Yeme & İçme Biranın yanında ne tüketirsiniz? PamirSparrow Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben en çok eski kaşar, kuru et ya da yeşil zeytin tüketmeyi severim, ya siz? Biranın yanında ne tüketirsiniz? Cevapla Sevgi Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Fıstık, fındık çok iyi gidiyor.. Zeytinde gayet güzel oluyor.. 1 2 Yorumla PamirSparrow +1 yıl Ekşi, mayhoş tatlar çok yakışıyor ☺️ Yorumla joeblack18 +1 yıl Evet... Yorumla
_Dahlia_ Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl Cips çerez güzel gider diye düşünüyorum 1 2 Yorumla PamirSparrow +1 yıl Bir yeme içme fenomeni düşünmez, noktayı koyar 😉 Yorumla _Dahlia_ +1 yıl Koydum haydi 🙂 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kaju fıstık yazın deniz kenarında patates fena gitmez 1 0 Yorumla
miesss Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Eski kaşar :) 1 2 Yorumla PamirSparrow +1 yıl Efsane değil mi :) Yorumla miesss +1 yıl Mükemmel :) Yorumla
ApeXㅤ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kaju veya fıstık. Baharatlı patates de olabilir. 1 1 Yorumla PamirSparrow +1 yıl Kızartma sevmiyorum ama kaju enfes kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fıstık, fındık çok iyi gidiyor.. Zeytinde gayet güzel oluyor..
Ekşi, mayhoş tatlar çok yakışıyor ☺️
Evet...
Cips çerez güzel gider diye düşünüyorum
Bir yeme içme fenomeni düşünmez, noktayı koyar 😉
Koydum haydi 🙂
kaju fıstık yazın deniz kenarında patates fena gitmez
Eski kaşar :)
Efsane değil mi :)
Mükemmel :)
Kaju veya fıstık. Baharatlı patates de olabilir.
Kızartma sevmiyorum ama kaju enfes kanka
Bira sevmiyorum.
Bira içmiyorum
bira tüketmem 🤣