Merhabalar ☕️ Kahve beni mutlu eden; kokusunun bile beni gülümsetmeye yettiği bir içecektir. Sabah güne onunla başlamayı severim. Her kahveyi sevmediğim gibi; öyle şekerli, şuruplu, kremalı kahveleri de sevmem. Evet kahveye aşık biriyim ama bu iki kahve için geçerli ve sadece onları içmeyi tercih ederim. Bunlar filtre kahve sade, ve espresso. Genelde tercihim filtre kahve oluyor. Sabah spordan sonra, resim çizerken, kitap okurken, film izlerken, temizlik sonrası, işin yorgunluğunu atmak için, tercih ederim.
Şekerli Türk kahvesi dışında her tür kahveyi içmekten keyif alıyorum. Ve bu keyif anlara göre değişiyor mesela her gün öğlen evde içtiğim kahveyle güzel bir sohbet eşliğinde içtiğim kahve ya da uzun yolculuk sırasında benzinlikte içtiğim kahve bir olmuyor, sanırım öyle zamanlarda bol şekerli Türk kahvesi bile keyif verebilir 😄
Herhangi bir kahveyi içmekten keyif almıyorum maalesef. En son arkadaşlarla gittiğimiz yerde ayak uydurmak için ice chocolate mocha içtim ama onu da içebilmek için tam 4 şeker attım.