Balığı ben de sevmem pek güzel yapilirsa lezzetli de oluyor taze olursa tabi suşi güzeldir ama taze olacak ve yapan yer iyi olacak neden hiç denemedin hemşire hanım 🤔
Ben de özellikle yanındakiler çok iyi kullanıyorsa çok daha sinir bozucu oluyor 🤣 bir bakıyorum alıyor ağzına rahat bir şekilde atıyor ben orada 10 saat kıvranıyorum 😒
oğluna kız arayan teyzelerden mi :D onların zaten iki avlanma yeri vardır birisi şehirler arası otobüs seferleri birisi de hastane :D bir de teknolojik olanları var ki instagram hesabını sorar :D sana instagram hesabını soran hiç oldu mu :D
hahhaha insanı suçlu da hissettirirler diyorsun yani :D eee peki sen evli de değilsin niye vermiyorsun telefon numaranı diyince sen ne diyorsun merak ettim :D
hahaha evet teyzelerin öyle bir şeyi var. Sen de bir tane yüzük tak eline :P ya da yüzük takamıyoruz hastaların alerjik reaksiyon gösterme riski oluşmaması için diyebilirsin o. O yüzük kesin çözüm ama :D
Evet yaşının iki katı kadarim ve yemek işlerine 7-8 yaşlarında başladım 😏 karpatka açmadı beni o ayrı 🤣 ama boyoz üzerinde yaptığım çalışmalara devam etmek isterdim ama 7 saat sürüyor kitapsız 😒
O yaşlarda ben sigara böreği sarıyordum 🤣🤣🤣 benim çünkü yaparken canım çıkıyor bazen 🤣🤣🤣 çekmesi normal lezzetli şeylerden anlarım french tost ve egg in hole a bak bir de 🤣🤣🤣 french tostun yalnız normal tost gibi yapılanına bak 😈
Onun yemek oncesi temizlenmesi lazım bir de piştikten sonra bazı yerleri yenmiyor atılıyor sen bu işi yaparsın benim güvenim tam 🤪 ben de çıtır karides yaparım 😏
o öyle olmuyor hanımefendi kabuğu soyuldu diye içi temizlenmiş olmuyor direk atarsan içindeki dışkıyı da yersin :o aldım temizlemek için 30 dk harcamak zorunda kaldım o da sadece yapacağım kadar temizledim
valla aldım ben :D hatta tereyağında güveçte karides yapmıştım temizlediğim artan vardı çıtır tavuk yaparken neden çıtır karides yapmıyorum dedim :o yaptım efsane güzel oluyor o. O
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Immmmm. Yabancı ülkelerin yemek kültürünü denemek isterdim..
ortak bir yemek diyorum :o seç bir tane o. O
Ya toplu olmuyor mu ya.. 😔
cıks maalesef olmuyor
Tuh.. üzdü 😒
Suşi ama balık sevmiyorum nasıl olacak bilemedim 😂
Balığı ben de sevmem pek güzel yapilirsa lezzetli de oluyor taze olursa tabi suşi güzeldir ama taze olacak ve yapan yer iyi olacak neden hiç denemedin hemşire hanım 🤔
Balığın kokusuna bile gelemiyorum cesaret edemedim bir türlü 😂
Ben de öyleyim ama gittim denedim hemşire hanım ne olacak bir tek şu çubukları kullanmayı öğrenemedim bir türlü 🤣 o konu da çok beceriksizim maalesef
Hahaha onlara ben çok sinir oluyorum yaa😂
Ben de özellikle yanındakiler çok iyi kullanıyorsa çok daha sinir bozucu oluyor 🤣 bir bakıyorum alıyor ağzına rahat bir şekilde atıyor ben orada 10 saat kıvranıyorum 😒
Hahaha en iyisi alıp evde yemek rahat rahat 😂
