Hayattan keyif almam için çok yoğun çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Ama şu an ki durumum götü devirip yatmak. Kariyer planlarım beni rahatlatıyor ve tatmin ediyor ama.. ehhhhh yani spor ya da film izlemek diyelim :')
Sabahları bi duble espresso üstüne böyle yavaş bir müzik son ses kimsenin olmadığı bir sokak işte saat 6 da olduğumdan ötürü heryer boş işteyken iyi sohbet edebilen iyi misafirler evdeykende oyun tamam ya daha ne :)
Uzunca zaman sonra ilk defa huzurlu bir uyku uyudum. Bazı şeyleri kafada kurmayı bırakıp ailemle paylaşınca kendimi çok iyi hissettim :) yeme, içme, kazanma ya da aşk falan şuanki keyfimin yanında hiç kalır
Hayattan keyif almamızı sağlayan şey yine kendimizdir. Ailemiz ve arkadaşlarımızla geçirdiğimiz güzel anlar ve arada bir kendimizle kaldığımız anlar bizim hayattaki yaşadığımız güzel zamanları oluşturur.
Cevre huzur yani ama spwsifik olursak. Sabah kalmisim sade bir kahvalti yapmışım öğlen derse gitmisim somra aile ile bi aksam yemeği e tabi manita barsada iki de evde dizi film bataniye altinda sonra da geceye yatakra nokta yokariz tadindan yenmez
Vallahi Gece dahi olsa 12 den sonra ben yarım yağlı olanı yiyebilirim çayla ya da kahveyle bile seviyorum ben çok lezzetli oluyor özel sosunu da yapıyorum ben Lays ile beraber yoğurt sosu iyi gidiyor.
Her ne kadar hafif ve lezzetli desekte cipslerin sağlıksız olduğu bir gerçek. Tabi ki insanın canı illa ki cips istiyor. Kırk yılda bir tüketmek doğru bana kalırsa. Öyle her Allah’ın günü cips yemek oldukça zararlı. İstenmeyen kilolara, bölgesel yağlanmalara yol açıyor. Ayrıca kalp damar yollarını da tıkıyor. En masum cips bile zararlı. Yine de ara ara tüketiyorum. Her ne kadar kendime sahip çıkmaya çalışsamda ara ara ipin ucu kaçabiliyor. Hemen ertesi gün sporumu yapıyorum, yediğime içtiğime dikkat etmeye çabalıyorum. Bir nevi detoks yapıyorum. Sebze/ meyveli smooties en sevdiğim içeceklerden. Ispanak, yeşil elma, ananas üçlemesi benim favori tatlarımdan oluyor. Demek isteyenler yorum yapabilir. Severek paylaşım yaparım denersiniz.
Bir yudum kahve ile güne keyif alarak başlıyorum. Tabii tek sebep kahve değil bunun yanında gün içinde köpeğim ve kimsenin "köpeğim" demediği diğer köpekler ile ilgileniyorum
Lays ince ve sade olanına bayılıyorum. cips olarak lays benimde favorim diyebilirim. özellikle evde film ya da dizimin olduğu günlerde mutlaka alırım. Kilo almamın tek sebebi lays ama vazgeçemiyorum.
Her gece canım abur cubur çeker ve açık bir bakkal bulursam mutlaka lays baharatlı alırım, baharatlı olanı diğer cipslerin göre ok daha lezzetli bence.
Off cips cok seviyorum fakat kiloluyum kilo almaktan korkuyorum yoksa mukemmel tadi olan efsane birsey evde yapmayi cok denedim aa beceremedim bence marketten lays almak daha keyifli gibi geliyor bana
Hayatta en keyif aldığım şey ağaçların arasında dolaşıp mis gibi kokan havayı solumak ozaman içim huzurla doluyor ve tabiki gezmeyi yeni şeyler keşfetmeyi çok seviyorum
Sabah uyandığında bugün harika bir gün geçir kızım derim sonra güzel bir sabah egzersizi ve günlük işler önemli olan o pozitifliği korumak enerjini yüksek tut hayat güzel
ben sabah kalkarken eli yüzümü yıkıyor bügün her şey güzel olacak mutluluk beni bulacak aşk beni bulacak dostluk beni arıyacak diyorum eve enerjimi agzımdan cıkan sözlere göre yasıyorum.
