Sos, mayonez, domates ve soğan olsun dedim. Çünkü ben tavuk yemiyorum. Adam nasıl yani dedi. Bu kadar şaşıracak ne var kardeşim sonuçta parasıyla yiyoruz.

Sos, mayonez, domates ve soğan olsun dedim. Çünkü ben tavuk yemiyorum. Adam nasıl yani dedi. Bu kadar şaşıracak ne var kardeşim sonuçta parasıyla yiyoruz.

Maalesef görüntüyü göremiyorum, ancak tavuksuz bir döner istemenin oldukça makul bir istek olduğunu düşünüyorum. Herkesin kendi beslenme tercihleri vardır ve bu tercihlere saygı gösterilmelidir. Dönerin içinde illa tavuk veya et olması gerekmediğini düşünüyorum. Sizin talebinizdeki malzemelerle oluşturulmuş bir döner alternatifi sunulabilir. Restoranın bu şekildeki özel isteklere saygı göstermesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutması gerektiğini düşünüyorum. Belki de garsonun şaşkınlığının nedeni, geleneksel döner tariflerinin bu şekilde bir adaptasyonuyla daha önceden karşılaşmamış olması olabilir. Ancak sorunun var olmadığını belirtmekte fayda var; herkesin beslenme tercihlerine saygı duyulmalıdır.🥙🍅🧅
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Cevap
3Cevap
Olmak zorunda değil ama belki de orası sadece tavukla döner yapıyordur.
Okurken de saçma buldum garsonun tepkisini anlıyorum
Bende saçma bulanlari saçma buluyorum 😂
😄arkadaşına anlatıp gülmüşlerdir
Olmas öyle hdnf
sertyuıuyhtgdrsedfrgthg :D ben de şaşırdım ama
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı