RTÜK'ten daha beteri var mı diye düşünürkenİran Radyo Televizyon Kurumu'nun getirdiği yasaklar gündem oldu. İran'da kadınların televizyonda yer alan herhangi bir yapımda pizza yemesi yasaklanmış, kışkırtıcı olduğu düşünülerek. Sorun kadınların pizza yerken kışkırtıcı olması mı, yoksa kadını yalnızca obje olarak görenler mi? Yorum sizinn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
abazan olana kadının ya da erkeğin her hareketi kışkırtıcı tahrik edicidir öz olarak çünkü cinsellik düşkünü bireyler hayatlarını bunun üstüne kurduğundan tüm etkenler onları tetikler başka yeterlilikleri yoktur amaçsızlardır böyle bakarsanız sorunlu insanlar yüzünden birçok şeyin tahrik unsuru olduğunu savunduklarını görürsünüz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
İran böyle kadınlarına baskı yapıyor. Sonra o kadınlar parasal durumu varsa en yakın ülke Türkiye ye kaçıyorlar. Parası olmayan varsa Türkiye’den ilk okul mezunu olup ailesinin yanında yaşamak üzere anlaşıp evlenen üniversite mezunu kızlar görüyorum. Yeterki İran’dan çıkalım neresi olursa olsun diyorlar. Üzücü
Kadınların konuşmadığı ve özgür olmadığı bir ülkede bende yaşamak istemem00 Yorumla
Mehzepsel islam fıkhında kadının varlığı fitne olarak kabul edilir o sebeple mehzep fıkhı ile yönetilen ülkelerde bu tür şeylerin olmasına çok şaşırmayın. Konuya hakim olmayanlar için kısaca belirteyim mehzep fıkhı rivayetlerin delil kabul edilerek oluşturulmuş bir hukuklar bütünüdür.
00 Yorumla
Kışkırtıcı mı? Hunharca yemek yiyor insan. Neresi kışkırtıcı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
118
Cevap
141Cevap
- +1 yıl
Selam gadası 🙃
Ya bu insanlarda neye karar vereceğini şaşırdı. Bence artık bu tür davalarda birilerinin etkisinin çok olduğunu düşünüyorum. Böyle birşeyin olabilmesi için insanın aklından zorunun olması gerekiyor. Aklı başında olan bir insanın böyle birşeyi düşünüyor olması çok ilginçtir.80 Yorumla - +1 yıl
Ülke de damacana dan tahrik olup damacana ye tecavüz edenler var sen kadının pizza yemesi diyorsun :)) etmeni sence öyle insanı
60 Yorumla - +1 yıl
Normalde pizza yemeleri kışkırtıcı değil neden BÖyke bir yasak gelmiş anlamak zor
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Çevrenize bir bakın , size göre kadını obje olarak görmeyen, medenice , modern şekilde iletişim içinde olan erkekleri düşünün. En alakasız dediğiniz , en masum gördüğünüz erkeğin bile bakışlarının ardında mutlaka size yönelik bir eğilim vardır. Bunu bilmiyor olduğunuz için , bazı erkekleri " obje " olarak görüyor statüsüne koyuyorsunuz. Ama iş burada da bitmiyor. Onları da yanlış kişiler olarak koyuyorsunuz. Bahsettiğim eğilimsel düşünce yüzde 98 erkekte var. Yanlış tanımlama yaptığınız kısım ise , kadınları aldatan sömüren cinsellik olarak kandıran cinsel araç olarak gören erkek kitlesinin maalesef, bir çok kadın tarafından seviyeli modern , vizyon sahibi, elit , cool vb. Gördükleri erkeklerden oluşuyor olması gerçeği. Umarım bir gün gerçekten uyanırsınız ve kadın şahsiyetinin avuntularla değil, kadının haysiyetini , asaletini artıran unsurlar içinde yer aldığını ve işte o zaman kadının cinsel obje olarak değil , insan olarak görülmesinin güzelliğini anlayabilir ve yaşayabilirsiniz.
10 Yorumla - +1 yıl
Kadını obje olarak görenleri eleştirmenin yanında kadını obje olarak gösterenleri de eleştirmemek bir iki yüzlülüktür.
Her ikisi de kabul edilemez.
Mesela neden magnum reklamlarını sadece belli tip kadınlara yaptırıyorlar ve hediye arabaları sadece kadınlara sürdürüyorlar hiç düşündünüz mü?10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Abazan sapığa göre öyle Zaten şerefsiz sapıklar Kadıni görür görmez tahrik oluyor Cinselliğe açlar işte Bu azgınlık gerçekten başa bela ya Ben Erkek olarak bende Sapiklik yok ama arada açık kızdan tahrik olma olabiliyor Zorla bakmamaya çalışıyorum tövbe estağfurullah diyerek En güzeli evde temiz bir 31 ile Rahatlamak O zaman kimseye bakmazsiniz
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
O sozde modern, medeni dediginiz bati napiyor, kadini obje olarak kullanmiyir mu? Dondurma reklamlarinda neden seksi seksi isiriyor kadin dondurmayi? Modeller bile ne ise yariyor? Hepsi obje olarak kullaniliyor ama onlar gozunuze batmiyor. Hepsi erkekleri tahrik etmek icin degil mi?
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Yorumlarda bi suru kus beyinli olayin iranda oldugundan habersiz rtuke giydiriyor. Neden? Cunku okumadan her duyduguna atlayan bi kitke var. Okumaktan aciz atip tutuyorlar. Sirf yazinin ilk kelimesinde rtuk yaziyor onu gormeleri yetti. Paylasan da zaten bunu amaclamis belli. Cahil bi nesil yetisiyor yazik.
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bence komple dizileri bitirsinler
pizzada yemesinler lahmacunda zaten türk dizileri genel anlamda sacma
gögüsden menemen yalayanini bile gördük yani
nasil bir sapkınlık sen düşün
türkler pizzayıda değişik yedirir oyuncuya bilmem anlatabiliyormuyum?
sorun pizzada değil kadindada değil00 Yorumla - +1 yıl
Saçmalık.. yemek yiyen insanı kışkırtıcı bulan bi toplum istekli bir toplumdur... müslümanlıkla alakası yoktur.. yemek yiyen birisini kışkırtıcı bulmak nedir
31 Yorumla- +1 yıl
Istekli değil ya v s a k neden sansurluyorsun k. s yapma bunu bana.. bari bana yapma
- +1 yıl
Değişik bir bakış açısı. Pizzaya gelene kadar daha çok şey var ama demek ki İran’lılar böyle seviyor. Netice de beyin yerine sünger taşıdıklarını düşündüğüm için kadınlar üzerinden yapılan yasakların her türlüsü zaten akıl dışı kalıyor benim için.
10 Yorumla RTÜK ne yapıyor ki... Dizilere bak... Hep aldatma yasak aşk... Gençleri evlilik dışı ilişkiye yönlendirme... Namusuna sahip çıkana ezik muamelesi yapma...
20 YorumlaSorun polemik yaratma çabasıdır. Bir kadını yemek yerken görmek bile erkeğe kışkırtıcı geliyorsa gitsin acil tedavi olsun.
İran kadar saçma her manevi ve dini değeri suistimal eden ülke görmedim... Reziller00 YorumlaEğer barbekü sosu kullanıyorlarsa tabiki kışkırtıcı eteğin altından ayak bileğinin görünmesi gibi bir şey sonuçta
20 YorumlaBakış açısı diyelim.. Bir kişinin fikri neyse zikri de odur bence. Bu yasağı koyan bir insanın kızın pizza yemesini kafasında nasıl canlandırdığı ile alakalı..
00 Yorumla- +1 yıl
Irandaki erkekler pizza yiyen kadina kiskiyor mu. n? Bu ne sacma bir sey yaa 🙄 iyice erkek milletinden ve zihniyetinden tiksinmeye baslicaz boyle seyleri duyarak
02 Yorumla- +1 yıl
erkekle kadını hangi mantıkla kıyaslıyorsun
- +1 yıl
Soruyu mu okumadin sen? Sirf muhalefet olmak icin niye yaziyosun?
- m+1 yıl
Vejetaryen olduğum için et ürünlerini barındıran yiyecekleri yiyen birini görünce midem "hadi kalk gidiyoruz der" açıkça..
Peynirli pizza yiyen bir tık çekici gelebilir.00 Yorumla - m+1 yıl
Geçen gün arkadaşım pizza ısmarladı bundan mıydı püüü insanlara da güvenemiycez artık akdkskd
30 Yorumla - +1 yıl
Bilmiyorum ama bana hep seksi gelmiştir. Böyle dudaklarının kenarinin ketçap mayonez. Olması falan çok çok çekici olmalarını sağlıyor tabi benim için
10 Yorumla yani anlamadım pizza ve seksilik. ama iran orası bu konularda kapalı bir toplum bence cok da üzerlerine gitmemek lazım. zamanla onlarda evrilecek.
10 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya her şeyi ağzımıza alıyoruz ztn her şey kışkırtıcı o zaman gel sk mi dioz şimdi
24 Yorumla- +1 yıl
İran bence komple kadınları ülkesinden göndersinler. Başka türlü iflah olmaz bunlar (!)
Zihniyetine tükürdüklerim..00 Yorumlaİran = islam zanneden angutlara duyurulur...
Ehli sünnet düşmanı şiilerin dengesizligine bir numune daha...00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yani söz konusu Araplar olunca kulağa normal geliyor yani evet ırkçı değilim ama bu kaçıncı oldu sürekli bir kadını aşağılama var yok İran yok Arabistan bıktık yani be yıl 2021 hala zihinlerindeki mağara da yaşayan insanlar var
01 Yorumla - +1 yıl
Sorun yemekten tahrik olan davarda. Ona çözüm bulunmasın, yemek yeme görünteleri yasaklansın. Ne saçma hareketler =)
00 Yorumla - +1 yıl
İnanılmaz.. Bu insanlar gerçekten kafayı yemiş. Pizza yemenin tam olarak neresi kışkırtıcı olabilir. Ruh hastaları.
