Hafta içi 9-10 haftasonu 11-12 biz.
Ayy açlıktan midesi bulanan bir ben miyim ya tansiyonu düşen filan 🥴 😂
Hafta içi 9-10 haftasonu 11-12 biz.
Ayy açlıktan midesi bulanan bir ben miyim ya tansiyonu düşen filan 🥴 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sabah 11
şu an hazır semaver çay yumurtalı ekmek peynirli ekmek çökelekli ekmek erik ekşisi vişne reçeli patates kızartması 😋
Ooo daha ne olsun yarasın 😅 afiyet olsun
Gel beraber olsun güzellik 😉
Sabah kahvalti yapamam zaten kahvaltı önemli bir öğün değil
En önemli öğün tüm gün ayakta tutuyor insani. Bir kahvaltı yaparım bir de akşam yerim tamamdır.
Kahvaltıyı seneler önce önemli öğün olarak gösteren amerikadir mısır gevreğini piyasaya sürüpp sabah kahvaltisinin en onemli öğün olduğunu soylediler ben kahvaltı yapmadan daha dinç oluyorum ayrica kahvaltı yapmadan önce yürüyüş yapmak iki kat daha fazla yağ yakar öğlen ve akşam yemeği günde iki öğün yeterli
İş günlerinde 7 de falan, işe gitmeden. Haftasonları 11 i falan buluyo geçiyo
10 da. Bazen okadar acikiyorum ki mutfagi ekmegin arasina koyasim geliyo :P
hafta sonları yatış günleri olduğu için o kahvaltı hep geç yapılıyor 😅
Hafta içi 8-9 arası. Haftasınu da dediğin gibi. 🙂 şu an açım 😂
Ogrenciyim okul yok simdi 11 gibi 12 gibi ama okul varken erken tabi
Brunch tercih ederim genelde 12 gibi olur o da
Haftasonu keyifli olur
Saaatim yok ne zaman istesem
Evde 9 da yapıyorum şehir dışındayım burasıda aynı
Birisi hazırlasada yapsak
Hamilelikte oyle oluyor
Zayıf bünye de oluyor.
Diğerini tecrübe etmedim.
Bekar degilsin sem
Boş yapma başkasına yap bu numaraları
Tamam, sana hangi numara yaparsam düsersin
Numaraya gerek yok olduğu gibi olmalı insan
Bugun solundan kalkmis olabilirmisjn, guzel pazar gununde bi ofke bi gerginlik yok degil mi
Sakin yazıyorum valla
Pekala, hersey cok guzel iken bu guzel kiz neden yalniz. Tek oturmayan olmayan mevzu bu..
Çünkü ciddi kimse yok. Yalan dolan hep.
Akil alir gibi degil. 1 tane 3 tane 5 tane, herkes mi ciddiyetsiz ya.. Anlamadim.
Oh yorumlarda da goruyorum herkesle sen sakrak muhabbetler, erkeklere karsi rahat birisin.
1 3 5 derken heves de kalmıyor güven de. Ben herkesle şen şakrak biriyim. Benle samimi olana samimi yaklaşırım.
Kadin erkek samimiyetinden nahos iliskiler cikmaz mi
Çıkmaz çünkü yorumdan öteye geçemez kimse müsaade etmem.
Adamsin guzel kiz, tesetturlu guzellere de ayri hastayim. Kapali misin acik mi belli degil dimi.
Ortuyu ortunmek icin takip sonra guzelligiyle one cikmaya cabalayamlar lsdkakf
Niye simdii kötülemeye geçtin anlamadım. Benim içimi bilemezsin o yüzden yazdıkların bende bir şey ifade etmiyor. Öylelerini görmüşsün çünkü.
Güzelliğiyle bilmem neyiyle öne çıkmaya çalışanlar habire kendini sorar kendini paylaşır sorularda. Şuram buram nasıl der. Benim bir tane bile sorun yok güzel miyim cart curt diye.
Icinden bahsettim mi?
Kotulemek, sen neden ustune alindinki sen tesetturlu ve guzel misin?
Icini bilmelerine kimin ihtiyaci var insan tesetturluyse kendini ortmek amaciyla oetu takar. Ustune guzellik icin makyak yapilinca o tesettur ne oluyor?