Hoşlandığım müziği dinlemek, spor yapmak, insanlara yardımcı olmak, masaj yaptırmak ve masaj yapmak, gezmek, filim izlemek ve resimyapmk gibi şeyler, bana hayattan zevk ald8ran şeylerin başında gelir.
şahsen Layse bayılırım bana daha iyi geliyor daha hafif öbür cipsler daha ağır ve yoğun tadlar veriyor sadece atıştırmalık gayet iyi yanınada içecek ohh miss
her gördüğünde içini sımsıcak ve kıpır kıpır yapan bir sevgilin varsa hayat güzeldir. arkadaşlarınla gülmekten saatin nasıl geçtiğini anlayamıyorsan hayat güzeldir. benimki güzeldi.
ekonomik durumun iyiyse, eşinle mutluysan çevrende saygı ve sevgi varsa, eşin annen ve babana saygı, sevgi ve hürmette kusur etmiyorsa bundan daha büyük mutluluk olamaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
513Cevap
kendi kararlarımı bağımsız verebildiğim zaman hayattan öyle keyif alıyorum ki
Müzik dinlemek, uyumak, telefon ve internet , spor, film izlemek ve kitap okumak vs.
Hayattan keyif almam için çok yoğun çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Ama şu an ki durumum götü devirip yatmak. Kariyer planlarım beni rahatlatıyor ve tatmin ediyor ama.. ehhhhh yani spor ya da film izlemek diyelim :')
😀😀
Gece gündüz bilgisayar oynamaktan başka keyif veren bir şey yok 😀
Eskisi gibi içinden pokemon tasosu çıksın. Her gün 10 tane alayım
Yanında sevdiğinle bir film izlemek bence hayatta en çok zevk aldığım. seylerden bir tanesi
Sabahları bi duble espresso üstüne böyle yavaş bir müzik son ses kimsenin olmadığı bir sokak işte saat 6 da olduğumdan ötürü heryer boş işteyken iyi sohbet edebilen iyi misafirler evdeykende oyun tamam ya daha ne :)
Uzunca zaman sonra ilk defa huzurlu bir uyku uyudum. Bazı şeyleri kafada kurmayı bırakıp ailemle paylaşınca kendimi çok iyi hissettim :) yeme, içme, kazanma ya da aşk falan şuanki keyfimin yanında hiç kalır
Hayattan keyif almamızı sağlayan şey yine kendimizdir. Ailemiz ve arkadaşlarımızla geçirdiğimiz güzel anlar ve arada bir kendimizle kaldığımız anlar bizim hayattaki yaşadığımız güzel zamanları oluşturur.
Cevre huzur yani ama spwsifik olursak. Sabah kalmisim sade bir kahvalti yapmışım öğlen derse gitmisim somra aile ile bi aksam yemeği e tabi manita barsada iki de evde dizi film bataniye altinda sonra da geceye yatakra nokta yokariz tadindan yenmez
Motosiklet sürmek hız yabmak
Araba sürmek hız yabmak gezmek dans etmek sohbet etmek
son yıllarda büyük atak yaptı..
ve ürünleri gün geçtikçe daha kaliteli oluyor..
Lay’s Fırından lezzetlerini her vakit yanı başından ayırma hayatının çıtır tadını yaşa.
Acılı olmayan her türünü severek tüketirim
Lays'in
Vallahi Gece dahi olsa 12 den sonra ben yarım yağlı olanı yiyebilirim çayla ya da kahveyle bile seviyorum ben çok lezzetli oluyor özel sosunu da yapıyorum ben Lays ile beraber yoğurt sosu iyi gidiyor.
