Yeme & İçme Etiketi kap, Hayattan Keyif Alanlar Kulübü’ne katıl! Hayattan keyif almanı sağlayan şeyler neler? (Sayfa 9) Lay’s Fırından Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4845 Etiketi kap, Hayattan Keyif Alanlar Kulübü’ne katıl! Hayattan keyif almanı sağlayan şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
EricaFeuer Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Teşekkürler umarım bu bilgiler işe yarar 0 0 Yorumla
barneystinsn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Önce Dizini açacaksın sonra pakedi açacaksın 😂 0 0 Yorumla
elşenmichaelgeorge Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Gelişmek, spor, Amerika hayatı )) 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı. Hayata fark at kendine lezzet kat 0 0 Yorumla
çocukadam34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Yaklaşık 20 yıldır cips yemiyorum 0 0 Yorumla
Beyaz_Saçlı_Prens Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Biranın yanında cips vazgeçilmezim. 0 0 Yorumla
Buzulsanat Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Lays'in klasik olanı sarı paketlisi lezzetli 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Lays bir efsane dostum 😊😊 0 0 Yorumla
Zeynepselinde Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ilgini çeken konularda videolar izlemek 0 0 Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Ben çipsi çok severim. Bunun tadına da bakıcam 0 0 Yorumla
kaTHədər Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeni paketi açmaya kıyamadım yerine geri koydum🙂 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lay's her zaman tabii ki de 0 0 Yorumla
cmondrsv Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Lays Fırından mevsim yeşillikli çok güzel 0 0 Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 333 cevap paylaştı. Yoğurtlu en sevdiğim en güzeli 0 0 Yorumla
sessizz33 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 45% +1 yıl Hiç birşeyden keyif aldığımı söyleyemem 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. En sevdiğim 😌 Lays Fırından 0 0 Yorumla
AxDEATHxANGEL Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Ben Avusturya'dan ve seviyorum Lays iiiiii 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 664 cevap paylaştı. Kitaplar ve müzikler. ❤🎶 0 0 Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Lays'İn tum cesıtlerını begenerek yıyorum #Lays 0 0 Yorumla
mmertdursun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sevgi ve başarı. Mutluluğumun yegane yapı taşı. 😃 0 0 Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Lays tabiki de xd djej başka ne olcak 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lay’s fırından benim favori cipsim 0 0 Yorumla
AysiraM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl tesekkur ederim hadi banada etiket verin 😄 0 0 Yorumla
haplessquuen__ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl yuruyus yapmak olur en sevdigim seydir 0 0 Yorumla
Yotta_Yocto Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bazen birayla güzel gidiyor film seyrederken. 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Kocişkoyla film izlemek tabi kiii 0 0 Yorumla
SnapperRocks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sosyal hayat, iyi ki açıldı okullar. 0 0 Yorumla
sabiliii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Lays yoğurtlu & mevsim yeşillikli 💛 Sevgilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
513Cevap
benim için tatil... deniz kum güneş...
Teşekkürler umarım bu bilgiler işe yarar
Her anı mutlulukla karşılamak için
Önce Dizini açacaksın sonra pakedi açacaksın 😂
Gelişmek, spor, Amerika hayatı ))
Maç izlerken cips keyfi var mesela.
Hayattan hep keyif alırım
Hayata fark at kendine lezzet kat
Yaklaşık 20 yıldır cips yemiyorum
Ben bütün lays ürünlerini seviyorum
Yemek yemeğe bayılıyorummm
Biranın yanında cips vazgeçilmezim.
Lays çok güzel. Afiyet olsun
En keyifli şey kıtır lays yemektir
Lays cipsin tadı çok güzel
Yemek yemek, gezmek, uyumak
Lays'in klasik olanı sarı paketlisi lezzetli
Lays bir efsane dostum 😊😊
Ilgini çeken konularda videolar izlemek
Gezemek. Yeni yerler görmek.
Ben çipsi çok severim. Bunun tadına da bakıcam
Panda olmak yetiyor mutlu olmaya 😂
Cips pek yemesem de laysi beğenmiştim
#Bonjour
Gezmek, seyehat etmeyi severim.
Para yok gönderin ve tadına bakalım
Hiç bir sey keyif vermiyor ban
Yeni paketi açmaya kıyamadım yerine geri koydum🙂
Yoğurtlu severim
#Vesselam
Lay's her zaman tabii ki de
Lays Fırından mevsim yeşillikli çok güzel
Yoğurtlu en sevdiğim en güzeli
En sevdiğim cips Lays :))
Cips sevenlere afiyet olsun 😀
Hiç birşeyden keyif aldığımı söyleyemem
En sevdiğim 😌 Lays Fırından
Efsane guzel lays en sevdiğimden
Yoğurtlu lays fırında seviyorum
Ne etiketi bu nasıl oluyor
Ben Avusturya'dan ve seviyorum Lays iiiiii
Kitaplar ve müzikler. ❤🎶
Katılalımmm 👍👍👍👍👍👍👍👍
Lays'İn tum cesıtlerını begenerek yıyorum #Lays
Yoğurtlu lays fırından seviyorum
Sevgi ve başarı. Mutluluğumun yegane yapı taşı. 😃
Paylaşalım o zaman bizde.
Kesinlikle güzel bir film👌
Lays tabiki de xd djej başka ne olcak
Lay’s fırından benim favori cipsim
tesekkur ederim hadi banada etiket verin 😄
yuruyus yapmak olur en sevdigim seydir
Bazen birayla güzel gidiyor film seyrederken.
katilalim da canim cektii :)
Ben ben ben ötesi olamaz ... ✌🏻
Kocişkoyla film izlemek tabi kiii
Sosyal hayat, iyi ki açıldı okullar.
Tabiki Lays baharatlı bağımlılık oldu
Lays fırından en sevdiğin
Lays + sade soda ve tabiki film
Baharatlı lays ve kola tabi ki
Lays yoğurtlu & mevsim yeşillikli 💛
Sevgilim