Herkesin görüşünü almak istiyorum. Benim kendi görüşüm ve deneyimimi şöyle aktarayim:
ben geçen evde döner yapmak istedim bimden döner almaya gittim 1 paket döner aldım, 2 lavaş aldım, marol, domates, sarmisak, soğan, salca, yoğurt, baharatlar da beraberinde aldım döneri yaptim ve güzel oldu! Buraya kadar güzel oldu! Sonra bir hesap yaptim ben doneri carsidan cok daha pahaliya yedim! Çarşıda 120 gram tavuk et hatay döner 17tl ben 100 gram tavuk dönere tanesi 23tl masraf ettim. Döner sosunu evde kendim yaptim malzemeleri kendim hazırladım ayranı sosu falan baya baya dışarıdan pahalıya geliyor hemde doymadık!
Ülke resmen bitmiş! Ben artık yemek sepetinden her zaman başka hesap açıp birinin numarasını alıyor 50/30 kod kullanıp 3 döneri 20tlye alıyorum 😅 valla ev bütçesine daha çok katkı dışardan söylemek. Her şeyi gectim şimdi bu adamlar nasıl kar ediyor? O kadar malzeme koyuyorlar hatay dönere ve nasıl kar ediyorlar. Içinde 120gram et döner sosu çifte lavaş kivircik marol domates patates ketcap sarmisakli mayonez soğan ve niceleri var bu adamlar ve yemek sepeti nasıl kazanıyor var mı aydınlatacak?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu bir daha düşündüm çarşı ucuz ama sağlıklı mi bilgimiz yok evdekiler daha sağlıklı ama pahalıya geliyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer