AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Hayat gerçekten çok pahalandı kola en basit örnek tuvalet kağıtları olmuş 60 TL evin ya gerçekten Türkiye’de yaşanılacak bir taraf kalmadı ülkemi seviyorum fakat hayal nasıl enflasyonu %19 gösterdiklerini anlayamıyorum her şey olmuş iki katı
Asla tüketmem beni ilgilendirmiyor isterse 100 tl olsun
kola bile lüks oldu mk yerinde. eğlence yerleirnde 2,5 luk kola patlatıp kağıt tabak yırtarız.
Yanlış algı yapmayalım geçen 2 hafta önce cam ürünlerini zam geldi misal soda kolisi 22 TL alıyordum 30 TL oldu bu hafta plastik ürünlerini zam geldi
Ne algısı 1 kutu şişe mayonez 15 TL bimden aldım birde hala algı malgi diyorlar amacınız ne sizin?
Plastik ürünlere zam geldi mayoneze değil iyi oku
Ee yani sence mayonezin fiyatı normal mi plastik ürünlere zam geldi yazmış bizim sence derdimiz hangi ürün olduğumu her şey zamlı
Yemeyin mayonez eskiden mayonez mi vardı
Ahahahhah icmiyorum ama genede ne biliyim zamlanmayan ne kaldi bir tek ben degerlenemedim galiba bu kadar seye...
Herşeye hergün zam gelmesi çok kötü bir şey ama kola da sağlıklı bir içecek değil bu vesileyle belki birileri bırakır
Kola bildim bileli pahalı olur evet servet de ödesem vazgeçmem içmekten.
Eski tadı yok ama
Tadını bilmem umrumda olmaz
Tadını bilmene gerek içmiyorsun diye surgulamaman gerekmiyor.
Sağlığa faydası olmayan setlerin fiyatı artabilir sıkıntı değil sigara alkol kola 1000 lira olsun ama ayran su et ucuz olsun onları sorgularım
Senin de insanlığa bir faydan yok ama yaşıyorsun. Düşünmen bu şekilde gereksizsin.
@Zeusscuk Sizden yaşça büyük birine saygısızlık yapmayin
Bu düşünceye tahammülülüm yok. Bazı şeyler zararlı olabilir ama bunlar ülkede tüketiliyorsa ve vergi veriyorsak birileri kullanmıyor diye pahalı olsun umrumda değil diyemez. Ben kendim kullanmıyorum ama bağımlılar var sigara olsun alkol olsun ne olursa olsun bunu isteyemez. O kişi kendine zarar veriyorsa da bunu parasıyla alıyor dilenmiyor saygı duymalısın. Ne oldu pahalı olunca bağımlılar vazmı geçiyor tüketmekten? Yoksa daha ucuzu için sağlıksız olanlara mı yöneliyor? Sahte içkiler neden üretiliyor kaç kişi öldü bunun yüzünden sebebi ne? Siz içmiyor olabilirsiz ama içenler var onlar içinde olsa kendiniz için istediğinizi onlar içinde istemek zorundasınız.
Kişi kendisine zarar vermiyor kişi topluma zarar veriyor ülkeye zarar veriyor dünyaya zarar veriyor Sigaradan kaynaklı kanser hastası olan birisinin hastane giderleri ömrü boyunca sigara ödediği verginin 20 katından fazladır içki içip şişesini ormana bırakan adamın neden olduğu orman yangınının Bedeli vergi ile falan izah edilemez öyle yok Efendim vergi veriyormuş ülkeye katkısı olmuş falan hikaye alkol tüketimi kaynaklı karaciğer yetmezliği yaşayan bir kişinin bu topluma maliyeti ödediği vergiden fazla benim sağlıklı yaşarken ödediğim vergi senin alkol yüzünden kola yüzünden oluşan hastalığına harcamıyor sa Ben de Buna sonuna kadar itiraz ederim içmeyeceksin o kadar
Harcaniyorsa **
Size bir şey demiyorum iyi akşamlar sinirlerimi tavan yaptınız bu düşüncenizle.
