AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Açlıktan geberme noktasına gelen biri yemek seçme şımarıklığını yapamayacağına göre evet yemek seçmek şımarıklık
Herkesin farklı damak zevki vardır. Birinin bir şeyi sevip sevmemesi normal bir şeydir. Damak zevki de herkese göre farklıdır. Farklılıklara saygı duymak zorundayız. Yemek seçmek şımarıklık değildir. Kimse tadını beğenmediği bir yemeği zorla yemek zorunda değil.
Damak zevki herkesin aynı değildir
Tadı hoşuna gitmeyen yemeği zorla yedirmeye çalışmak zorbalıktır
Yemek seçmek şımarıklık değildir
24 yaşındayım bamyadan nefret ederdim. Ama fırında denedim kesinlikle bamya tadı yoktu. Tarifine bak netten fırın bamya diye. Ne alaka her yemeği sevmek mi zorundasın da şımarıklık oluyor ne manyaklar ya
Afrika'ya hakaret olmasın ama makarnaya kafayı bozmuş insanlar buna şımarıklık diyorlar maalesef aksine çok normal bir durum ben begenmediğim yemek oldunmu etrafımda 10 kişi yesin ben yemem sevmedimde bunu derim yani normal
kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum her ne kadar nimet olsa da, herhangi bir yemeğin veya yiyeceğin görüntüsünü tadını sevmemek, beğenmemek gayet normal. herkesin yemek istemediği şeyler olabilir sonuçta.
Ne bulsak yiyelim mi çöp gibi yani yemek bir zevk işidir ben veganım bana neler neler diyorlar çok meraklı bu teyzeler
Yemek Seçmek Şımarıklık Değildir Bu Dertten Baya Muzdarip Olan Birisi Olarak Her İnsan Her Yemeği Yemek Zorunda Gibi Hisseden İnsanların Varlığı Canımı Sıkıyor :(
Ya ne alaka Allah aşkına şimdi ben koyun eti sevmiyorum böyle bir olayla karşılaşmistim sizce ben ne yaptım bilmiyor musunuz 🤣🤣🤣
Beni takip ederken açıklama kısmına yazicam 🤣🤣
Yemek bulamayıp tencerede taş kaynatan insanlar da var dünyada. Bu durumda yemek seçmek şımarıklıktır.
Tadını, dokusunu veya kokusunu sevmiyordur ve yemeyi de tercih etmez. Her insan yiyebileceği her şeyi yemeli diye bir kural yok. Tercih kendisinin yani ısrar edilmesinin de bir anlamı olmaz.
Şımarıklıkla alakası yok bence bende çocukluktan beri sebze yemiyorum şimdi 25 yaşındayım hala tadını bilmedim için yiyemiyorm hiç bir sebzeyi bu kötü birsey ama yapcak bisey yok
Evet yemek seçilmez yenir. Padişahın sol yanında buyuduyseniz ayrı tabiki. O zaman seçersiniz.
Bamya pırasa ve karides dışında herşeyi yiyorum. Damak zevkleri farklı olabilir. Yemekte seçilebilir. Şımarıklıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Değil ama o insanlar da zamanında her istediklerini yiyemedikleri için herhalde bugün böyle düşünüyorlar
Eper 5 yaşında ki bir çocuk deyilsen yemek seçmek şımarıklık değil tabi ki. Herkesin damak zevki farklıdır.
Sevmediğin bir yemeği yemeye bilirsin bu dinde bile normal bir şey teyze biraz kızmış bence ondan öyle söylemiş bende kabak hiç sevmem
Tabii ki de değil. Şımarıklık, yemek istemediğini kibar bir şekilde söylemek yerine burun büküp tiksinmişcesine cevap vermek şımarıklık.
Değildir, hani yoklukta olsak eyvallah şımarıklıktır ama seçme şansımız varken sevdiğimiz şeyi yemeliyiz
Ben de mantar için aynısını derim
Çok severimm
Tamam bir yerde karşıma mantar çıkarsa haber veririm sen yersin ben de senin sevmediğin bi yemeği yerim
Oluuurr
Da benim sevmediğim yemek yokki
Ben de önünden yemeğini alırım 😂
Çok büyük kavga ederiz 😄😄😄
Hayat paylaştıkça güzelleşir beraber yeriz o zaman kavga çıkmamış olur 😂
Benden herseyi işte ama yemeğimi isteme ☹
Sanırım yemeğin için kavga etmemiz gerekicek o yemeği istiyorum 😂
Hayir asla canımı al yemegimi almaaaaa
Aç mı kalıyim 🥺
Kalllllllll
Özelden devam eder misiniz bana bildirim düşüyor
Alakası yok her yemeği sevmek yemek zorunda değiliz
Makarna yemekden bıktım tek yaşadığım için yemek yapamıyorum
Şımarıklik ile ne alakası var sonuçta çoğu şey zamanla değişebilir damak tadi da bunun gibi bir şeydir çocukken sevmediğin sebze veya meyvi belli bir yaştan sonra ben bunu daha önce niye sevmemisim diyebilirsin.
