Abi döner sipariş ettim 2 tane ama 3 yapmışım neyse ben bunu düzeltim dedim 2 yapim dedim bu sefer de diyor ki 6 tl lik bi şey bul ben üşendim bunu 3 yaptım Yine zmdnsk Korktuğum şey ne biliyor musunuz 2 kere 3 tane döner sipariş verecek kadar beyinsiz olabilir miyim Nolur olmasın be
Güncellemeler
+1 yıl
Yedim dksmjsn haber verim dedim 3 tane geldi ve mikemmeldi tek sıkıntı çok mayonezli olmasıydı İlk defa anama babama yemek yedirmenin gururu var desem ✌🏻☺️
Evet 🤗 dışarda yedirmek istiyordum ama hiç kısmet olmadı ben de eve sipariş ettim bi de saçma gelicek biliyorum ama benim annem kendi başıma bir şey yapmamı istemez illa biri yardım etcek oturdum programı indirdim adresi bilgileri girdim seçtim siparişi verdim ve gurur duydum biliyorum çok saçma ama ne bilim işte ki sipariş vermeden önce annem tutturdu yapamazsın diye ne diyebilirim öz güvensizliğimin en büyük kaynağı... Bi de kendi paranla bir şeyler ısmalamak da çok hoşmuş he djjdndj
Aysima öyle özgüvensiz olma. 😉 sipariş vermekte bir şey yok. Aklına takılan olursa da sorarsın zaten. 😄 Bende mesleğe ilk başladığım da aileme yemek ısmarlamıştım, biliyorum onun zevki bir başka güzel oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Jdjeueueue sende benim gibi heyecanlıdın , telefon etmeden önce iyice i planliyom ne diyceğimi , yanlış söylemiyom de falan dhehgejeb
He ya mesela cümle öküz gibi durmasın diye merhaba dedim insan bi teşekkür eder sonunda ama yok unuttum 😂
Merhaba mı sen benden de beter çıktın djsbhsebde
Niye be demesemiydim skkdkdj
İyi bide şey deseydin, gününüz müstarip geçsin inşallah kuryeci beyy jdndhe
Bende bi kere aileye ısmarlamıştım , baya da hava atıyodum abime ama , para abimindi ve onun haberi yoktu xbjdjduejf
Oha akjsndjd çok iyi lan 😂
Hahahah evvett abimin yatağının yanında buldum dedim ki benim param var , o da dediki eee napiyim lan deli dedi fndbhr
Haklı gibi sanki skjsjdns
Hayır evlat , bu bir görev di ve yaptım ben bunu başardım , simdi emekli olma vakti
😃😂
😉😍😎
İlkinde değil de ikinci ve 3 siparişte adama ayran getir diyorum, adam gidiyor kola getiriyordu. 😄
Olsun benimki gibi korkulu dakikalar yaşamamışsın en azından 🥴
Olsun ilklerde olur öyle şey. Ailene yemek mı ısmarladın?
Evet 🤗 dışarda yedirmek istiyordum ama hiç kısmet olmadı ben de eve sipariş ettim bi de saçma gelicek biliyorum ama benim annem kendi başıma bir şey yapmamı istemez illa biri yardım etcek oturdum programı indirdim adresi bilgileri girdim seçtim siparişi verdim ve gurur duydum biliyorum çok saçma ama ne bilim işte ki sipariş vermeden önce annem tutturdu yapamazsın diye ne diyebilirim öz güvensizliğimin en büyük kaynağı... Bi de kendi paranla bir şeyler ısmalamak da çok hoşmuş he djjdndj
Aysima öyle özgüvensiz olma. 😉 sipariş vermekte bir şey yok. Aklına takılan olursa da sorarsın zaten. 😄
Bende mesleğe ilk başladığım da aileme yemek ısmarlamıştım, biliyorum onun zevki bir başka güzel oluyor.
Öyle sağ ol
Rica ederim 😊
Tek seferde 3 ayrı sipariş çekemiyorsun balım bunu başarabildiysen helal olsun zaten ☹️
Ha iyi bari 😃😂🤦🏻
Sıkıntı yok devammm afiyet olsun 😂😅
Seol yewrukuş dkkdjd
Ne demek efenim ahahahhs
İlk siparişi biraz önce yaptım indirim kodu geldi diye normalde dışarıdan yiyen biri değildim, hata yapacak kadar okumamazlık yapmadım :(
Dağıt konu komşuya bisey olmazda aynı donerciden iki farklı kurye iki siparişi getirip kapıda karsilassalar komik olur ama 🤣🤣
Genelde ilkler acemice olur her zaman 😂
O potansiyel var gibi 😂😂
hatalı sipariş :D
Yok olmadi