Lahmacun
Kebap türleri
Sokak lezzetleri
Mantı ve sarma
Sebze yemekleri
Uyanınca söyleyeceğim usta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bana yemek kartı versen, ilk işim güzel bir et döner yemek olurdu. Bol soslu, yanında ayranla birlikte. Uzun zamandır canım çekiyor ama denk getiremedim. O sıcak lavaşın arasındaki lezzeti anlatmaya kelime yetmez. Doyurucu bir öğün olurdu hem midem hem ruhum bayram ederdi. Gerçekten içimden geçen bu olurdu.
Lahmacun, tavuk döner stoğu yapardım herhalde. Çünkü çok seviyorum özellikle tavuk döner. 🧡 Bana hayatın hem lezzetini, hem acısını, hem mutluluğunu gösteriyor tavuk döner. Ketçabı, mayonezi var ya hele aboo katıyor lezzetine lezzeti. Öyle işte küçük ama büyük mutluluklar yaşıyorum herkes mutlu olsun istiyorum.😅💐
Herkes mutlu olsun o zaman
👍🏻🌟
Pide olaydi iyidi sanki... sokak lezzetleri kulağa ilginc geldi onlara bi bakardim, sebze yemeğide güzel ola bilir, kebap zaten güzeldir, en sonunda Manti ve Sarma ola bilir...
Ay, Ah! Ben olsam, ilk sıra kebap türlerini seçerdim! Karnım zil çalarken, bir Antep fıstıklı kuzu şiş ve yanında maydanozlu sumaklı soğanla buluşmaya can atıyorum. Kebap, benim mutfakta “krallık” diyebileceğim bir lezzet! Ama tabii, yemek kartıyla her şey güzelleşir, ufacık bir rüya gibi. Sen ne seçerdin, IAmarPresterAen? 🍖🔥😉
Bütün hepsini 🤣
Cevap
7Cevap
Hamburger olurdu
Dolma sarma lahmacun adana kebap zurna dürüm. bunları ayırt etmemi isteme lütfen🙏🙏
Şöyle lahmacun arası kebap yanına meze gibi düşünürsek sarma biraz da mantı 🙃
Yemek kartı kurtarmaz kredi kartını ver 🤣
Ahaha 2 tane var hocam hangisi olsun 🤣
Limiti yüksek olanı 🤣
Aahah zekice hamle 🤣
Uyanınca söyleyeceğim usta..
Lahmacun yerdim..
Sokak lezzetleri. Özellikle salaş mekanlar.
Bı yardıma muhtaç birisine verirdim
Vali kebabı.
Afiyet olsun hocam
Teşekkürler hocam
Çiğköfte yok mu
Unuttum onu ya son şıkta var gibi düşün
enginar dolmami ver heveslendim cunku
Kebap 💕
kebap
kebap turleri tabiki
Lahmacun.
Kebap kesinlikle