Ben hayatımda bir kez yedim kfc'den, o da kardeşimin müthiş ısrarlarıyla. Müşterilere olan tavırları, abartılan lezzetlerinin bence asla öyle abartılacak kadar olmaması, tüm menülerinde daima kemikli ürünlerin oluşu ve bence fahiş fiyatlarından ötürü bir daha da yemedim, yemem de zaten gördüğüm muameleden sonra.
Çok zorda kalırsam Popeyes yerim, onda da kıllı bir parça çıkmıştı, facia bir durum, gidip gösterdiğimde fazla fazla telafi ettiler, gittiğimde oraya gidiyorum ve kemiksiz ürün önerisinde bulunmalarını dilediğimde bağırıp çağıran, '' bizde böyle işte yiyorsanız bakalım '' diyen de olmuyor :)))
Ayrıca şu görsel marka değerlerine ziyan, yerlerinde olsam yayılmasına izin vermeden elimden geleni yapardım görselin kaybolup, müşteriye telafi mahiyetle yaklaşarak... Mesela bir dolu menüyü hediye edebilirlerdi, şimdi bunu gören asla yemez, kaç menü kaybettiler? :)))
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne çıkarsa çıksın haklı kfc. Madem temiz kusursuz istiyonuz evde yapın. Eğer oraya gidip zahmetsiz şak diye mideye gömüyüm diyosan bazı şeyleri göze alıcaksın. Bu adamlar günde kaç milyon ton tavuk ürünü satıyorlar. Haliyle bu kadar hızlı-toplu tüketimlere yetişebilmek için bazı şeylerden refagat etmesi gerekiyor.
ayyyy bu rezalet bir durum. Adam dava açsa yüklü bir miktarda ödeme kazanır. Bende yarın KFC yemeyi planlamıştım arkadaşlarla sözleştik hatta da şu görselden sonra asla asla uzun bir süre yemem.