00 Yorumla Ebesinin... ıymış artık ya. Kadının nefes alması bile teşhircilik olacak yakında. Ne tür sapkın bunlar arkadaş.
00 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar saçma pizzayı neye benzetiyolar acaba? Düşündüğüm şey ise yasağı koyanların bir psikolojik danışmana başvursun.
00 Yorumla - +1 yıl
Söyle haberleri her okuduğumda Allaha birkez daha sükrediyorum, Atatürk gibi bir lideri bize bahşettiği için..
00 Yorumla Zihniyeti bok olanı her şey tahrik eder o gözün gördüğünden değil kafalarının içindeki süzgeç farklı çalışıyor. Böyle şey mi olur.
00 YorumlaNiyet kötü ise her şey kışkırtıcı olur. Önce niyetin temiz olması lazım.
10 Yorumla- +1 yıl
Kızlar gelin pizza yiyelim😁😁😁😁😄😄
12 Yorumla- +1 yıl
Kışkırtma beni ama😄😄😄😄
- +1 yıl
Yani insan gibi yemeleri uygun böyle şımarık görmemiş gibi yeseler göze batar tabiki.
10 Yorumla - +1 yıl
kadınları; o fotoğraftaki sadece kolu görünen adam kışkırtmış olabilir :D
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rutuk baskani pizza yiyen bi kadindan tahrik olmus yasak koymus herhalde baska bir aciklamasi olamaz
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. kadının pizza yemesi kışkırtıcı değil, kadını obje olarak gören ise bütün dünya... her reklamda cinsellik vurgulanacağı zaman kadın figürü kullanılır... buna da tepki vermeli bütün kadınlar
00 Yorumla- +1 yıl
Nimet lan o böyle bir şey düşünen varsada onun ta a...
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Pizza yemek ve kışkırtmak arasında ki ilişkiyi hala çözemedim.
00 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın en istekli kadınlarının barındığı ülke iran bu kararı hangi kafayla almış
00 Yorumla pizzayı kadın ağzıyla yemesimi kışkıtıyormuş :D neresiyle yiyecek peki
00 YorumlaYa iran orası
Cinselliği bastırırsan kıskırtıcı gelir tabi00 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki değil. Bir insanı kışkırtıcı yapan objeler değil tavırlarıdır.
00 Yorumla - +1 yıl
Türkiye'de de yakında gelir dışarıda ice cream yalayamıyor çoğu kişi
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 494 cevap paylaştı. Evet kışkırtıcı ama ne var ki yani bunda, bu kadınların problemi değil ki 🙄
00 Yorumla- +1 yıl
Pizzanın kadını kışkırtacağı aklıma bile gelmezdi..
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Saçma hadi spagetti olsa bir nebze belki de pizza ne alaka sırf ağza alınarak yeniyo diye p. nisi çağrıştırdığını düşünmek sapık bir zihniyetin ürünüdür.
00 Yorumla - +1 yıl
dondurma yemeleri bile beni tahrik etmez. amacının yemek yemek olduğunu bildiğim sürece tahrik olmam saçma
00 Yorumla - +1 yıl
Yuh artık be bunada tahrik olan psikolojik destek alsın sapik musunuz mk herşeye kalkıyor mu
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. bazen kışkırtıcı olabiliyor. dişlerken ağzının kenarına hafifçe parmak ucu ve diliyle dokunması
00 Yorumla- +1 yıl
Normal bir şekilde yeniliyorsa sorun yok bu her ne olursa olsun
00 Yorumla - +1 yıl
Yemek de yemeyelim toplumda gizli saklı yiyelim bari maazallah yerken tacize filan uğrarız
01 Yorumla- +1 yıl
kadin olmak zormus gerckten 😱
- +1 yıl
Yani obje olarak görüyorlar ki kışkırtıcı demişler ve hiçbir alakası yok.
00 Yorumla - +1 yıl
Damacanaya hallenen insanların olduğu bir dünyada evet denilebilir.
00 Yorumla - +1 yıl
Zaten ne yapsak kışkırtıcı awe haplık bu kafalar💊💊💊😂
00 Yorumla - +1 yıl
üç deyince nefes almayı da bırakıyoruz hadi bakalım
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pizzadan etkilenen beyinler, hastalıklı ruh hallerinin gostergesidir.
00 Yorumla- +1 yıl
dinci hocalar her şeyden tahrik oluyor, hepsi geberse de gitse
00 Yorumla - +1 yıl
Bunların da kadınlarla derdi bitmiyor. Dincilik sapıklıktır, boşuna demiyoruz.
00 Yorumla - +1 yıl
Ne zaman gericilik başlasa ilk tehlike kadın haklarınadır. - Bahriye Üçok
00 Yorumla Bence dürüm yerken daha çok kışkırmaları lazım, awkodumunun primat aşağısı yobaz insansılarının.
00 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde her şeye tahrik olmasın yazdığım yazılar kaldırılıyor benimde bu sitede
01 Yorumla- +1 yıl
admin tahrik oluyor demkki 🤣
- Devamını Gör (199)
Devamını Gör(254)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi