Yorumla
MrCenGo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Hemen yapmalıyım 😂😂 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Maşallah Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. 1-2 saat sonra 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Kadınım olsaydı evet çok güzel afiyet olurdu Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. hafta içi yedi buçukta kahvaltı yıyorum 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. 15 dakika sonra 1 0 Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 318 cevap paylaştı. 2-3 saat sonra... 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. 10-15 dakika sonra 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. 10 dakika 0 0 Yorumla