aynen en temizi al çatalla ye :D ama çubukla yiyen insanlara imrenmiyor da değilim açıkçası o. O
Öğreniriz bir gün elbet 😂😂
o da olur bir gün inşallah :D
İnşallah neyse çok konuştum bana müsade 😂😂
estağfurullah hemşire hanım olur mu öyle şey güzel sohbetiniz için teşekkür ederim sen şimdi görevdesindir asıl biz tutmayalım seni
Rica ederim ne demek zYok görevde değilim tatil 😂
ooo hastalardan, hasta yakınlarından ve oğluna kız arayan teyzelerden uzakta ve güvendeyim diyorsun yani :D
Haahah 😂😂 aynen öyle diyorum 😂😂 sinir geldi onlardan zaten 😂
oğluna kız arayan teyzelerden mi :D onların zaten iki avlanma yeri vardır birisi şehirler arası otobüs seferleri birisi de hastane :D bir de teknolojik olanları var ki instagram hesabını sorar :D sana instagram hesabını soran hiç oldu mu :D
Yok direk telefonumu istiyorlar genelde yok deyince de ellerime bakıyor yüzük var mı yok mu. Yavrumm evli de değilsin neden vermiyorsun numaranı vs 😂😂
hahhaha insanı suçlu da hissettirirler diyorsun yani :D eee peki sen evli de değilsin niye vermiyorsun telefon numaranı diyince sen ne diyorsun merak ettim :D
Acil hastalar var teyzecim seninle ilgileceğim diyip olay yerini terk ediyorum😂😂
hahahaa arkama bakmadan kaçıyorum desene sen şuna :P
Aynen öyle 😂 napayım birakmiyorlar yoksa teyzeler bir yandan hastalar bir yandan 😂
hahaha evet teyzelerin öyle bir şeyi var. Sen de bir tane yüzük tak eline :P ya da yüzük takamıyoruz hastaların alerjik reaksiyon gösterme riski oluşmaması için diyebilirsin o. O yüzük kesin çözüm ama :D
Valla neler dedim alerjim var diyorum boynuna tak diyor. Her şeye bir kulp buluyorlar hastane maceralarımı bir duysan var ya ne numaralar var 😂
hahaah dur kahvemi alıp geliyorum :D anlat sen :D
Amann burada anlatamam şimdi neler oldu anlat diyenler gelir 😂
hahaha tamam dur :D
Pelmeni 🤪 ne olduğunu söylemeyeceğim
Sen ne uyuz ne gıcık bir şeymissin 😒 söylemezsen söyleme Google amca söyledi bile 🤪 bildiğin mantı bu 😏
Var bir yemek kültürümüz :D
Canı sıkılıp meraktan karpatka yapan biri var karşında 🤪
nasıl güzel mi bari :D yaşımın 2 katı kadarsın vardır tecrüben tabii sdhhdsf
Evet yaşının iki katı kadarim ve yemek işlerine 7-8 yaşlarında başladım 😏 karpatka açmadı beni o ayrı 🤣 ama boyoz üzerinde yaptığım çalışmalara devam etmek isterdim ama 7 saat sürüyor kitapsız 😒
Cheesecake im güzeldir ama 😎
oooo :D 7-8 yaşında ancak yerdim ben fghdfg pişirme kimin umurunda şimdi öyle deyince dediklerinin resmine bakıyorum ghdf canım da çekti ha
O yaşlarda ben sigara böreği sarıyordum 🤣🤣🤣 benim çünkü yaparken canım çıkıyor bazen 🤣🤣🤣 çekmesi normal lezzetli şeylerden anlarım french tost ve egg in hole a bak bir de 🤣🤣🤣 french tostun yalnız normal tost gibi yapılanına bak 😈
vaoovv :D
Yemek benim işim 😎 sushi yapmayı mi öğrensem diye düşünüyorum şimdi 🤔
Şırdan, merak ediyorum ama yemem
İşkembe mide tarafını pek sevmem ben açıkçası yemeyeceksen eğer neden merak ediyorsun 😂 mumbar yedin mi hiç?
