Yeme & İçme Gece gece bana noodle perileri geldi. Size ne perileri geldi? MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kırmak olmaz gidip yapicaz mecbur 🧚🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl Hepiciginize iyi geceler 😘 Gece gece bana noodle perileri geldi. Size ne perileri geldi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BeeenCansu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ayy ben de yapacağım şimdi ben bir tavuk bir domates karıştır yap bak çok güzel oluyor 1 2 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Domatesli noddle yokkiii Yorumla BeeenCansu +1 yıl Nasıl yok neli var Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bende sabah kahvaltıda cornflakes yedim akşam da noodle 🍜 soya sosu da ekledim, bu nasıl beslenme düzeni bendeki de 😂😀😀 0 0 Yorumla
Joesxs Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Noodle yenir mi be midesiz. Direk kanser ye daha iyi 0 4 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Olur olur yeriz Yorumla Joesxs +1 yıl Kuzu git normal salcalı makarna ye noodle ne ya yapmayın Yorumla MyᏇorld +1 yıl Sen benim yediklerimi bir bilsen noodle yediğime şükredersin 😂 Yorumla Joesxs +1 yıl 🤢🤢 Yorumla
plasticwings Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 48% +1 yıl Bana da bi şeyin perilerii geldi ayıp olmasın yazmayayım 1 0 Yorumla
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben noodle'den ve perilerden uçsuz bucaksız nefret ediyorum nefffreeeeett! 0 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl KS de bi gezinip cikmak perileri. Halbuki uykum var 0 0 Yorumla
MUAY7578 Takip Et Guru Yaş: 53 +1 yıl Gecenin geç valitlerinde uyku perileri gelmeye başlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saç rengin çok kötü bence daha güzel bir renge boyayabilirsin 0 2 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Şu an koyu kumrall saçlarım 😀 resim eski Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi iyi 👍🏻 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl gece çok geç saate kadar çalıştım..gelse gelse uyku perileri gelmiştir.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece nasıl yiyorsun onu ya midemi bozuyor o benim gündüz yiyince 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Valla 3 dk önce aklımdan geçti :DSucuklu yumurta ile noddle arasında gidip geliyorum 0 0 Yorumla
Yeis00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Keşke gebersem perileri 🧚♀️ 0 1 Yorumla MyᏇorld +1 yıl O peri benden hiç gitmiyor Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç kimse gelmedi vallahi 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sende peri gibi varlığın ile yokluğun bir zaten 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl O ne yaw :) Eros un okları olmasın onlar 0 0 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Uyku perileri geldi 0 1 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Bi bana gelmiyor şu uyku perisi Yorumla
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Kebap perileri 0 4 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Büyük oynuyon senn Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Cinlerim var Yorumla MyᏇorld +1 yıl Evet perilikten çıkmış seninki😂 Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Benim cinler senin perileri görmüş beğenmiş Yorumla
Knslann Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Noodle çok zararlı yeme bence 0 3 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Her öğün yiyorum üf banane Yorumla Knslann +1 yıl Gözlerin hala güzelmiş Yorumla Knslann +1 yıl Valla ben bilmem kısırlık yapıyormuş araştırdım Yorumla
Emre_ks Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hiçbir şeyinki gelmedi ama keşke sen gelsen 0 2 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Uyu rüyanda gelirim belki Yorumla Emre_ks +1 yıl Hemen uyuyorum, uzak değiliz zaten, uyanmadan gelmiş olursun Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Bana patates kizartmasi 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Banada lahmacun 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Knkmm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ayy ben de yapacağım şimdi ben bir tavuk bir domates karıştır yap bak çok güzel oluyor
Domatesli noddle yokkiii
Nasıl yok neli var
bende sabah kahvaltıda cornflakes yedim akşam da noodle 🍜 soya sosu da ekledim, bu nasıl beslenme düzeni bendeki de 😂😀😀
Noodle yenir mi be midesiz. Direk kanser ye daha iyi
Olur olur yeriz
Kuzu git normal salcalı makarna ye noodle ne ya yapmayın
Sen benim yediklerimi bir bilsen noodle yediğime şükredersin 😂
🤢🤢
Bana da bi şeyin perilerii geldi ayıp olmasın yazmayayım
Ben noodle'den ve perilerden uçsuz bucaksız nefret ediyorum nefffreeeeett!
KS de bi gezinip cikmak perileri. Halbuki uykum var
Gecenin geç valitlerinde uyku perileri gelmeye başlar.
Saç rengin çok kötü bence daha güzel bir renge boyayabilirsin
Şu an koyu kumrall saçlarım 😀 resim eski
İyi iyi 👍🏻
gece çok geç saate kadar çalıştım..
gelse gelse uyku perileri gelmiştir..
Gece nasıl yiyorsun onu ya midemi bozuyor o benim gündüz yiyince
Valla 3 dk önce aklımdan geçti :D
Sucuklu yumurta ile noddle arasında gidip geliyorum
Keşke gebersem perileri 🧚♀️
O peri benden hiç gitmiyor
Hiç kimse gelmedi vallahi
Sende peri gibi varlığın ile yokluğun bir zaten