Icini yesinler be suslu kiz ))
Güzellik göreceli zaten birisinin güzel ya da çirkin demesi bende mimik bile oynatmaz hiç bir şey ifade etmez. Birinin bunu demesine ihtiyacım yok. Kapalı mı açık belli değil di mi demişsin ona ithafen yazdım. Ben kapanali surda bir kaç yıl oldu.
Nasıl rahatsam öyle kapanırim. İki tane hoca günah dedi diye günah olmuyor.
Cok hossun gercekten.. Tam eglenilecek kizsinda fazla agirdan satiyorsun kendini.
İşte dmler hep böyle zannedenlerle dolu. O yüzden hiç biri cevap alamıyor. Ben de eğleniyorum onlarla 😂 Eğlenilir bu arada benle gerçekten ben de ki bu gamsızlik neşe bitmez arkadaşlarim da severler sağolsunlar. Çevrenden biri görse şu yorumunu kahkaha atar beni bildikleri için 😂
Senin ne dusundugun kimsenin umurunda degil, disaridaki gosterdigin imaj bu ve tum erkekler seni eglenmek, kullanmal olarak goruyor.
Icindekileri kim nerden bilebilir..
Bu yuzden yalniz ve tek basinasin bu yasina kadar..
Ne eglenmeye eglenmelik iliskiye okeysin, takilmiyorsun hemen cadilik laf soyleyip engellersin. Ne de ciddi iliski icin ciddi bir izlenimin var..
Neyse, fikrilerimdi. Guzel ve takilmalik hos birisin iste, sevdim. Konussak olabilirdi belki.
Böyle kendi bilmezlerle isim olmaz işte. Maalesef dışardan da gayet hoş yorumlar alıyorum bu dandik yerde dandik insanlerin nasıl gördüğü ne düşündükleri de beni ilgilendirmiyor. Herkes benim hanım hanımcık yapımı konuşurken burada senin kedi ciğer hesabı mundar demen inan umrumda bile değil. Çevremdeki insanların annelerinin bile benden bahsettiği bir ağırlığım var. Ağırdan satmak değil kendini bilmek. Eğlenmek isteyenlere yüz vermemek.
Ayrıca benim gibi çirkin süslü kapalı olup olmadığı belli olmayan ağırdan satan eğlenmelik kızı niye dert ettin. Kolaylari güzelleri var hadi onlara git 😂😂
Boq atmak ne kazandirirki sana, kalkmis burada insan kötülüyorsun.
Kotuyse burasi senin ne isin var.
Cok iyi guzelsen, herkes seni konusuyorsa neden yalnizsin.
Bu kadar guzelse hayatinda hersey neden 27de bi erkegin dahi yok..
Soylediklerin inandirici degil ama ben disaridan gorduklerimi soyledim gayette icten soyledim.
Kedi uzanamadigi cigere falan, hayrdir ya. Sen dunyadaki tek kadin mi saniyordun kendini ne bu sacmalik. Yapma ya..
Senin bu kadar dert etmen onu gösteriyor kusura bakma 😂
Senin bana bok atman ne kazandırıyor bana peki? İki saattir kötülüyorsun ben cevap verince mi bok atmış oldum. Kusura bakma sen önce kendi yazdıklarına bir bak. Sonra gel beni eleştir.
Insanin isirasi geliyor seni, sinir bozucusun..
Gec cevaplari sevmem, sana diyorum
Ne dicem böyle konuşan birine benimle. En kötü benim en iyi siz. Tamam. İyi günler.
Ters duz agresif tutumdan hoslanmiyorum.
Ben bir haltim demedim, ne bu sinir?
Sohbetin basindan beri bi hinc var bana karsi, dovsen rahatlayacaksin sanki.
Neye ofkelisin sen acik konussana
Kim olduğunu bilmiyorum ki hıncım olsun. Yazım tarzın geriyor. Normal konuşmayan kötüleyen sensin.
Oy anlatamiyorum..
Hincin bana demiyorum, sikintin sorunun derdin mi var demek istiyorum sana?
Sen tatli misin nesin anlamiyorum ama soz dinlemelisin bu tavrin sert olma soz dinleyip uysal ol bana. Sevdim seni
8 30 da yaptım bugün
Erkenmis
Evet öyle oldu maalesef
Birazdan yapacağım
Afiyet olsun
Gel beraber olsun 🌸
10-11 gibi.
Birazdan yapacam..