Merhabalar ☕️ Filtre kahve demledim kaçıncı bardak bilmiyorum ama içerken hem mutlu hem keyif alıyorum… Kokusunu sevdiğimmm hehey☃️ Peki siz hangi kahveyi içerken keyif alıyorsunuz?
Keyif eşittir kahve! Peki siz hangi kahve çeşidini içerken keyif alıyorsunuz?
Ben latte severim. Evde kendim yaptığımda da dışarda içtiğimde de en sık tükettiğim kahvedir kendisi. Ben genelde kahveyi keyif için içenlerdenim, benim uykumu hiç kaçırmaz. Bazen daha keyiflenmek istediğimde şekerli kahveler tercih edebiliyorum. Mesela frappuccino gibi.. evde pek güzel olmuyor tabi, dışarda içiyorum genelde.
Klasik sütlü filtre kahve yapıyorum genelde evde. Çok da keyif alıyorum ama son zamanlarda evde değişik kahveler deniyorum. Mesela karamel ve kurabiyeli kahve. Sıcak süt, sıcak kahve, 2 adet damla çikolatalı kurabiye ve karamel sosunu göz kararı blendera koyup bızlatıyorum. Üzerine krem anti sıkıyorum ve içiyorum. Öyle lezzetli oluyor ki anlatamam. Oreo ile de denemek istiyorum.
Latte içerken çok keyif alıyorum. Birde türk kahvesi içmekten keyif alıyorum çünkü sonunda fal faslı oluyor.😀 Türk kahvesini ben sütlü yapıyorum öyle de güzel oluyor.
Filtre, americano ve black severim ama kahve içerken kaçıncıı tabiri yerine saymak lazım. Fazlası ödem yapar. 1 fincan kahvenin tüketiminde 2 su bardağı kadar su fazladan içilmeli ki vücutta ödem tutmasın.