Hayattan keyif alanlar kulübünün gayrimeşru üyesi ben
Acılı domates soslunun tadı gercekten güzel diğerini henüz denemedim
Güzel bir havada motorla gezintiye çıkmak daha ne olabilir ki 🏍️
Bütün şıkları okudum ve hepsini yapmaya çalışıyorum, emeği geçenlere teşekkürler
Lays ile gidecek en iyi aktivite film izlemek olur herhalde :)
Her ne kadar hafif ve lezzetli desekte cipslerin sağlıksız olduğu bir gerçek. Tabi ki insanın canı illa ki cips istiyor. Kırk yılda bir tüketmek doğru bana kalırsa. Öyle her Allah’ın günü cips yemek oldukça zararlı.
İstenmeyen kilolara, bölgesel yağlanmalara yol açıyor. Ayrıca kalp damar yollarını da tıkıyor. En masum cips bile zararlı.
Yine de ara ara tüketiyorum. Her ne kadar kendime sahip çıkmaya çalışsamda ara ara ipin ucu kaçabiliyor.
Hemen ertesi gün sporumu yapıyorum, yediğime içtiğime dikkat etmeye çabalıyorum. Bir nevi detoks yapıyorum.
Sebze/ meyveli smooties en sevdiğim içeceklerden. Ispanak, yeşil elma, ananas üçlemesi benim favori tatlarımdan oluyor. Demek isteyenler yorum yapabilir. Severek paylaşım yaparım denersiniz.
Seyahat etmek ve sevdiklerimle güzel anlar anılar biriktirmek.
Bir yudum kahve ile güne keyif alarak başlıyorum. Tabii tek sebep kahve değil bunun yanında gün içinde köpeğim ve kimsenin "köpeğim" demediği diğer köpekler ile ilgileniyorum
Lays ince ve sade olanına bayılıyorum. cips olarak lays benimde favorim diyebilirim. özellikle evde film ya da dizimin olduğu günlerde mutlaka alırım. Kilo almamın tek sebebi lays ama vazgeçemiyorum.
Her gece canım abur cubur çeker ve açık bir bakkal bulursam mutlaka lays baharatlı alırım, baharatlı olanı diğer cipslerin göre ok daha lezzetli bence.
Off cips cok seviyorum fakat kiloluyum kilo almaktan korkuyorum yoksa mukemmel tadi olan efsane birsey evde yapmayi cok denedim aa beceremedim bence marketten lays almak daha keyifli gibi geliyor bana
Hayatta en keyif aldığım şey ağaçların arasında dolaşıp mis gibi kokan havayı solumak ozaman içim huzurla doluyor ve tabiki gezmeyi yeni şeyler keşfetmeyi çok seviyorum
Güne güzel başlamak ve daha iyi hissetmek için spor yap.
Doğada vakit geçirip güzellikleri keşfet, hayat enerjini yükselt
Dağda spor yapmak
Sabah uyandığında bugün harika bir gün geçir kızım derim sonra güzel bir sabah egzersizi ve günlük işler önemli olan o pozitifliği korumak enerjini yüksek tut hayat güzel
ben sabah kalkarken eli yüzümü yıkıyor bügün her şey güzel olacak mutluluk beni bulacak aşk beni bulacak dostluk beni arıyacak diyorum eve enerjimi agzımdan cıkan sözlere göre yasıyorum.
•Sevdiğim insanlarla vakit geçirmek.
•Hayvanlarla zaman geçirmek.
•Kendime faydalı bir şeyler yapmak.
•Kahve.
•Uyumak.
•Sevdiğim dizi/filmleri izlemek
•Şarkı dinlemek.
•Gezmek.
Hoşlandığım müziği dinlemek, spor yapmak, insanlara yardımcı olmak, masaj yaptırmak ve masaj yapmak, gezmek, filim izlemek ve resimyapmk gibi şeyler, bana hayattan zevk ald8ran şeylerin başında gelir.
