Yeme & İçme Her hafta mutlaka yediğiniz sabit bir yemeğiniz var mı? İnci_tanesiii Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Bizde mutlaka tavuk pilav olur çorbasız gün olmaz.Sizde hangi yemek olur? Her hafta mutlaka yediğiniz sabit bir yemeğiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Flankes1 Takip Et FenomenYoda Yaş: 32 1 ay Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. @inciitanesiii var mı sen söyle 😏😂 1 4 Yorumla u inciitanesiii 1 ay Oha 😀 benim sorum jxjsjd her hafta mutlaka yerim dediğim ne var ya jxjsjx bilemedim Yorumla Flankes1 1 ay @inciitanesiii balık olabilir mi 😏😂 Yorumla u inciitanesiii 1 ay Kışın öyle Yorumla Flankes1 1 ay @inciitanesiii yaz kış hiç yemem 🤦🏻♂️ Yorumla
SsSHestiaSsS Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Balık haftada 2 kere. Babam sezonda stok yapıyor 😅 sezon bitince de yemeye devam ediyoruz. Bizim burada balık sezonu harici satış olmuyor. Marketlerde de levrek ve somon bulunuyor dondurulmuş halde onları da biz sevmiyoruz. 2 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl O değil de aplaTaze fasulye ve bulgur pilavı pişirmeyi becerebilenŞunun gibi gariyi nereden bulabilirim 😝Daş gibi garı heee 😝 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Merhaba 🖐 her gün yediğim sabit yemek yok insan zaten bıkar sanırım. 3 4 günde bir olabilir. 1 2 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Haftada bir? Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Ha yanlış anladım pardon yok ya her hafta sabit bir şey yemeyiz değişir sürekli yemek. Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Oh ne güzel 🙁 bizimkiler de makarnayı eksik etmez 😕😂 1 11 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl 🤣Biri Allah rizasi için sos yapsın su garibe soslu güzel olur ksjshs Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Sağol ya gerçekten 😐 sen davet et de insanlık görsünler 😂 Yorumla hemşizohembipo +1 yıl Üşenmesinde kendi yapsın eli ayağı tutuyo çok şükür Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl @hemşizohembipo Şükür. ama karışmayın lütfen görüşüme :)) Yorumla hemşizohembipo +1 yıl Niye karışmıyorum yasak mı 😅 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl @hemşizohembipo evet 😄 Aha da tabelayı astım hadi bakalım "Girişler kapalı🚫" Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Hahaha🤣 Yorumla hemşizohembipo +1 yıl Yasakları çiğnemekte nasıl güzeeeel 😂😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 😐😤 Yorumla hemşizohembipo +1 yıl Yorumlarımı silebilirsin? Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Kalsın kalsın ciddi değilim Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pilav, makarna, patates kızartması... vs. Aboneyiz bunlara 😄 2 0 Yorumla
Phantaso22 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Tavuk hastasıyım. Haftanın her günü yiyebilirim. O derece tavuk delisi bir insanım 😁 hafta da 2-3 kez yerim mutlaka fazlası olur eksiği olmaz 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kızartma patatesi nerde görsem yerim. Haftada 2 kez garanti. 1 0 Yorumla
7even7 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Haftada birer gün olmak üzere balık, beyaz et ve kırmızı et yiyorum. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Ay maziler ndjd her hafta mutlaka balık olur hatta cumartesi gunleri balık pazar tavuk olur jsjsjs 1 5 Yorumla Flankes1 1 ay Kendi kendine mi cevap veriyorsun 😏🤦🏻♂️ Yorumla u inciitanesiii 1 ay Evet 😀 Yorumla Flankes1 1 ay Acemi modlar görmesin 😏😂 Yorumla u inciitanesiii 1 ay 😀gormezler anlarlar 4 yil onceki hesabim ve silinen hesabim olduğunu Yorumla Flankes1 1 ay Peki bakalım 🙃Rahmetli hesabına fazla rahatsızlık vermeyelim 😏😂 Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Şimdilik yok ama kilomu verip istediğim kiloya ulaşınca her on günde bir zengin bir kahvaltı sofrası kurmak istiyorum kendime. 0 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 832 cevap paylaştı. Her hafta aynı yemek pek olmuyor galiba genelde köfte olabiliyor 1 0 Yorumla
xxgksllxx Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Portakallı pırasa 😂😂 1 4 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Ördek değilmiydi o ksishs Yorumla xxgksllxx +1 yıl Yok hayır benim ruhum fakir ördek alamam en iyisi pırasa 😂😂 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Aga beee🌸🌸🤣 Yorumla xxgksllxx +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ppars Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Haftada bir gün bile olsa mutlaka balık yemeye özen gösteriyorum. 1 0 Yorumla
IIamsupergirll Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Her hafta değil ama ayda mutlaka 2 defa balım yerim 1 2 Yorumla IIamsupergirll +1 yıl Balık Yorumla Lkhgff +1 yıl Ilam bise sorcam Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Sabit yemeğim yok, sabit olan bebe bisküvim var. 1 0 Yorumla
Karanlık-cosmos Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Her hafta yaptığımız yemek yok 1 0 Yorumla
Siyahzebra Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Pilav , makarna 😂😂 acil durum butonu🤣 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tavuklu pilav bizdede her hafta oluyor. 1 0 Yorumla
Sv_Shidoshi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Corba ( ne oldugunun bir onemi yok) hergun icerim 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 44 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her hafta muhakkak tavuklu bezelye yerim. 1 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Sabahları yumurta 🌹 1 2 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Bak bunu iyi dedin... onsuz sofraya oturulmuyor yaaa Yorumla Onuradr +1 yıl Diyet için birebir. Karnı tıkıyor. Protein kaynağı. Olmaz ise olmaz. Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tantuni mutlaka yerim. Haftası geçmez hiç 0 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 442 cevap paylaştı. Salçalı Makarna🍝 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mantı 0 0 Yorumla
Xmayısınkızı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ciğer kavurma. Şarttır ve kırmızı çizgimizdir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
@inciitanesiii var mı sen söyle 😏😂
Oha 😀 benim sorum jxjsjd her hafta mutlaka yerim dediğim ne var ya jxjsjx bilemedim
@inciitanesiii balık olabilir mi 😏😂
Kışın öyle
@inciitanesiii yaz kış hiç yemem 🤦🏻♂️
Balık haftada 2 kere. Babam sezonda stok yapıyor 😅 sezon bitince de yemeye devam ediyoruz. Bizim burada balık sezonu harici satış olmuyor. Marketlerde de levrek ve somon bulunuyor dondurulmuş halde onları da biz sevmiyoruz.