Onuda denemedim, çok övüyorlar diye merak var ama denemem
sen şimdi kokoreç de sevmiyorsundur :))
Ona bayılıyorum 🥰
hahah şükür hayat varmış sen de :D kokoreçte sevmiyorum deseydin ölmüşsün ağlayanın yok derdim :o
Sjjs yok ölmedim maşallahım var 😅
maşallah maşallah Allah nazarlardan saklısın :D kokoreçten anladım onu :D
Suşi
Sen de mi :) neden hiç denemedin peki 🤔
Çiğ balık deniliyor yumurta falan emin değilim pek ama yiyen kişiler met ediyor kararsızım 😄
Çeşitleri var pirinç kuru yosun çiğ balık kullanılıyor ama bazısında balık olmuyor
Istakoz deniz taragi
Istakoz ben de denemek istiyorum 🤔 bir gün yap da yiyelim 🤪
Bende tam diyecektim ki ( yok yapamam kaynar suya atiliyor filan bakamam ) ama biri ayiklayip bana versin 😁 onu yerim : )
Hahaha ben bilmem önce dedim ben bir de canlı canlı atılıyormus diye duydum 🤔
Dogru iste... Cekincem ondan zaten ki... Bir de bilir kisinin ayiklayip vermesi lazim. Grift ve mesakkatli bir yeme sekli var 😊
Onun yemek oncesi temizlenmesi lazım bir de piştikten sonra bazı yerleri yenmiyor atılıyor sen bu işi yaparsın benim güvenim tam 🤪 ben de çıtır karides yaparım 😏
Karides kolay at fritoze bitti. Kalamar iyidir bak ofsss
o öyle olmuyor hanımefendi kabuğu soyuldu diye içi temizlenmiş olmuyor direk atarsan içindeki dışkıyı da yersin :o aldım temizlemek için 30 dk harcamak zorunda kaldım o da sadece yapacağım kadar temizledim
Himm dondurulmus sanmistim. So sorry sir 🙈
Dondurulmuş alıyorum zaten :D marketlerde dondurulmuş aldığında bak kesinlikle bazısı temizlenmemiş oluyor sadece kabuğu soyulmuş oluyor ;)))
Hic almadim 🙈 ama ok aklimda olsun
valla aldım ben :D hatta tereyağında güveçte karides yapmıştım temizlediğim artan vardı çıtır tavuk yaparken neden çıtır karides yapmıyorum dedim :o yaptım efsane güzel oluyor o. O
Bir arkadasim yapmiati karides guveci cidden muthisti. Sonrada kismet olmadi.
çok bir şeyi yok karides olabildiğince taze ise ve tereyağ ile yaparsan bitti gitti çok kavurmaman lazım aksi takdir de karides kurur
Detaylar diyorsun. Yinede sakaryada yemek diyorum 😃
Sakarya da yemedim maalesef o. O
Karidesi bende ama kalamar kacamagi yaparim/z.
tamam anlaştık o iş sen de o zaman :P
😜😜
Ponçik tatlisi
Öyle bir tatlı mı var 😳
Var 🤭
Valla varmış bunun elmalisini yaparlardi 🤔
Bilmiyorum onu 🤗😁
Eskiden çok yapılırdı
www.teknobu.net/kiyir-kiyir-elmali-kurabiye/amp/
Suşi
Gerçekten güzel ve taze yapan bir yer bulursan lezzetli bir yiyecek ;) neden hiç denemedin peki 🤔
Pek dışarıda yemek yemem ondan
Anladım umarım bir gün denemek nasip olur 😊
Gurme mantarları
mantarları hiç sevemedim ben :D
Sushi
Neden denemedin peki 🤔
Bilmem merak ettim ama gidipte aa hadi sushi yiyelim demedim hiç
Anladım öyle özel olan yapıp deneyecek kadar ilgini çekmemiş anladığım kadarıyla :))) umarım bir gün denemek kısmet olur 😊
Umarım