Öldürseler sakat et yigemem ciğer mesala herkesin var istemediği yemek
Çok saçma ben de bir çok yemeği yiyemem midem bulanır hatta kusarım bu şımarıklık falan değil bence
Ya ne alaka damak tadı diye bir şey var böcek yiyen de var onuda mı yiyelim kim ne canı isterse yer
Yemek zevke ve ağız tadına göre değişir bence şımarıklık değil
değil, kişinin sevdigi ve sevmediği yemek çeşitleri olabilir bu doğal
sevgilim bir ay oldu benim ile konuşmuyor bitti mi diyorum ben bitti demeden bitmez diyor?
Hayır değildir. Farkettim ki yemek seçiyormuşum ama bu benim elimde olan bir şey değil yiyemiyorum.
Çoğu zaman şımarıklık olarak görürüm sürekli yemek seçen mıymıntı insanlardan nefret ediyorum.
Bana sarma yapar mısın ama güzel olsun
Yaparız sorun değil ama hepsini yiyeceksin itiraz etmek yok dbdhxhr
Tamam yerim, teşekkürler.
Rica ederim
Şükran cezire
Arap değilim anlamiyorum
Şımarıklık sayılmaz da çok seçici olmak da iyi değil bence
Şımarıklıkla alakası ne 😂 miden almıyorsa.. bamyayı bende sevmem yediğim an midem rahatsızlanıyor niye kendimi zorlayım ki? Sevdik de biz mi yemedik
Şımarıklıktır. Çünkü gerçekten yemekten muaf olsaydın en sevmediğin yemeği bile arardın. Şükretme tarzındaki şeyler umrumda değil. Fakat küresel bir kıtlık var ve sessizce ilerliyor.
Değildir. Çünkü çok çok aç kalsan yerdin doğru ama bu onun tadını güzel yapmazdı mecburiyetten ölmemek için yerdin şımarıklık değil damak zevki yiyemiyorum bamya yiceksen hıyar vereyim
İnek bile ot seciyor.
Hiç bu şekilde düşünmemiştim
Millet uzaya gidiyor bunların tartıştığı şeye bak
Evet bnce öyle annem bna da şımarık diyo
Değil sevmediğim yemeyi yememm
Hayır niye ki herkes her şey i seçebilir
Ben yayla çorabısı harici her şeyi yerim 😎
Alakası yok damak zevki diye bir şey var
Boş konuşmuş teyzen
Alakası yok bende bamya, nohut, ciğer sevmem.
Bamya sevmiyorsan haklısın bamya bende sevmem.
benim doğuştan yemediğm yemekler var sebepsiz
Asla. Ben de patlıcanlı yemekleri yiyemiyorum.
değil alıştırmak önemli çocukları küçük yaşta.
Yani yemekte vardır şımarıklık yapan.
Konu bamya ise bende seçerim. Asla yemem.
Yiyemediğim yemekler var.
Neden olsun ki?
Yemek seçmek çok normal bir şey, beğeneceğin olur, beğenmediğin olur.
A.. Skrm doğru konuş teyze deseydin
Değildir abartılmıyorsa
Bamya sevilmez mi be en sevdiğim yemek
aşırı yemek seçerim kabak, ıspanak, pırasa, kereviz falan ağzıma sürmem ama bu bamyaya ben de bayılıyorum. Etli ve bol limonlu olacak hele off ağzım sulandı 😂
@Bidiesem saydığın bütün yemekleri seviyorum
kilolusundur sen kesin
@Bidiesem 50 kiloyum
Boy?
@Bidiesem 162
Güzelmiş
@Bidiesem evett
Sohbeti bitirmeyip özelden mi devam etsek jsjaks
Evet başka bir şey değildir
Eğer bir rahatsızlığı yoksa EVET ŞIMARIKLIKTIR
Hayır ben de bazı yemeği yemiyorum
Biraz öyledir