şahsen Layse bayılırım bana daha iyi geliyor daha hafif öbür cipsler daha ağır ve yoğun tadlar veriyor sadece atıştırmalık gayet iyi yanınada içecek ohh miss
her gördüğünde içini sımsıcak ve kıpır kıpır yapan bir sevgilin varsa hayat güzeldir. arkadaşlarınla gülmekten saatin nasıl geçtiğini anlayamıyorsan hayat güzeldir. benimki güzeldi.
Okur okumaz canım öyle bir çekti ki hemen bir koşu alıp geldim
kendi arabamla istediğim gibi yolculuk etmeyi ya da uçakla gidip yurt dışı gezmeyi severim birde dağ bayır otlak çayır dolaşmayı da severim yaani 😁😁
ekonomik durumun iyiyse, eşinle mutluysan çevrende saygı ve sevgi varsa, eşin annen ve babana saygı, sevgi ve hürmette kusur etmiyorsa bundan daha büyük mutluluk olamaz.
Yeşilliği bol olan sessiz bir ortamda kafa dinlemek
lays lays lays tadı hiç mi baymaz bir cipsin kilolarca önüme koysalar yinede yerim
kafamın rahat olduğu iç huzuru bulduğum her anım keyiflidir hayatta
Onun beni sevebilme ihtimali idi.
Artık böyle bir ihtimal da kalmadı..
"yiyin gari" diyerek patates cipsi yiyen yurdum insanının en tatlı hali, kadınların gülüşmesi çok tatlı.
Prensesimle geçirdiğim her dakika da var oluş nedenimi anlıyor ve ciddi keyif alıyorum ☺️ Hayat onunla güzel...
Lays-çay and teen wolf izlemek beni çok rahatlatıyor
Bu aralar keyif alamıyorum. Hastalıklar bırakmıyor peşimi
Kesinlikle ihtıyacım var hayattan zevk alma gurubuna
Lay’s severim ama tadi bi tik degisti sanki son zamanlarda
sıcak bir ortamda dev ekranda film izlemek olabilir
yedigim en iyi patates cipsi. baharatlı olanına doyum olmayan, schlotzkysin menülerinde mutlaka bulunan, incecik patates.
Sade patates cipsi kadar lezzetlisi yok. O yuzden Lays her zaman tercihimdir. Cok karisik oldu mu cipsin de tadi kamiyor.
#aşk hayata bakış açımızı değiştirir aşk önemli
#uykusuzaytek karikatür önemli. gülmek için şart
#ks sosyalleşmek için sormak cevaplamak lazım
Partnerimle küçük bir koltukta ince bir örtüye sarılmış şekilde film izlemek. Ama sadece özel günlerde monotonlasmadan
Hayallerim ve hedeflerimdi. Simdi hicbiri yok. Keyif alinca, hayatin yasamaya deger oldugunu dusununce paylasirim.
Eskiden yagda kizartildigi için yemezdim cok canim isterdi simdi ise harika fırından yagsiz hele birde yaninda yogurt ve baharat offf🥰
Hayattan keyif almam için yeterince ve fazlası ile bir çok aktiviteye katılıyorum zaten tiyatro klübleri var
Cips falan çok sevmemde hayattan keyif aldıran şeyler Arabada son ses müzik dinlemek chill makas eşliğinde, pc oyunları ve para harcamak
Hayattan en keyif aldığım anlar;
-sevdiceğime sarılmak
-kedimi öpmek
-yemek yemek (en çok) :)
Sevmek sevilmek gerçek aşk ve gerçek aşkımla geçirdiğim tüm güzel anlar işte bu hayattan keyif almamı sağlayan önemli bir faktör
Hayattan keyif almak için genelde pek bir kalıbım yok ama bir kaç şey söylemek gerekirse müzik dinlemek ve doğada vakit geçirmek diyebilirim.
Hafta sonu kiz arkadaşımı alip kiz kulesi şamdan da türk kahvesi keyfi yaşamak ve en önemlisi gözlerinin içine bakip mutluluğu yaşamak
Tabi ki de güzel bir manzaraya sahip Kamp alanında çadırımın içindeki sıcacık uyku tulumunda uyandıktan sonra enfes bir kahvaltı yapmak