Şimdi biz arkadaşlarla waffle yemeye gideceğiz. Ben diyorum kahve onlar diyor çay. Sizce waffle yanında en güzel hangisi gidiyor? soruyu beğenenlere benden waffle 🤪🤪
Çay meyveli ve şerbetli tatlılarla, kahve çikolatalı ve hamurlu tatlılarla daha iyi gider bence. Ben 2009'dan beri çay içmiyorum o ayrı konu. Ben kahveciyim ve benim için kahvenin saati yoktur. Sabah uyanınca ya da gece uykudan uyanınca bile içerim. Canım çekti yine gidip kahvemi yapayım bari.
Waffle yanına kahve iyi gider tabiki. Canım çayım bu konuda geride kalıyor ama ne yapalım. Waffle yersem yanında çay değilde kahve tercih ediyorum ben, çayla denedim mi? evet denedim, güzel olmuyor, yani bana göre öyle en azından.
Bu arada baya zamandır waffle yapmıyorum o geldi aklıma, en kısa zamanda yaparım, çikolata sosumda var, bir tatlı için almıştım baya kaldı geriye.
Bana soracak olursan bence waffle yanında kahve daha iyi gider waffle zaten meyveli çikolatalı karışık bir tatlı atıştırmalık türü onun yanında kakaolu kahveli çikolatalı içeceklerin daha iyi gideceğini düşünüyorum latte macchiato falan gider
Kahve içilir bunu paylasmayaydin iyiydi uzun zamandid yemiyordum aklimda ds yokken düşürdün şimdi zaten sabah aksam yemek dusunuyom hamburger pide lahmacun pizza kumru diyerek