O değil de apla
Taze fasulye ve bulgur pilavı pişirmeyi becerebilen
Şunun gibi gariyi nereden bulabilirim 😝
Merhaba 🖐 her gün yediğim sabit yemek yok insan zaten bıkar sanırım. 3 4 günde bir olabilir.
Haftada bir?
Ha yanlış anladım pardon yok ya her hafta sabit bir şey yemeyiz değişir sürekli yemek.
Oh ne güzel 🙁 bizimkiler de makarnayı eksik etmez 😕😂
🤣Biri Allah rizasi için sos yapsın su garibe soslu güzel olur ksjshs
Sağol ya gerçekten 😐 sen davet et de insanlık görsünler 😂
Üşenmesinde kendi yapsın eli ayağı tutuyo çok şükür
@hemşizohembipo Şükür. ama karışmayın lütfen görüşüme :))
Niye karışmıyorum yasak mı 😅
@hemşizohembipo evet 😄
Aha da tabelayı astım hadi bakalım
"Girişler kapalı🚫"
Hahaha🤣
Yasakları çiğnemekte nasıl güzeeeel 😂😂
😐😤
Yorumlarımı silebilirsin?
Kalsın kalsın ciddi değilim
Pilav, makarna, patates kızartması... vs. Aboneyiz bunlara 😄
Dönersiz yapamam 😋😋🤤🤤🤤
Tavuk hastasıyım. Haftanın her günü yiyebilirim. O derece tavuk delisi bir insanım 😁 hafta da 2-3 kez yerim mutlaka fazlası olur eksiği olmaz
Kızartma patatesi nerde görsem yerim. Haftada 2 kez garanti.
Haftada birer gün olmak üzere balık, beyaz et ve kırmızı et yiyorum.
Ay maziler ndjd her hafta mutlaka balık olur hatta cumartesi gunleri balık pazar tavuk olur jsjsjs
Kendi kendine mi cevap veriyorsun 😏🤦🏻♂️
Evet 😀
Acemi modlar görmesin 😏😂
😀gormezler anlarlar 4 yil onceki hesabim ve silinen hesabim olduğunu
Peki bakalım 🙃Rahmetli hesabına fazla rahatsızlık vermeyelim 😏😂
Şimdilik yok ama kilomu verip istediğim kiloya ulaşınca her on günde bir zengin bir kahvaltı sofrası kurmak istiyorum kendime.
Her hafta aynı yemek pek olmuyor galiba genelde köfte olabiliyor
Iskender veya köfte ekmek.
Patlıcan kabak ve benim salatam
Portakallı pırasa 😂😂
Ördek değilmiydi o ksishs
Yok hayır benim ruhum fakir ördek alamam en iyisi pırasa 😂😂
Aga beee🌸🌸🤣
😂😂😂
Haftada bir gün bile olsa mutlaka balık yemeye özen gösteriyorum.
Her hafta değil ama ayda mutlaka 2 defa balım yerim
Balık
Ilam bise sorcam
Güveç olur tavuk olur
Sabit yemeğim yok, sabit olan bebe bisküvim var.
Her hafta yaptığımız yemek yok
Pilav , makarna 😂😂 acil durum butonu🤣
Tavuklu pilav bizdede her hafta oluyor.
Corba ( ne oldugunun bir onemi yok) hergun icerim
Her hafta muhakkak tavuklu bezelye yerim.
haşhaş kebabı haftada iki defa yerim
Kizartma, karnıyarık.
Sezon açıldı balık olur 😄
Tavuğun her cesidini gunluk yoyorum
Tavuk dürüm kesın net
Sabahları yumurta 🌹
Bak bunu iyi dedin... onsuz sofraya oturulmuyor yaaa
Diyet için birebir. Karnı tıkıyor. Protein kaynağı. Olmaz ise olmaz.
etsote muhakkak yerim :)
Tantuni mutlaka yerim. Haftası geçmez hiç
Her gün
Makarna
tantuni ve burgerr
Makarna
Makarna
Et makarna pilav
🥩 et
Salçalı Makarna🍝
Tavuklu pilav
Spagetti
Hayır
Ekmek.
Mantı
Ciğer kavurma. Şarttır ve kırmızı çizgimizdir.
Yokk
Menemen
Tavuk
Makarna
Döner