Pazardan kapak aldım geçen. Eşim yoğurtlu kabağı çok seviyor. Kış da olsa yapmamı istiyor. Koşumla pazardaydık. Ben kabak alınca, senin gibi ev hanımı da bu mevsimde kabak alıyorsa yani falan gibi bir eşeler geveledi ağzında. Ne alakaaa?
Mevsimi olmayan sebzelerden yemek yapan biri iyi bir ev hanımı sayılmaz mı?
Alakası yok ya canınız çekmiş ne de olsa.. Milletin dediğine takılma bu kadar.. Onun düşüncesi de oymuş yani..
Genelde annem de yapmaz mevsimi olmayan sebze yemeği sebebi de taze olmaması, sağlıksız olması falan der. Tabi bu kişiye göre değişen bir olgu.. Hamaratlığına karışmaz kimse..
Yok yahu ne alaka. Bu insanlar ne tuhaf. Sen biliyorsun sonuçta mevsimi olmadığını ama almayı tercih edebilirsin. Eleştirmek ona mı kalmış. :D Üstüne vazife olmayan her şeye müdahale etmek de üstlerine yok. Benim annem de mevsimi olmayan şeyleri pişirebiliyor, ben de. Çünkü seviyoruz, özlüyoruz. Yazı bekleyemiyoruz. Canımız çekiyor, ne yapalım yani? Senin de eşin istemiş sonuçta. Kimseyi ilgilendirmez.
Ayyy bu ülkede sezeryan doğuran anne olamıyor, emzirmeyene anne demezler, mevsiminde olmayan sebze kullanana kadın demezler... şaka gibiler ya kadının düşmanı yine kadın, sanane be diyesi geliyor insanın ama hanımefendi çizgimizden çıkamıyoruz... bi çıkabilsek var ya vuhuu neyse sinirlendim ufak şeylere büyük anlamlar yükleyen insanlara sinir oluyorum
Bence fazla saçmalamış. Sanki mevsiminde aldığımız şeylerin de çok tadı var ya ! Hepsi hormonlu falan filan zaten. Hem ona neymiş ya. Evde yenilen yemeğe de karışılır olmuş 🤦♀️🤦♀️