Kaç zamandır pazar günleri dışarıda kahvaltı edeyim diyorum. Ama bir türlü kısmet olmuyor. Pazar kahvaltısı evde mi, dışarıda mı güzel oluyor? #gadasından sevgilerle 🙃
Merhabalar.🍳Kahvaltıyı hiç sevmiyorum desem inanır mısınız? Önceden en sevdiğim öğünken artık sevmiyorum ve yapmıyorum. Hele dışarda hiç yapmam. Zaten öyle herşeyi yiyemiyorum. Pazar günü de kahvaltı yapacaksam bu öğlen saatleri olur 1 gibi. Ondan da evde yerim. Yulaf lapası kafi🧘♀️ Filtre kahve de yanında. Pazar günü de olsa farketmez ama bir kahve içmeye çıkarım buna hayır demem.
Bence evde en güzel aileyle birlikte olan bir kahvaltı dışarıda o samimiyet yok bence en güzeli aileyle vakit geçirerek yapılan o samimi sohbet eşliğinde güzel bir kahvaltı zaten öyle dışarıda kahvaltı yapan bir aile değiliz babam pek gezmeyi sevmez bizde sevmiyoruz pek o yüzden en güzeli evde yapılan kahvaltı
Bence arada sırada hafta sonları da dışarda kahvaltı yapmak gayet makul olabilir farklılıklar her zaman güzeldir diye düşünüyorum çünkü insan bazen kendi evi de olsa sıkılabilir ve bu takdirde dışarda kahvaltı yapmak da güzel olacaktır diye düşünüyorum
Aslında ben aile ile birlikte evde yapılan pazar kahvaltısını hiç bir şeye değişmem ama benim kuzen dışarda yemeyi çok seviyor ve benide peşinden sürüklüyor çoğu zaman..
Selamlar.. Bana kalırsa her birinin yeri ayrıdır.. Yani ev ortamı tabi ki daha rahat bana göre.. Fakat sahilde kahvaltı etmekte insana ayrıca keyif verir mesela.. Mutlu günler..