10 sene hastanede çalıştım ben 3 gün onkoloji servisinde kal da ondan sonra konuşalım bakalım sinirlerin hangi tavana nasıl çıkıyor gırtlağına bi konuşma cihazı takılırken bi. hastayı izle sonra konuşalım... mide kanserli hastaya endoskopi yapılırken izle sonra konusalim
Neyi tartıştığımızı idrak etmiyorsun. Sağlıksızlığını değil ücretini sorguluyoruz. Sağlıksızsa sağlık bakanlığına şikayette bulun ve Türkiye'de üretilmemesi için bir şey yap. İçen zatan içiyor. istediğin kadar fiyatını artır olan bu insanın cebine oluyor. Şimdi bana deme cebini düşünüyorsa içmesin.
Bende onu diyorum sağlıklı ürünlerin ücretini konuşalım sağlıksız ürünlere daha çok zam gelsin
Peyniri tartışalım sut olmuş 6 lira asil dert o 6 liraya sut mu olur asil mesele bu şalgam olmuş 6 lira ayıptır
Sadece peyniri sütü değil hepsini tartışalım karşı çıkalım sorun değil. Ama sizin tüketmediğiniz birşeyin fiyatının artırılmasını istemeniz doğru değil.
Ben süt içmiyorum ama fiyatı artmasın en azından saçma sapan artmasın sut sağlıklı bir şey ama alkol sağlıklı değil ben alkol alıyor olmasamda karşıyım. Ben topluma faydası olmayan şeye karşıyım hepten yasaklansa daha çok sevinirim. Ben patates yemem ama patates in fiyatına bakarim. Burada toplumsal sağlık konusu önemli.
Tamam karşı olun bende tüketmiyorum ama tüketenler var. Onlar için bunu istememelisin çünkü bu doğru değil. Bugün kolaya yapılan zam arkasından bir sürü şeye gelecek. Suya gelecek, süte gelecek, bütün sıvı gıdalara gelecek birisini desteklemeniz hepsini desteklemeniz anlamına geliyor. Bu içenlerin sırtından parayı kimler götürüyor onu eleştirmeniz lazım. Hadi sen içmedin ben içmedim bunu içen olmayacak mı? Her fazla verilen ücret doğru değil.
Ben sigara içerim keske paketi 100 lira olsa almaya korksak... toplum sağlığını kendi sağlığını düşünmeyen insani ben niye düşüneyim kola biradan daha zararlı ama alkolsüz iste alkol insanin başlıca düşmanı ama seveni çok... sevmem... saygılık durum yok orda... içip içip ne rezillikler yapıyorlar, alkollü sürücüler ne canlar aldı... olay anında alkolluydum fark edemedim diyen ne kadar suçlu insan var... hic bir faydası yok ne bireye ne topluma ronalda kadar olamadık adam milyonluk sponsor ürünleri kaldırdı attı..
Vallahi cok dogru dediniz
@Zeusscuk cidden insanlığa faydası olup olmadığını hangi kanıya vararak dile getirdin. Adam fikrini beyan ediyor katılırsın katılmazsın, bu kadar kırıcı olman inan hoş değil İNSANLIĞA davetlisin..
Bence Tayyip Baba Zararlı İçmeyelim Diye Zam Yapıyor. Ben Zaten İçmiyorum Artık Siz de İçmeyin.
2,5 litre almıyorum ki 1 litre alıyorum ben hep dfdfdfdfdfdffd
Parasında değilimde , içmek tamamen ahmaklık küllen asit tamamen zararlı
Uçuyoruz yumurta olmuş 40 lira sen kolayı düşünüyorsun
Bizim burda hala 8 tl ama zaten bu durum normal ki her şeye zam geliyor bu yeni olan bir şey değil ne de olsa bunu halkın kendisi istedi:)
Keşke yasaklansa gerizekalılar çok para kazanıyor bundan.
kola çikolata cips bunlar özel gıda
et süt yumurda temel gıda bu da pahalı.
