Yeme & İçme Ellerimle yaptım nasıl olmuş? SlimShadyisBack Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni almayan kız da ne biliyim. Kendi parmaklarımızla börek yapıyoruz daha ne istiyonuz kızçeler.🤭😄 Ellerimle yaptım nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Şahane görünüyor.. Afiyet olsun.. 1 2 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Teşekkürler. Yorumla joeblack18 +1 yıl Ricalar. Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Görüntüsü her ne kadar hojj olsa da tadına bakmadan bilemeyeceğim diyorum 🤪 1 7 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Göndereyim sana bi tepsi baktirayim tadına.😄 Yorumla birbukre +1 yıl Tatlıyı boş ver sen kupayı yolla bana Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Tatlı değil ki bu börek.😒Olmaz yollamam ben sana kullanılmış şeyi değil sıfırını alicam.😅 Yorumla birbukre +1 yıl Şimdi adres bilgilerimi atıyorum 🤪🤪 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Adrese gerek yok ben seni dünyanın diğer ucundada olsan bulurum 😂 beraber stada gidicez daha Yorumla birbukre +1 yıl Ben çabuk gaza geliyorum şimdi yurdun ortasında holiganlik yaptırma bana dhdjje Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Yap be nolcak sjsksksk nerde okuyosun ki Yorumla
papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba…Elinize sağlık güzel gözüküyor. 1 1 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Teşekkür ederim gelin beraber olsun papatya hanım.😄 Yorumla
yksinkertainen Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Börek olduğunu anlamam uzun sürdü hfjdsk. Yine de başarılı.🧿 1 7 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Teşekkürler. Sen ne sandın ki. Icinde ot var.🤭🤭😁 Yorumla yksinkertainen +1 yıl Antep fıstığı 😅 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Bilemedin cam fıstığı. Ama ben burada senden başka fıstık göremiyorum.🤦🏾♂️🤭 Yorumla yksinkertainen +1 yıl Sağ ol knk. 🦄🌹 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Kanka özele gelsene.😊 Yorumla yksinkertainen +1 yıl Hayır Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl 😒😒 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Offff bende tiramisu yaptım ikisi çok güzel olurdu be kızçe 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ay inanmiyorum nerden ögrendin sen bunun yapilisini? 😍😍😍😍😍canim cekti keske komsu olsaydik arada verirdin 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama el yapimi gibi gözüküyor sanki yaaa. Sen bunu pastaneden alip bizi mi kekliyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gözükmüyor* Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Sacmalama bende hersey doğal.😅Keşke olsaydık komşu ne lazımsa verirdim. Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl 😂😂 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 373 cevap paylaştı. Şu havalara bak bizde yapabiliriz bundan 😂 1 3 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Hayıy yapabilemezsin.😁😄 Yorumla Hemeraa +1 yıl Yaparım yaparım 😂 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Hıhı yaparsın bekle.😄 Yorumla
derinhislerr Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hazir satilmiyo mu bunlar 1 5 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Yok be sende ben öyle hazırcı değilim hamurunu bile kendim açtım.😂 Yorumla derinhislerr +1 yıl Oo tebrikssss Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Sağol göndereyim bi tepsi?😄 Yorumla derinhislerr +1 yıl Tombis oldum daha borek yemiyorum Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Nolcak sanki tatlılığından bişey mi kaybedicen. Yorumla
hayat0417 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Helal olsun ellerine sağlık. Gönder bize KS ahalisinin ağzı tatlanın. 🙃☺️ 0 9 Yorumla hayat0417 +1 yıl tatlansın* Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Göndereyim konum at.😄 Yorumla hayat0417 +1 yıl yurt dışı boş ver göndermiş kadar oldun teşekkürler 😄 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Olsun mng kargo gibiyim ben yurt içi yurt dışı farkedebilmez.😄 Yorumla hayat0417 +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Konuşalım mı biraz.😊😏 Yorumla hayat0417 +1 yıl Saygılı ve güzel muhabbet edeceksen sorun yok. Konuşalım. Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Tabiki de lafı olmaz. Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
Uzunbirsüreyasta Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl E. lerine sağlık sahane görünüyor. 1 18 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Uzunbirsüreyasta +1 yıl Rica ederim yazım hatası olmuş kusura bakma.😂 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Sorun yok ya alışığız, anladım ben seni.😄 Yorumla Uzunbirsüreyasta +1 yıl Anlayışın için thanks. Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Ne demek göndereyim sanada bi tabak börek seversin?😅 Yorumla Uzunbirsüreyasta +1 yıl 1 tabak gönderme çok kalori olur 1 tanecik gondersen yeterli olur.😂😂 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Bisey olmaz. Sen halinle güzelsin.🤫 Yorumla Uzunbirsüreyasta +1 yıl Teşekkürler, o senin gözlerinin guzel görüşü. 😂 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Evet bakışlarım ve gülüşüm güzeldir teşekkürler.😄O senin gözlerimi gören gözlerinin güzelliği. Yorumla Uzunbirsüreyasta +1 yıl Amaaan amaaaan iltifatlar için teşekkür ediyorum, centilmen man.😂 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Ne demek ki sende yas tutma artık bak neslim tükenmedi hala varim.😄🤭 Yorumla Uzunbirsüreyasta +1 yıl Ahahaha, yasımı bitirdikten sonra düşünürüz anlayışlı sabırlı man 😂😂😂 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Bulmuşken kaybedemem ki seni.🙄😄 birbirimizi kaybederiz ekle en iyisim sen yasını bitirince direkt seyapariz. Yorumla Uzunbirsüreyasta +1 yıl Ahahaha, bu yas bitecek gibi değil hem aha benim Türkan şoray kurallarım var yani katlanabilir misin bana ve kurallara?😂😂 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Söz konusu sen olunca gönder gelsin.😁😄 Yorumla Uzunbirsüreyasta +1 yıl Ahaha inanalım mı? Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Pp sen mısın? Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Inan tabikide. Ekle bekliyorum. Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Güzel görünüyor 1 1 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
_Liya_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Aferin sana 1 1 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Eyvallah janim. Yorumla
BeklemeYapmaŞevkett Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Lan ben bunu gece gece görmek zorunda mıydım! 1 0 Yorumla
Someonlikeyoubealone Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Inanmam kanka 1 4 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Inanma canım yalan borcum mu var.🙄 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Hamurun da bile elim var parmak izim var yaaa. Yorumla Someonlikeyoubealone +1 yıl Max kızartmışsındır sadece Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Sacmalama ben öyle hazırcı değilim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şahane görünüyor.. Afiyet olsun..
Teşekkürler.
Ricalar.
Görüntüsü her ne kadar hojj olsa da tadına bakmadan bilemeyeceğim diyorum 🤪
Göndereyim sana bi tepsi baktirayim tadına.😄
Tatlıyı boş ver sen kupayı yolla bana
Tatlı değil ki bu börek.😒Olmaz yollamam ben sana kullanılmış şeyi değil sıfırını alicam.😅
Şimdi adres bilgilerimi atıyorum 🤪🤪
Adrese gerek yok ben seni dünyanın diğer ucundada olsan bulurum 😂 beraber stada gidicez daha
Ben çabuk gaza geliyorum şimdi yurdun ortasında holiganlik yaptırma bana dhdjje
Yap be nolcak sjsksksk nerde okuyosun ki
Merhaba…
Elinize sağlık güzel gözüküyor.
Teşekkür ederim gelin beraber olsun papatya hanım.😄
Börek olduğunu anlamam uzun sürdü hfjdsk. Yine de başarılı.🧿
Teşekkürler. Sen ne sandın ki. Icinde ot var.🤭🤭😁
Antep fıstığı 😅
Bilemedin cam fıstığı. Ama ben burada senden başka fıstık göremiyorum.🤦🏾♂️🤭
Sağ ol knk. 🦄🌹
Kanka özele gelsene.😊
Hayır
😒😒
Offff bende tiramisu yaptım ikisi çok güzel olurdu be kızçe
Ay inanmiyorum nerden ögrendin sen bunun yapilisini? 😍😍😍😍😍canim cekti keske komsu olsaydik arada verirdin
Ama el yapimi gibi gözüküyor sanki yaaa. Sen bunu pastaneden alip bizi mi kekliyorsun
Gözükmüyor*
Sacmalama bende hersey doğal.😅Keşke olsaydık komşu ne lazımsa verirdim.
😂😂
Şu havalara bak bizde yapabiliriz bundan 😂
Hayıy yapabilemezsin.😁😄
Yaparım yaparım 😂
Hıhı yaparsın bekle.😄
Hazir satilmiyo mu bunlar
Yok be sende ben öyle hazırcı değilim hamurunu bile kendim açtım.😂
Oo tebrikssss
Sağol göndereyim bi tepsi?😄
Tombis oldum daha borek yemiyorum
Nolcak sanki tatlılığından bişey mi kaybedicen.
Helal olsun ellerine sağlık. Gönder bize KS ahalisinin ağzı tatlanın. 🙃☺️
tatlansın*
Göndereyim konum at.😄
yurt dışı boş ver göndermiş kadar oldun teşekkürler 😄
Olsun mng kargo gibiyim ben yurt içi yurt dışı farkedebilmez.😄
Teşekkürler 😊
Konuşalım mı biraz.😊😏
Saygılı ve güzel muhabbet edeceksen sorun yok. Konuşalım.
Tabiki de lafı olmaz.
😊😊😊
E. lerine sağlık sahane görünüyor.
Teşekkür ederim.
Rica ederim yazım hatası olmuş kusura bakma.😂
Sorun yok ya alışığız, anladım ben seni.😄
Anlayışın için thanks.
Ne demek göndereyim sanada bi tabak börek seversin?😅
1 tabak gönderme çok kalori olur 1 tanecik gondersen yeterli olur.😂😂
Bisey olmaz. Sen halinle güzelsin.🤫
Teşekkürler, o senin gözlerinin guzel görüşü. 😂
Evet bakışlarım ve gülüşüm güzeldir teşekkürler.😄O senin gözlerimi gören gözlerinin güzelliği.
Amaaan amaaaan iltifatlar için teşekkür ediyorum, centilmen man.😂
Ne demek ki sende yas tutma artık bak neslim tükenmedi hala varim.😄🤭
Ahahaha, yasımı bitirdikten sonra düşünürüz anlayışlı sabırlı man 😂😂😂
Bulmuşken kaybedemem ki seni.🙄😄 birbirimizi kaybederiz ekle en iyisim sen yasını bitirince direkt seyapariz.
Ahahaha, bu yas bitecek gibi değil hem aha benim Türkan şoray kurallarım var yani katlanabilir misin bana ve kurallara?😂😂
Söz konusu sen olunca gönder gelsin.😁😄
Ahaha inanalım mı?
Pp sen mısın?
Inan tabikide. Ekle bekliyorum.
Güzel görünüyor
Teşekkürler.
Aferin sana
Eyvallah janim.
Kızlara taş çıkartırsın
Lan ben bunu gece gece görmek zorunda mıydım!
Inanmam kanka
Inanma canım yalan borcum mu var.🙄
Hamurun da bile elim var parmak izim var yaaa.
Max kızartmışsındır sadece
Sacmalama ben öyle hazırcı değilim.