İmkanım olsa, önüme çıksa, masama gelse, tadına bakmak isterdim dediğiniz bir yiyecek var mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Offf canim sushi cekti bakk 🤤
Degisik ulkelerin sokak lezzetlerini denemeyi cok istiyorum. Mesela polonya, zanzibar, kazakistan, ozbekistan, sirbistan gibi. Ilerisi icin boyle bir hedefim var ulkeleri gezip sokak lezzetlerini denemek istiyorum iiyyy igrenc falan filan demeden ✌🏼
Umarım Gerçekleştirirsin :)
Yeni tatlara hiç açık değilim, yemediğim bir yemeğin tadına bakmam zor. En son soğuk baklavayı çok övdüler, Madodan bir tepsi soğuk baklava getirdiler spor salonuna 🤣🤣 getiren de bir övüyor bir anlatıyor. Neyse tadına baktım iki dilim yedim ve beğenmedim. Vay efendim nasıl beğenmem arkadaş beğenmedim yani, ağzımın tadını bilmemekle yargılandım 🤣🤣 neyse sen bir tepsi fistik sarma getir bak hepsini nasıl yiyorum baklava fıstık sarmadir falan filan derken tartışmaya döndü iş ve o genç spor salonundan kovuldu...
Tartışma son buldu😏
Doğru olan kazanmış 😀
Fıstık sarma varken baklama kim oluyormuş 😀
Di mi? Yaaaa ağzımın tadını bilmesem fıstık sarma dermiyim😋 üyelik parasına yandı ama kendi kaşındı karşısında bir kadın olduğunu unutup üslubunu boyunca salon sahibi zaten yakin arkadaşım kankim onu anında gönderdi. Gerçi arkadaşım olmasaydı da bu durumda gonderilmwsi gerwkirdi. Hem spor salonuna zırt pırt baklava mi gelir yaaa🤣🤣
Yani bu hikayedeki en saçma şey spor salonuna tatlı gelmesi :)
Ama oda çizgisini aştı ise... gereğinin yapılmasına sevindim :)
Aynen...
😊😊
Neyse neticede benimde kefil olduğum bir damak tadı kazanmış sevindim :)
Fıstık sarmaya rakip tanımam..
Teşekkür ederim.
Rica ederim :)
Teşekkür ederim.
Rica ederim :) ne demek
Soğuk baklava yemek istiyorum ama hiç kısmet olmadı henüz😅
Sen hâlâ denemedin mi :)
Ekonomimiz çok iyi...
Çıkar cebindeki telefonu :)
😀😀kıyamam:) soğuk baklava benden
😀😀 yaa
Cevap
7Cevap
Arapaşı.
Bir ara çok meşhur olmuştu videolari falan dönerdi internette merak etmiştim tadını yemedim henüz.
İlk defa duydum :)
Baktım şimdi :) bende yememişim :)
Kore 'nin geleneksel yemeği olan kimçi yemek isterdim. Tadını inanılmaz merak ediyorum, yapılış şeklini gördüğümden beri aklımda.
Farklı tatlar denemeyi severim. Daha önce sushi yedim ama bir daha yiyeceğimi sanmıyorum. Özellikle böcek falan yemem.
Şuşiiii şüşü şoşo :)
Bilmiyorum belkide bakmam hiç bir zaman tadına
Şeker kamışını çok merak ediyorum ya. Bir de Harry Potter'daki butterbeer.
Ben Meksika yemeklerini denemek isterdim ve Kore'de kimchi ve kimbap yemek
Ahtapot, ıstakoz vs yemedim. Filmlerde çok güzelmiş gibi yiyorlar
İlk sushi yemek isterdim ondan sonrasında diğer ulkelerin sokak yemeklerini tadmak isterdim.
Sushi tadını aşırı merak ediyorum yiyenler çok iştahlı yiyo canım çekiyor buralarda satan yapan bir yer olsa vallaha yiycem
Sushi ola bilir belki sanırım bilmiyorum 😃
Afrika mutfağını merak ediyorum.
Kuymak yemeyi isterdim
Mitolojik bir bitki vardı o olabilir ama efsane sanırım onun için şu an mümkün değil.
tadını merak ettiğim bir yiyecek yok şuanda..
Kokoreç, midye, suşi, mıhlama bir de bicibici...
Hayır yok
Pekin ördeği
Galbi jjim ,,😋
Hayır yok
Lazanya
Tatli cesitleri
Birçok şey var
Yok.
Sushi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?