1 tane bira içerim daha iyi. 10 yıldır falan içmiyorum kola
Kola tüketmiyorum, içeceklerden Sadece su ve çay tüketiyorum bazen de soda
yorumlardaki herkes kendi adına konuşmuş. Siz tüketmiyorsanız biz tüketiyoruz zaten herkes kendini düşündüğü için Ülke gelişmiyor
Böyle zararlı bir sürü kansorojen madde içeren maddeye 10 vermem sanırım ya ice tea daha iyi bence benim fikrim
Icmiyoruz. Ucuz olan ne var paramiz gavur parasiyla 1 euro etmiyo iste
Bir ara kesmiştim içmeyi ama kovitten sonra çok istemeye başladı canım
Ben kahveciym sorun yok
Bir kahve 10 TL Starbucks da
Tüketilmemeli zaten, şimdi bütün çocuklar kola bağımlısı, günde 3 lt kola içen yeğenim var, çok üzülüyorum..
Bu millete az bile 😄
Ağzına sağlık
Teşekkür ederim
Bir şey düşünmuyorum onu için bile para isteyecekler diye
Kola tüketiyorum. Ama bu kadar basit bir şey bile, bu kadar pahalı olmamalı
Süt için meyvesuyu için meyve kokteyl i için kola ne be
Tüketiyorum. İçmeyenlerin sorgulaması aşırı saçma. Her şeye atlayıp dikkat çekmek istiyorlar.
Yohhhhh a... yiim suriyenin mermi paralarinida bizden aliyolarnis piclee
Çok fazla bir tutar ya önceden 4 TL aldığımı hatırlamıyorum
Tekel bayi islettigim için şaşırmam daha gelcek zamlar var
Daha çok şişe tercih ederim 4 lira ama gerçekten 10 lira nedir ya
Ay muadil ürün alirim, şokun crown şekersiz kolasını içiyom.
Çok sık cola içen birisiyim ve batış sebebi çok pahalı acayip saçma bu kadar pahalı yapmaları
Peki şaşırdık mı? Tabii ki hayır.
Tamamen aç gözlülük haksızlık ve hırsızlık
Keşke 20 lira olsa da kimse almasa 😑😑
olsun ekonomimiz şahlanıyor (!) %21 büyümüş (!)
20 TL olsun zaten hiç içmiyorum.
Vay canına 😳 hiç içmiyordum zaten içenler düşünsün... diğer temel gıdaların fiyatları ilgilendiriyor beni
Evet ya uzun süredir tüketmiyordum geçenlerde en küçük kutusundan alıyım dedim 5 6 lira olmuş skdjkdjdkdj
Sevmiyorum zaten beni ilgilendirmiyor😃
Yakında taş yiyeceğiz az kaldı
Ben hep 5 TL'lik alıyorum yetiyoooo
KXÖXÖZÖXMXMXM dimi sen hep 5 liralık kullandığından seni alakadar etmiyor
Soğuk çay seviyorum ben zaten
Teatone soğuk çayları ayağınıza geldi,5 dakika elinize verilir, sizde keyfini cikarirsiniz
Üstüne ekler döner yerim o paraya
İçmeyiz zaten zararlı.
Ne kolaymış aqq 10 gündür gündemde
Eskiden kola tüketirdik şimdi kola bizi tüketiyor
Cola cola 10 milyona yakın zaten
Asitli içeceklerin hiçbirini tüketmiyorum
Olmazsa olmazım yaz kış farketmez
Bir tek cola mı battı gözünüze 😂
İçmiyorum zaten, ne kadar olursa olsun
Tr de yaşanmaz demek oldu bu artık
zaten 9 tl idi 5 den 10 olmadiki😂
Olay tüketmek değil burada.
Bedava. Sadece 1 Euro para mı?
Eğkonomi çoh iyi yeğğğnim..
Ben a101 den 8.50 ye alıyorum neden a101 salak mı?
Gerçi 2 hafta oldu neredeyse.
Şokta da hatırladığım kadarıyla aynı aman nazara getirmeyelim şimdi nolur nolmaz.
@ceysusm Şş duymasinlar :d
Sustum😅